- по- голямо поле за изява така да се каже

Педиатърката всеки път го изправя и го е видяла, но нищо не ми е казала
Просто ми направи впечатление- ръцете са му отпуснати от много време, но за краката не знам дали е нормално.

не мога да си представя как си се изплашила, мила
важното е, че на малкия герой нищо му няма и сте се разминали само с уплахата
аз за цицини съм се заредила с едно мехлемче с арника, но компреса с олиото и аз съм го чувала
наскоро за първи път разбрах, че и солта помага, ако се сложи на удареното и не посинявало 
, та тя беше проучила и ми похвали Капчица и някакви Беко ... 
с урината е лесно, но Хепи много добър съвет ти е дала, вземи си поне 2-3 колекторчета
аз вече станах спец, но с момченце е лесно, с момите сигурно е голям зор 
сигурно не си чела назад. Пиши преборихте ли е. колите с Владко, че и ние минаваме по тоя път
вчера дадохме урина за нови изследвания и дано излезнат чисти 
проверено
пък и пюрето е мъничко, мисля 80 гр., дозичка точно за захранване, аз в началото я давах на два пъти и имаше ефект
колкото до крушата, в началото взимах на Хипп, но след като опитах пюрето на Ганчев започнах да го предпочитам, по-вкусно ми е
знам, че някои подхождат с предубеждение към пюретата на Ганчев, но повечето плодови са много сполучливи
тези, на които пише че са 100% плод са без други добавки като нишестета и са много вкусни
тиква вече си давала
мисля, че друго, което можеш да дадеш на този етап от захранването няма
успех 
моя юнак е почти винаги с чорапки и не съм забелязала, само като е изкъпан е бос, но тогава му е голям зор да си бутне крачетата в устата... може да му правиш масажчета
мисля няма да навреди

Браво на тебе, че си се вслушала във "факса" и си сътворила такива красоти! Страхотна си и искрено ти се възхищавам! 

За сега ги преборихме,но всеки месец ще даваме стерилна урина.На ехограф също бяхме и няма нужда всеки месец,а на 2 месеца поне да минаваме.Бъбречното легенче е леко увеличено,но не е притеснително и на този етап не се нуждае от допълнителни мерки,можело да го израсте,каквото и да значи това.
Дано все така да е.
Ако те интересува нещо питай. 
На малкия му заспа и много му прилича.

. Но специално загледах аватарчето ти - екстра си е Лорис , да го изям 

. Аз до 14 няма да съм в София ( моля, стиснете едни палчета да сме си мили със свеки и на тръгване от там, че както последният път беше тръгнала да дава на детето сметанка от тортата и, не знам какво ме чака сега ) . Но след това е първият учебен ден и всички с по-големи дечица ще са заети в тичане за учебници и тетрадки и не може да се съобразявате с мен. Ако на всички им е удобно преди 15 ще ви видя какви сте бонбонки на снимките, ако срещата е след това ще дойда с най-голямо удоволствие. За място аз претенции нямам.
!

,бебето е в нов период на безсъние и рев,което се отразява на моя характер доста 
....и сигурно няма да имам време да пиша

и комплименти за това че се справяш с детето и работата толкова бързо се адаптира-бравоооо 

Да расте здраво и послушно дете 
ще ти пусна ЛС за да не занимавам цeлият форум
пак ли по малко или може наведнъж едно пюренце 
. Сега тръпна като малките деца в очакване на коледен подарък, ама ММ преди малко е взел талона в КАТ и сега я застрахова и още не я е докарал, а аз съм я виждала само отвънка
.

,най-накрая малко време да имам,направо уйас,незнам как се справяте,но на мен ми е много ценно времето
исксм много неща да напиша,но забравям,та по темите-ние вече седим и почти лазим,но нямаме зъбче,във бънджито не знаем какво да правим,
вода не преварявам,пием розов девин,не стерилизирам отдавна
нашата кухня е на навършени 10 месец,вече купих чантичка и 3 бурканчета с цветни капачки
казваме ма-ма-ма,много съм горда
още не сме падали и аз имам някакви обувки от тези с ципчето,буйките
но имам въпрос -как да разберем кои обувки са подходящи като са подарък и само с тях ли трябва да стъпваме,зимата може ли с пантофче или терличе-голяма ми е каша това
dayzi83-някъде четох,че само първото месо се вкарва постепенно,следващото цяло
Наде-
хапваме добре пюрета ,но млякото остава 120мл само сутрин,вече сме почти 7кг ,аз съм доволна
дребничка си е ,но това е положението,те са си нашите съкровища
стискам ви палци
На всички празнуваши-късмет и успехи
Мим-страхотна си

А толкова се бях навила на този модел. 
Препоръчани теми