Къде в Пловдив???-24

• 78 621
  • 746
  •   1
Отговори
# 525
Laughing как кой мол? В Пловдив има само един мол - този на братската могила. Отсреща са отскоро, преди това бяха в уличката срещу полицията на Васил Априлов. Тя си е фирма където се занимава със столове от 20 години, и аз тези дни ще ходя да търся нещо специфично, дано ми свършат работа.
Eрин, златна си  Hug Имам стол, купуван от това магазинче срещу полицията сигурно от преди 6-7 години и не е мръднал. Но откакто се преместиха им изгубих следите. А за мол-овете колкото и да не го долюбвам, въпреки че ми е близо, Галерията и тя се води мол.

# 526
  • София / Пловдив
Мерси за инфото за столовете, след малко яхвам метлата/колата и тръгвам да търся.

И друга питанка - къде мога да заредя наведнъж качествени ученически пособия? Метро, Джъмбо...?
Че вчера ни връчиха списъка, нищо не съм купувала до сега /освен раницата/ и пак ми се иска да мина без много обикаляне.

# 527
razel_dazel ,а колко струва тоя златен талон?

# 528
  • Пловдив

И друга питанка - къде мога да заредя наведнъж качествени ученически пособия? Метро, Джъмбо...?
Че вчера ни връчиха списъка, нищо не съм купувала до сега /освен раницата/ и пак ми се иска да мина без много обикаляне.
Какъв списък ви връчиха, че на нас явно са ни го поспестили. Но и ние събрахме парички на куп за помагалата. Ти какво точно търсиш?
Иначе освен Метро и Джъмбо препоръчвам борсата на Пегас зад Гранда.Или книжарница Нанси.
 Аз всичко дребно понакупих от кварталната книжарница - имаше огромен избор - Милан, Фабер кастел, Лира, Джиотто, Кариока все качествени флумастери, моливи и др. консумативи.

# 529
  • Пловдив
razel_dazel ,а колко струва тоя златен талон?

Златният талон струва колкото синия: 1 лев и точно заради това ми е много странно защо трябва да се размотаваш на две гишета, да плащаш два пъти....Добре, че поне банката до КАТ е с по-ниски такси, защото до II РУП в банката платих един лев талон и 2 лева такса на банката  Mr. Green

# 530
  • Бг
 Naughty Мнееееее, за златен талон таксата е 2,00 лв. А и като казахте плащане по банков път на таксата, до колкото си спомням и да се плати по банков път искат заверено копие на платежното с печат от банката. Така че това се обезсмисля, т. к. пак ще трябва да се ходи до банката.
И да си повторя питането. Някой да ми препоръча и да даде координати на добър майстор на перални. Благодаря.

# 531
  • о`майна лунна нощ е
Naughty Мнееееее, за златен талон таксата е 2,00 лв. А и като казахте плащане по банков път на таксата, до колкото си спомням и да се плати по банков път искат заверено копие на платежното с печат от банката. Така че това се обезсмисля, т. к. пак ще трябва да се ходи до банката.
И да си повторя питането. Някой да ми препоръча и да даде координати на добър майстор на перални. Благодаря.

Късно ли ще ти е довечера?

# 532
  • Бг
Не, няма да ми е късно. Благодаря ти предварително.

# 533
Вярно е това,със заверката в банката/искат печат в/у разпечатаното платежно/...така,че не става по-лесно....А,за комисионните:най-евтино е да си платите в поща,на гишето за записи,оказа се,че те са най-скромни.....
За ремонт на перални мога да препоръчам едно младо,но много кадърно и сериозно момче:Христо-0897815516./При нас е идвал заради гаранционна пералня,от сервиза в който работи,но понеже останахме очаровани му взехме телефона и сме го викали и по други поводи...., а скоро го препоръчахме на приятелка и тя също остана доволна/

# 534
  • о`майна лунна нощ е
Не, няма да ми е късно. Благодаря ти предварително.

Успях да го намеря - 0888/78-89-82, но не мога да ти кажа име, че ми е записан като "сервиз перални"  ooooh!

ПП - уточнявам, че самият сервиз се намира в кв. "Тракия". До колелото на бл.52

Последна редакция: пт, 09 сеп 2011, 12:53 от `ТуиГ

# 535
  • Пловдив
Ами странно, защото аз за синия талон платих един лев за талона, а банката срещу II РУП ми взе два лева такса. Когато получавах книжката не си взех златен талон, защото не ми се разправяше, нищо, че са съседни гишета. Но преди дни ходихме мъжа ми да си вземе неговата книжка и той се заинати, че иска златен талон и така и така чакахме на опашката аз също си смених моя. И в банката до КАТ, за двата златни талона+такса на банката платихме, не помня точната сума, но беше под 4 лева. Няма как да е така, ако само таксите за двата талона са по 2 лева. На него също първо му издадох син и му казаха ако иска златен да отиде на съседното гише.  Peace

# 536
Alexa_a , да,от тези съображения за подпечатването на платежнот,си направих превода пак от сметката ми,но на каса в банката. Но таксата си е 2 лв на платежно. В противен случай,ако внасях сумите с вносна бележка , таксата е 6 лв на вносна бележка!
И така, за прословутия златен талон в банката никой не знае!Има едно единствено стандартно платежно за талон -1 лв и това е! Всъщност,какъв е смисълът на тоя златен талон?

# 537
  • Пловдив
Оф, смисъла е, че за първо нарушение не ти отнемат точки. Тъпотия общо взето. Аз от 15 години не слизам от колата и нямам нарушения, но мъжът ми от време на време го спипват за превишена скорост и то не защото кара бързо, а защото има едни знаци, на които отдолу е написано до къде точно важи ограничението на скоростта и разбира се КАТ стои на 1500 метър, ако ограничението е за 1500 метра  Mr. Green Или при влизане в София на два пъти ограничение от 50 км в час и храстите понякога стои патрулка и ако се заблееш...... Laughing

# 538
  • Бг
Да, така е bgroza, в банката няма кой да ти каже дали е 2,00 лв. или 1,00 лв. златният талон. При мен дори куриозното беше като питах полицай от РУ за този прословут талон, той също повдигна рамене и ми каза "Не знам". Иначе за таксата е така, през банката е по-малка комисионната от колкото ако плащаш на място, в това спор няма. Но просто ми е много тъпо това, да платиш и пак да идеш до банката, за да ти заверят платежното.
Смисълът на златния талон е в това, че имаш преференция ако те хванат в първо и не толкова фатално нарушение, не ти взимат точки, но важи само за точно определени нарушения, за съжаление не помня за кои.
razel_dazel, може би, защото вече сте си платила 1,00 лв. за обикновения талон и за това следващият 1 лв. го взимат като доплащане, знам ли.
`ТуиГ, *Люба*, благодаря за координатите.

# 539
Хм, от вас чувам за този златен талон. Като си сменях скоро книжката съм го проспала. Мога ли сега да си сменя синия или е само при смяна на книжката?

Общи условия

Активация на акаунт