Къде в Пловдив???-24

• 78 709
  • 746
  •   1
Отговори
# 345
Аз такива ,по-необичайни валути, ги купувам от 1 чейнджбюро на центъра. Мога да дам координати на лични, ако някой иска. Май месец нямаха форинти, бяха им свършили заради многото екскурзии покрай почивните дни. Купих ги от София , от www.tavex.bg. Не съм сменяла пари в Будапеща и не мога да дам съвет.
www.tavex.bg имат офис и в Пловдив, на Джумаята отдясно посока пощата.

# 346
  • Пловдив
Такси - 9199 - вози за 3лв. от точка до точка.

# 347
Къде мога да намеря покани за кръщене,украсени кутийка за дрехите,кутийка за кичура коса и свещ?Предпочитам да ги взема от магазин,а не от някой сайт за да ги видя наживо какво представляват.За сватбата сме взимали поканите от Маджи дизайн,но дали имат и за кръщене?

# 348
  • Пловдив
Може ли някой да ми препоръча курс по английски за възрастен. Моя близка се интересува, но аз освен училища"Европа" и Фарос, като хвалени от моите приятелки, чиито деца учат там не знам. Всъщност цената не е толкова определяща и ако тези две школи си заслужават, да ходи направо там, ако пък има и друго място в Пловдив, където да се научи английски, но на високо ниво: писмено и говоримо, приемам отзиви и предложения. И друго ме интересува, понеже децата ходят целогодишно, дали това е удачен вариант за възрастен или ускорените курсове също вършат работа.

# 349
  • Пловдив
Може да видиш и Лингва Мунди

# 350
  • Бг
Lubricant, ако все още се интересуваш за маслото от ший, проверих, в тази дрогерия в Смирненски има. Ако нещо, ще ти обясня къде точно се намира, макар че си мисля, че в повечето аптеки би трябвало да го има.

# 351
Някъде около завода на Каменица имало склад на Le coq sportiff, някой има ли по-подробна информация? Ходих да го търся, но нищо не намерих...  Sad

# 352
  • Пловдив
Благодаря ви, момичета за маслото. Мислех, че е някаква екзотична стока, но се оказа, че го има Simple Smile

# 353
Момичета, знаете ли в коя точно институция трябва да направя оплакване от държанието на мед. сестрите в яслата? Става дума за ОДЗ /обединено детско заведение/?

Днес оставих малкия за трети ден и останах под прозореца да чуя защо с всеки изминат ден е по-ужасен да ходи. Направо се потресох от държанието на тия ИЗРОДИ!Горките деца Cry

# 354
  • Пловдив
Момичета, знаете ли в коя точно институция трябва да направя оплакване от държанието на мед. сестрите в яслата? Става дума за ОДЗ /обединено детско заведение/?

Днес оставих малкия за трети ден и останах под прозореца да чуя защо с всеки изминат ден е по-ужасен да ходи. Направо се потресох от държанието на тия ИЗРОДИ!Горките деца Cry

Щом е държавно - към отдел Просвета в общината.............. Или както се нарича в момента, всяка община има човек които се занимава само с учлища и детски звдения.

Това намерих за център /разкажи им играта, #2gunfire/:
http://www.plovdiv.bg/index.php?option=com_content&view=arti … id=74&lang=bg

Последна редакция: чт, 01 сеп 2011, 15:55 от did_tag

# 355
  • Бг
Според мен би трябвало жалбата да е пуснеш до инспектората, т. к. до колкото ми е известно, яслите и детските градини се водят към регионалните инспекторати.

Последна редакция: чт, 01 сеп 2011, 15:51 от Alexa_a

# 356
razel_dazel Посещавала съм курс по английски в школа Максимум-намират се на" Цар Асен" 10Учебния процес е на ниво-домашни,диктовки,тестова,много отговорно отношение на преподавателите.Сега ходя в друг езиков център по програмата към бюрото по труда - е ми за нищо не става.Просто Максимум са си класа.

# 357
MiaMIa, оплачи се първо в самото ОДЗ- ако там не вземат мерки, тогава в инспектората, даже направо по телефона звънни - любезни са , обясни им за какво става въпрос и ги питай как да процедираш по-нататък.

# 358
  • Пловдив
За Максимум искам да ви кажа,че от 10.09 има група за възрастни начинаещи Peace Аз се обаждах,защото искам да се запиша,но ще го направя с по-късна група.Момичето,с което говорих ми каза,че групата ще е от около 7 човека.Занятията са съботно-неделни от 9,30-12,45 часа Peace

# 359
Къде мога да намеря покани за кръщене,украсени кутийка за дрехите,кутийка за кичура коса и свещ?Предпочитам да ги взема от магазин,а не от някой сайт за да ги видя наживо какво представляват.За сватбата сме взимали поканите от Маджи дизайн,но дали имат и за кръщене?

ако не ти е късно другата седмица края - в нашия щанд в Мол Пловдив до Коста Кафе
Аксесоарите включват още и шишенце за олиото, кутийка за сапуна, панделка за ножиците, покривка за масата в църквата, също и украса за купела, подаръчета за гостите.
Тогава ще ги има готови, сега не смогваме да изработим и да има налични готови.
В момента налична има кутия за бебето - където се пази кръщелното свидетелство, пъпчето, кичурчето, първото чаршафче и първите дрехи - чудесен подарък за новородени са, но стават и за кръщене.
Цената на кутия е 35 лв.

Общи условия

Активация на акаунт