Къде в Пловдив???-24

• 78 620
  • 746
  •   1
Отговори
# 510
Момичета, продават ли някъде в Пловдив домашни луканки?
Преди два месеца в Сл. бряг попаднахме на  невероятно вкусна луканка. Оказа се, че е Пловдивско производство на фирма "Елко".
За съжаление не я откривам по големите вериги/да не ги изброявам всички/, нито в кварталните ни магазини.
Намерих координатите на фирмата и при малко свободно време, ще се обадя, за да разбера къде в Пловдив се продават техните продукти.
Цената на луканка"Трапезица" беше около 15,00 лв.
Не съм фенка  на каквито и да са колбаси, но тази луканка у нас свършва за отрицателно време.
Струва си да се опита!

# 511
  • Пловдив
Аз да попитам: къде има малки чантички за телефон и пари, но за момчета?
Предпочитам на Габол, защото са здрави, а и ученическата му чанта също е Габол, та ако намеря от същата серия ще е добре...Но и всякакъв друг вариант става.

# 512
Момичета, продават ли някъде в Пловдив домашни луканки?
Преди два месеца в Сл. бряг попаднахме на  невероятно вкусна луканка. Оказа се, че е Пловдивско производство на фирма "Елко".
За съжаление не я откривам по големите вериги/да не ги изброявам всички/, нито в кварталните ни магазини.
Намерих координатите на фирмата и при малко свободно време, ще се обадя, за да разбера къде в Пловдив се продават техните продукти.
............
Луканки Елко един наш приятел ни беше взел от Брезовско шосе, ама не помня кой номер беше. Там имали склад. Иначе в два от селските магазини в Марково има техни. И аз ги взимам, хресваме ги.
Иначе домашни  в Пловдив не знам да има.

Аз да попитам: къде има малки чантички за телефон и пари, но за момчета?
Предпочитам на Габол, защото са здрави, а и ученическата му чанта също е Габол, та ако намеря от същата серия ще е добре...........
Преди една-две седмици гледах в книжарницата на Коматево много раници Габол. Е, чак пък много, но поне 15-ина модела. Не загледах обаче имат ли и други джижавки към тях. Спешно ли ти е? Ако не - мога понеделник-вторник да проверя.

Змейковица, под насипни имах предвид над 1,5 тона  Simple Smile Цената на дон-бас в момента е около 350 лв/т. Хубаво качество. За пакетирани обаче не знам.

# 513
  • Пловдив
БиРенкА,   bouquet

Не ми е толкова спешно, но Коматево ми е ужасно далече... Wink
Дано някой се сети и за нещо по -централно.  Peace

# 514
Не ми е толкова спешно, но Коматево ми е ужасно далече... Wink
Мда, сетих се, но вече го бях публикувала  Laughing

Просто ми направи впечатление в тази книжарничка как имаше всичко за всеки и затова я запомних  Laughing

# 515
Елко е фирмата, която хванаха с 20 годишното месо - аферата от ирландия.
иначе наистина е пловдивска и имат база на търговиите, на който му е сладко може да си взима от там.

бим бам, много хубави турски столове, точно изчистени десени и гъзарски дизайни, имаше в една фирма малко по-надолу от митницата, където са винилите на джованарди. около 100 -150 лв бяха, но фирмата се е изнесла поне от 5-6 месеца, ако разбереш къде са отишли, съм сигурна че ще си харесаш.
другото е срещу мола - магазин специално за столове, макар че при моето последно обръщане на града точно за такъв стол, но мъжки дизайн, единствено тези турските ми свършиха работа.

# 516
Елко е фирмата, която хванаха с 20 годишното месо - аферата от ирландия.
....

Това значи , че в настоящите продукти  на "Елко" със сигурност няма да има 20 годишно месо, защото им е конфискувано, а и едва ли вече ще посмеят да внасят от него докато за всички останали - няма гаранция какво месо влагат в колбасите.

Последна редакция: пт, 09 сеп 2011, 09:01 от meri 68

# 517
бим бам, много хубави турски столове, точно изчистени десени и гъзарски дизайни, имаше в една фирма малко по-надолу от митницата, където са винилите на джованарди. около 100 -150 лв бяха, но фирмата се е изнесла поне от 5-6 месеца, ако разбереш къде са отишли, съм сигурна че ще си харесаш.
другото е срещу мола - магазин специално за столове, макар че при моето последно обръщане на града точно за такъв стол, но мъжки дизайн, единствено тези турските ми свършиха работа.
Ерин, точно съм на тема офис стол мъжки. Срещу кой мол имаш предвид? Търся стол, който да е с метални подлакътници и да е като цяло здрав, а не пластмаса. Последния го купихме от Метро - голям президентски стол - ми счупи се 100 пъти, вече непоправимо.

# 518
 Laughing как кой мол? В Пловдив има само един мол - този на братската могила. Отсреща са отскоро, преди това бяха в уличката срещу полицията на Васил Априлов. Тя си е фирма където се занимава със столове от 20 години, и аз тези дни ще ходя да търся нещо специфично, дано ми свършат работа.

# 519
  • Пловдив
razel_dazel,мерси ,а попълваше ли някакви формуляри при  подмяната ?
И  този златен талон- мога ли направо на първото гише да си го поискам. Колко струва златният талон?

Попълват се документи, но вече не помня какво точно беше, защото аз през два месеца все подменям нещо: лична карта, шофьорска книжка, международен паспорт.....вместо да се организирам наведнъж. А за златния талон, точно това попитах, не може ли направо него да ми напишат, но на гишето ми казаха, че не можело. Отивам на другото гише, проверяват за нарушения и тогава. Но ти пак попитай, още преди да почне да пише талона, може пък да са променили организацията.

# 520
  • Пловдив
Някоя мама да е клиентка на студио Съни в Кичука/с-у бившия Айсберг/???Исках отзиви...за или против  Wink

Зависи за какво? Аз съм ходила там на масажи и съм много доволна. Теб какво те интересува?

Имат оферти и за масажи и за маникюр и за поч. на вежди... Peace

# 521
Laughing как кой мол? В Пловдив има само един мол - този на братската могила.

Е как? А Галерията какво е? И тя се води мол. И срещу нея има доста магазини, включително и Офис 1  Peace

# 522
  • Пловдив
По темата за домашните п(л)уканки  hahaha - и аз си търся, но удрям на камък. Има един младеж на входа на Бачково, има и табела за прочутите бачковски мръвки, той прави (почти) домашни луканки. Мъж ми ги хареса, обаче месото го купува от някаква кланица, т.е. не е от домашно животно и е с неясен произход.

За Елко - бяха ни клиенти. Това, което помня е, че от тяхната си продукция не ядат, и на мен не препоръчаха ( Wink).  

*Бенджи*, вчера купих раничка Габол на щерката за детската градина от книжарницата в подземието на Халите, където е Била. Имаше и момчешки неща и аксесоари, но не ги разгледах. Мини, ако ти е на път.

# 523
  • Пловдив

Е как? А Галерията какво е? И тя се води мол. И срещу нея има доста магазини, включително и Офис 1  Peace

Е,как защо...защото там са техните магазини и центрове... Laughing А за Галерия-та,то е ясно! Peace

# 524

bouquet

Общи условия

Активация на акаунт