Къде в Пловдив???-24

• 78 594
  • 746
  •   1
Отговори
# 570
  • Москва
За панталони виж в магазин "Мерлина" ( или "Мерилина" е не знам точно) преди пешеходния мост в посока от центъра.

# 571
Откъде да купя детска вратовръзка? Ако има и комплект риза към нея ще е супер  Laughing Ако ризата е с къс ръкав още по-супер.
Спортно-елегантни искам, не официални.

# 572
  • Пловдив
Във Вайкики имаше намалени комплект бяла ризка с късо ръкавче+вратовръзка+елече на синьо раенце.

# 573
Откъде да купя детска вратовръзка? Ако има и комплект риза към нея ще е супер  Laughing Ако ризата е с къс ръкав още по-супер.
Спортно-елегантни искам, не официални.
В "Квалитетно за деца" имаше вратовръзки, папионки и ризи с къс ръкав.

# 574
аз си спомням моята кутия с умиление
беше най-обикновена пластмасова във формата на филийка, но колко безгрижна съм била тогава
голяма работа каква е кутията, каквато такава...

Хи хи хи Ерин не мога да се сдържа: точно ти ли пишеш "каквато такава", притесних се за теб!:) Това е една съвсем добронамерена шега:)

Joy

дааа, обърках се нещо  Joy
по съвет на елито днес бях до карфур да гледам за кутии - първо са само мечо пух и мики маус, второ са гадна пластмаса и не се затварят хубаво. така че работата не е каквато такава в крайна сметка. аз не искам такава кутия където мога да събера половината хладилник, а точно под формата на филийка където да сложа сандвича точно или ако е голяма поне да се отваря и затваря лесно.
гледах и в айкото в стара загора - и там няма
утре ще ходя в джъмбо

минавайки покрай уайкики - наистина имаше изложена детска вратовръзка, но беше ужасен зелен цвят
аз много харесвам тънките вратовръзки на зара - стоят страшно гъзарски с техните сака. не съм обращала внимание дали имат в тази колекция обаче, защото моето дете категорично отказва да ги носи.

# 575
Момичета, напоследък нещо се зарибих по ясновидство и такива работи... Знаете ли къде по Пловдив мога да намеря ясновидка? Но да сте сигурни, че познава.  newsm78
И въобще струва ли си да ида?

# 576
  • Пловдив
Момичета, напоследък нещо се зарибих по ясновидство и такива работи... Знаете ли къде по Пловдив мога да намеря ясновидка? Но да сте сигурни, че познава.  newsm78
И въобще струва ли си да ида?

Ето темата...питай! Peace
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=600614.405;topicseen

# 577
Цитат
Здравейте!
Бихте ли ми подсказали къде в Пловдив мога да намеря магазин за по евтини мъжки официални панталони и ризи? Може и някой склад за мъжка мода.
Благодаря ви предварително.
За панталони виж в магазин "Мерлина" ( или "Мерилина" е не знам точно) преди пешеходния мост в посока от центъра.
Благодаря!
Други предложения?

# 578
Здравейте!

Къде в Пловдив мога да си поръчам качествена кухня, която да направят така както аз я искам - без изненади, да я монтират качествено и в срок?

# 579
  • Пловдив
Здравейте!

Къде в Пловдив мога да си поръчам качествена кухня, която да направят така както аз я искам - без изненади, да я монтират качествено и в срок?

Магазин Техностил (на кръстовището на Източен с Мария Луиза караш посока Полиграфията,малко след кръстовището в дясно). Струва ми се,че работят мааалко по-скъпичко, но определено си заслужава-спестяваш си много нерви с разните тип гаражни майстори  Peace Ако искаш повече инфо пиши на лични  Grinning в последните няколко години ми трябваха няколко кухни и само от тях останах супер доволна  Peace

# 580
аз си спомням моята кутия с умиление
беше най-обикновена пластмасова във формата на филийка, но колко безгрижна съм била тогава
голяма работа каква е кутията, каквато такава...

Хи хи хи Ерин не мога да се сдържа: точно ти ли пишеш "каквато такава", притесних се за теб!:) Това е една съвсем добронамерена шега:)

Joy

дааа, обърках се нещо  Joy
по съвет на елито днес бях до карфур да гледам за кутии - първо са само мечо пух и мики маус, второ са гадна пластмаса и не се затварят хубаво. така че работата не е каквато такава в крайна сметка. аз не искам такава кутия където мога да събера половината хладилник, а точно под формата на филийка където да сложа сандвича точно или ако е голяма поне да се отваря и затваря лесно.
гледах и в айкото в стара загора - и там няма
утре ще ходя в джъмбо

минавайки покрай уайкики - наистина имаше изложена детска вратовръзка, но беше ужасен зелен цвят
аз много харесвам тънките вратовръзки на зара - стоят страшно гъзарски с техните сака. не съм обращала внимание дали имат в тази колекция обаче, защото моето дете категорично отказва да ги носи.

Хи хи хи знаех си аз, познаваме се вече, така да се каже:)))

# 581
Здравейте!

Кухни "Диалог" -   много качествена изработка и монтаж, а срокът няма да е различен от този за който се договорите. / от опит/ Peace
Има теми  за кухните във форума, ако желаеш виж и тях:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=605620.0
и
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=314632.0
Успех! Peace

# 582
Искам да сменя част от тапицерията на възглавниците на един диван, къде мога да отида да ми ушият калъфки на облегалките, но с цип и от качествена дамаска?   bouquet

# 583
Някой случайно да знае дали в Тракия вече са доставяли каталози на Икеа? Вълнува ме главно района на Кауфланд и Лидл.  Thinking

# 584
  • Пловдив
И аз да питам за каталога на Икеа- район около "Папараци"

Общи условия

Активация на акаунт