Къде в Пловдив???-24

• 78 699
  • 746
  •   1
Отговори
# 360
  • Пловдив
Още един глас за Максимум  Peace от лични наблюдения.Зимата ще се запиша пак-за следващо ниво.За цената-мнооого малко по-скъпо е но си заслужава.

# 361
Дънки Rodi? Къде в Пловдив?
мисля че се преместиха в един магазин Петер  се казваше- към коматевския възел. вече там ги продават

# 362
Къде мога да намеря покани за кръщене,украсени кутийка за дрехите,кутийка за кичура коса и свещ?Предпочитам да ги взема от магазин,а не от някой сайт за да ги видя наживо какво представляват.За сватбата сме взимали поканите от Маджи дизайн,но дали имат и за кръщене?

ако не ти е късно другата седмица края - в нашия щанд в Мол Пловдив до Коста Кафе
Аксесоарите включват още и шишенце за олиото, кутийка за сапуна, панделка за ножиците, покривка за масата в църквата, също и украса за купела, подаръчета за гостите.
Тогава ще ги има готови, сега не смогваме да изработим и да има налични готови.
В момента налична има кутия за бебето - където се пази кръщелното свидетелство, пъпчето, кичурчето, първото чаршафче и първите дрехи - чудесен подарък за новородени са, но стават и за кръщене.
Цената на кутия е 35 лв.
Ще дойда да разгледам.Благодаря за информацията.Иначе покани купих днес.Страхотни са и са по 0.60 лв.

# 363
  • София / Пловдив
....
В момента налична има кутия за бебето - където се пази кръщелното свидетелство, пъпчето, кичурчето, първото чаршафче и първите дрехи ......

Е, супер, аз тези неща отдавна се чудя къде да ги събера.

# 364
  • Пловдив
Благодаря ви за предложенията за курса по английски. Моята близка се прибира в България до 10 дни и ще и кажа да обиколи и да провери. Тя знае френски и испански / вкл. каталан / перфектно и предполагам, че на място в съответната школа може да се ориентира най-добре.  Peace

# 365
Благодаря ви за отговорите за оплакване от яслите! Вчера и аз проучвах какво къде и днес тръгвам с писмените оплаквания. Ако няма ефект ще търся журналисти. Става дума за ОДЗ Едгар Бороу в Тракия, по-специално за яслата.  #Crazy

Света ще обърна, ама тая няма да я бъде! И големия ми син тръгваше на градина миналата година, но няма нищо общо, всичко е до хора!

Момичета, къде мога да си купя пчелен клей, искам да си направя тинктура?

# 366
  • Пловдив
MiaMIa,ха,и аз щях да питам за пчелен клей,за да си направя тинктура за предстоящия грипозен сезон.Трябва ни магазин с истински пчелни продукти.Не знам дали може да има фалшив клей,де.

За яслата-в общината има нещо като инспектор за яслите и градините.там пусни оплакването.първа инстанция е директора,но като знам,че няма да подходи сериозно.какво си чула да говорят на децата?
аз също оставам да подслушвам-нищо лошо не съм чула за сега ..... .но има време

# 367
Може ли и аз да попитам нещо във връзка с детските градини, но става въпрос за ПДГ. Към кого да се обърна, за да ми разясни как, т.е. с какви деца се формира предучилищната група. Имам предвид може ли в ПДГ да влизат и деца от други набори, които няма да са на училище догодина. Въобще имам някои въпроси, понеже нашето също е ОДЗ, има една яслена и три градински групи, едната от които е ПДГ. Еми няма как в четири групи да се разделят 5 набора. И винаги има "смес". Но тази година малко се излагат. Та да не се карам напразно с директорката искам първо да се посъветвам с някой знаещ.

МиаМиа, съветвам те първо да говориш със сестрите. Не само с тези, които са викали по децата, а и с другите, за да си знаят, че си наясно. Със съвсем сериозен и даже заплашителен тон им обясни, че следващата ти стъпка ще бъде оплакване до директорката. Ако се стигне до там - писмено! и оттам оплакване и търсене на съдействие от инспектората.
Вярвам, че ако говориш с тях откровено и сериозно, повече няма да си позволят същото държание. И сигурно няма да се стигне да говориш и с директорката. Ако са малко от малко хора, де.
И с моя големия имаше подобен период. Завиваха ги през глава. Полудях, като разбрах. Още на другия ден говорих с едната сестра и направо я заплаших с тези неща, дето ги казах по-горе. Повече не го завиха.

# 368
  • Пловдив
За клей проверете в Медената къща, там има всякакви пчелни продукти.

# 369
В ОДЗтата с цел да си запазят групите и щата правят всякакви еквилибристики за попълване на бройката. Навсякъде е така по малките ОДЗта, не знам обаче дали са в нарушение обаче.
За яслите - понеже го знам този момент и той е абсолютно масов, защото да гледаш цял ден 20 бебета, които плачат за майките си, е абсолютно непосилна задача за 90% от хората, съм проверявала лично сестрите. Защото докато не могат да говорят и обясняват добре, са най-уаязвими.
Уж за малката съм ги проверила добре и са познати, но ще ги видим напролет.
При големия оплакванията към директорката са вършели работа, но онази беше пълен цербер - Челебиева на някакъв рай беше името в Тракия.

# 370
Къде мога да намеря покани за рожден ден със Селена Гомез newsm78

# 371
Къде мога да намеря покани за рожден ден със Селена Гомез newsm78

няма за съжаление, серията със селена гомез включва покривка, салфетки, чинийки, чашки, банери, но не и покани
покани най-близкото което е хана монтана - те са много хубави и под формата на китара, така че с една лепенка на селена гомез в същия цвят, стават перфектни
цената им е 4,99 лв за 6 бр - оргинални на дисни
има ги в киоска ни в мол пловдив

# 372
  • Майничка
... Имам предвид може ли в ПДГ да влизат и деца от други набори, които няма да са на училище догодина. ...

Може, да, но по желание на родителите. Обикновено изтъкват като мотив, че детето е достатъчно зряло и предвиждат да го пуснат по-рано на училище. Ако не го пуснат обаче, то не може да кара втора година подготвителна група, налага се да представят медицински документи, с които да защитят "отлагането" на първи клас с една година и да си търсят други варианти за гледане през този период.
По-ранното включване в ПДГ, по преценка на преподавателите в ОДЗ, не е редно.

# 373
  • Пловдив
Не, не е редно да има смесване на набори, но явно доста директорки го правят в пълно нарушение на правилата. Директорката на градината, в която искам да запиша дъщеря си си отиде от поста точно поради тази причина: майка е подала жалба и разбира се при проверката се установяват и много други нередности. И порази тоталната обърквация сега ще напуснат две предучилищни групи, а ще приемат една, за да може някак да се пооправи бъркотията с наборите. Не знам дали дете може да тръгне по-рано на училище, нито пък виждам вариант да повтаря два пъти предучилищната група, поне не и в същото детско заведение. В друго може и да става. И понеже случаят се е разнесъл по градините, проверката продължи повече от половин година, не знам колко директорки ще рискуват да приемат така безразборно деца.

# 374
гаргамела и разел_дазел, много ви благодаря! Значи все пак ще заплаша директорката, че започвам с жалбите.
Не мисля, че е редно 14 деца ПДГ да са заедно с 15 по-малки. Както казах, поради липсата на помещения, където да се разпределят групите, да оставят 5-6 по-малки деца в ПДГ-то бива някак. Нашите бяха миналата година така - заедно с набор 2004. Но бяха 6 малки деца.

Общи условия

Активация на акаунт