Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са темите, които се обсъждат във форума?
Какви са мненията на участниците относно методите на раждане?
Какви са притесненията на бъдещите майки по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са темите, които се обсъждат във форума?
-
Какви са мненията на участниците относно методите на раждане?
-
Какви са притесненията на бъдещите майки по време на бременност?
-
Какви са промените по време и след бременността?
-
Какви са мненията относно споделянето на негативни емоции по време на бременност?

Аз, разбира се не носех нищо такова, да не говорим, че и представа си нямах, 4е т рябва да ме придружава поне единия от собствениците на имота. Добре, 4е свекърва ми си беше вкъщи, мъжът ми и се обади и тя дойде веднага. 

: cry: но си заслужава ,имайки впредвид крайната цел. С интерес чета коя как е решила да ражда и искренно и благородно ви завиждам за избора да родите нормално(при мен няма тън мън...секцио!!!
) намесввам се в темата ви най-вече за да посъветвам всички момичета,които са избрали секцио-без знаение дали по мед.показания или по желание-изберети си пълна упойка,а не епидурална!!!!! Баща ми е гинеколог и знае последствият и усложненията от упойките,а в цялата му практика няма усложненя след пълна упойка. Знам ,че сега много момичета ще се усъмнят ,ще ме упрекнат или ще се опитат да ме оборят...а за последствия от епидуралната и спинална странно ,но в нито един сайт не прочетох за късните усложнения,а те се срещат при 50% от случаите(но нали са след 10 -15 години...кой му мисли за тогава,........) Не ги пренебрегвайте моля ВИ!!!