Бриза морски ще прегърна и с бебче вътре в мен от морето ще се върна! - тема 70

• 25 712
  • 746
  •   1
Отговори
# 660
Мадам тиква, добре дошла!  Hug
Не мога да не отблежа, че детенцето ти е на 4години 4 месеца и 4 дни днес.... много интересно  Crazy  сигурно му е късметлийски ден днес

# 661
  • Burgas, Bulgaria
ха-не бях забелязала  Simple Smile .... явно му е късметлийско щом ме изнуди сутринта да не ходи на градина.... Simple Smile
иначе да се представя-ами казвам се Мария ..... имам едно момченце. На 6-ти януари се наложи да направя аборт в 10г.с. с близнаци......-прекарах Свинския грип много тежко и това беше последицата .... както и да е....
от 3-4 месеца работим по въпроса с братчето на Ники ......-  и двете ми забременявания до сега са били изключително бърси въпреки, че съм с един яйчник.......ще видим сега ....

# 662
Момичета, поздрави от   grinning039  Включвам се да честитя на Антонели. Много късмет !  Hug

# 663
Аз се извинявам, че напоследък не се отчитам, но откакто се върнах от отпуска и работата е много, както обикновено става Rolling Eyes
Но сега успех да ви изчета най-после Laughing
Антонели, много се радвам за теб Hug и стискам палчета всичко да е наред.
Мадам Тиква, добре дошла и бърза бързо да се похвалиш с две черти.
Ние сме добре, растем си - последният път бяхме към 1600 гр. Но да ви кажа още не съм си избрала лекар за раждането и трябва да взема и това да свърша в скоро време, че в отчетната ни темичка вече си имаме 2 девойки Heart Eyes
Да ви наръся, пък петък вечер е, отдавайте се на любов Blush
 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 664
  • Варна
Здравейтеееее...аз се завърнах (е,още към 15.00 часа де,ама до сега спах)... Embarassed
Първо искам да честитя на Антонели и да и пожелая този път всичко да е ОК!  bouquet
Благодаря и на вас за стиснатите палчета,но освен зацапването,всички останали симптоми са си за предстоящ цикъл и то много ясни!Иначе,днес НЕ ми дойде (слава Богу),не се наложи да използвам арсенала от превързочни материали и Спазмалгон...Ама то си е рано де,трябва чак към вторник.
Иначе,аз не пия Спазмалгон превантивно.Пия го чак когато ми дойде истински (обилно) и болките станат нетърпими.Така че,няма как да навредя на бебето,ако го има в мен.А НошПа-то въобще,ама въобще не го усещам!Все едно нищо не съм пила...Ноооо,когато и ако има повод да НЕ пия Спазмалгон,няма да го пия - ще стискам зъби и това е!

Иначе обучението премина добре.Имаше по малко от всичко - беше и интересно,и много образоващо и мааалко плашещо...Абе смятам да го изкарам,пък после ще видим!
Иначе,Теди,питах за въпросите,които се повдигат тук...Първо ми отговориха,че в Алианц категорично са забранени срещите с клиенти по барчета,градинки и пейки.
Относно връщането на комисионната,ако клиента спре да плаща,ами има нещо вярно,но то е в определени случаи,когато всичко сочи,че сделката е сключена фиктивно,колкото да се отчете резултат,т.е. ако клиентът спре да плаща още след пъвия или втория месец...
Абе ще видим!Засега само стоя и слушам...
Обичам ви,момичета!  bouquet

# 665
Иначе,Теди,питах за въпросите,които се повдигат тук...Първо ми отговориха,че в Алианц категорично са забранени срещите с клиенти по барчета,градинки и пейки.
Относно връщането на комисионната,ако клиента спре да плаща,ами има нещо вярно,но то е в определени случаи,когато всичко сочи,че сделката е сключена фиктивно,колкото да се отчете резултат,т.е. ако клиентът спре да плаща още след пъвия или втория месец...
Явно има промяна в последните 3-4 години (не помня мама кога напусна) по отношение на това къде се срещаш с клиенти. А това за комисионната аз изобщо не го знаех. Simple Smile

# 666
Антонели, много се радвам за теб и стискам палци този път всичко да мине леко, по реда си и да нямаш никакви проблеми!
Сарниа, честито и на теб мила, дано имаш лека и безпроблемна бременност!
Кали и на теб стискам силно палци-дано се е получило, наистина ще бъда много щастлива ако е така! А иначе и аз пия Спазмалгон, когато страшно много ме боли, но по принцип се старая да издържа без хапчета, че въобще не съм им фен, дори и на Парацетамола. Пия вече в много краен случай.
Стискам палци и на всички останали!  Дано всяка една се похвали с най-хубавата новина съвсем скоро, а на останалите - най-леките и щастливи бременности с най-здравите и красиви бебоци накрая! Praynig Hug

Последна редакция: пт, 26 авг 2011, 19:33 от Vaseto29

# 667
Минавам само да ви наръся и да честитя на Антонели.   newsm68 newsm68 newsm68 newsm44 newsm44 newsm44 newsm68 newsm68 newsm51 много се радвам миличка. Най- прекрасната бременност ти желая. Ще видиш, че този път всичко ще е наред и след 8 месеца ще гушкай най- прекрасния подарък Simple Smile  Praynig Hug
Много съм изнервена тия дни, а и на всичкото отгоре вчера и днес имах по един изпит и ме скъсаха и съвсем.
А сега да ви наръся
 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 668
Здравейте,
Антонели , честито, лека и спокойна до финала ти пожелавам  Hug
Хубава и спокойна вечер на всички и много бебеносна за ловуващите  babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 669
  • Видин
Еййййййййй, откога не съм минавала оттук  Embarassed Grinning
Много се радвам на бебетата и бременните  Hug И на останалите също  Heart Eyes Heart Eyes
Специални поздрави от цялата фамилия  Crazy

# 670

ДОБРО УТРО Simple Smile ХАЙДЕ НА ЗАГРЯВКА !

ANTONELLY  Hug Hug Hug ЧЕСТИТО!!!! Много  щастие ти пожелавам!!!! Спокойствие и щастлива бременност!!!

HOPE мерси за отговора! Значи към 7ма - 8ма г.ц., ок...

КАЛИ   fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover

Ако някого пропускам за стискане на палци - стис за всички нуждаещи се от късмет  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

ВАСЕТО29 благодаря ти за поздравленията от сърце!!! Давайте работете и да се похвалиш много скоро и ти!  fingerscrossed  Hug

ПОСПАЛАНЧЕ благодаря ти за коментара, ама знаеш ли как ме накара да се замисля сега. Защото аз мислех да ходя на док когато се върне от отпуска, но тя си има заместник. Колкото и да не ми се иска да ходя при друг док, се замислям дали да не си направя час за другата седмица вместо да чакам още...

Приятен ден на всички  Hug

# 671
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
Antonelly, поздравления, момиче  Hug Вярвам, че всичко ще е наред и след 9 красиви месеца, ще имаш най-здравото и сладко бебче  Heart Eyes

# 672
  • София
Дубрутруууу
Doni M честито сърчице Heart Eyes
Antonelly любов и позитивна мисъл!!! вярвам че ще чуваме само хубави новини от теб Hug Hug Hug
forest_veil  Hug Hug Hug дано нямаш поводи за притеснение и всичко лошо остане зад гърба ти за да можеш спокойно да се наслаждаваш на малката принцеса Praynig Hug Praynig
Vaseto29 съжалявам за неприятните изживявания по морето, дано сте ги оставили там и от тук насетне само хубави новини Praynig Hug Peace
A_vagabоnd желая ти весело и незабравимо море  Peace Party Heart Eyes
мадам тиква добре дошла  bouquet дано много скоро се похвалиш с най - хубавата новина Praynig Peace Hug
Kali_tod няма какво да си обясняваме, че симптомите за цикъл и бременност се препокриват и са минимален брой жените, който могат да / или си мислят, че/  ги различават Peace и то може би с втора бременност Thinking така че ... няма да те пренавиваме, но да знаеш че те следя, съмнителна си и ... дай Боже Praynig Praynig Praynig
imam nadejda знам че е трудно но си пази нервите за важните неща Peace изпитите - здраве вярвам че ще ги вземеш Peace
желая ви усмихнат, весел и позитивен ден Peace Hug Heart Eyes

# 673
  • до едно тепе
Добро утроо
Да сервирам по едно фрапенце тази сутрин Mr. Green

Сарниа не се притеснявай изобщо и си изчакай лекарката.Тук първите изследвания ги пускат чак към 10-12 седмица.Да не говорим,че аз съм в 19-та и сега чак пуснах първите антитела.Моята лекарка ми каза,че при първа бременност и ако не съм имала някаква кръвозагуба,операции и т,н вероятността да имам антитела е малка,но правим изследването за всеки сучай Peace
Атадарче липсваха ми зелените ти постове Hug
Лек и прекрасен ден ви пожелавам.
 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 674
Антонели, честито и тук! Желая ти всичко този път да мине като по учебник.  Praynig Hug
Аника,   Heart Eyes
Имам надежа, не си слагай изпита на сърце и не се ядосвай за глупости. Сега има по-важни неща, за които да мислиш.
Поспаланче, много рано си сервирала кафето за съботен ден  Mr. Green

Хубав и усмихнат ден на всички!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт