Коремът вече ми тежи,но до ОКТОМВРИ бебчо в мен ще си стои!

• 28 666
  • 693
  •   1
Отговори
# 555
Nuriii, прекрасна си!   bouquet И не само ти, но и съпруга, и малката ви дъщеричка.
Имаш страхотна фигура и изглеждаш много добре наистина.   bouquet Поздравления и за щастливото събитие!  Hug

Клеопатра, много се радвам, че със Сара всичко се нарежда и вече е извън кувиоз и може би ви остават броени дни до това да се гушкате вкъщи. Пожелавам ви от все сърце да е по-скоро и безпроблемно да приключи всичко за вас.  Hug

Atrakcia, много благодаря за съветите и полезната и изчерпателна информация.  Hug Наистина ще ми е от полза.

SlunchoO, дано и твоите перипетии свършат скоро. В интерес на истината на мен на 2 пъти ми излиза, че имам наличие на бактерии в урината /при нестерилна/, но лекарите изобщо не обърнаха внимание. КАто им посочих този резултат казаха, че ще ми пуснат влагалищен секрет за изследване след месец.  Shocked И двата пъти излезе, че нямам никакви влагалищни инфекции, но изобщо не ми пуснаха стерилна урина да видят дали има нещо съмнително.  Rolling Eyes
И аз чакам за новини от СЪни. Дано да е наред всичко с тях.  newsm10

# 556
  • София
Съни  Praynig Praynig Praynig надявам се, когато пиша това, раждането да е минало и да си гушнала малката бебка.

Клеопатра - прекрасни новини

Нурии - много елегантна и красива бременна си

Радостчо - дано да отшумят контракциите и да изкараш максимално дълго

Някой беше питал за безболезнените контракции - това е всъщност нормално в тази част на бременността, така че не се притеснявай, не е добре да са болезнени. 

# 557
Добро утро, момичета!  Hug

Sunny_girl, дръж се, момиче! Всички сме с теб в мислите си! Изпращаме ти цялата си положителна енергия и се молим всичко с теб и бебка да е наред!  Praynig

Момичета, понеже (по презумпция) бременните жени би трябвало да имат повече хубави мисли и надежди в главиците си, ще ви помоля да отделите малко от тях и за dessy_encheva. Снощи ми се обади, защото имахме уговорка за кафе тази сутрин, и ми каза, че са я приели в болница със силни болки в коремната област. Когато ми се обади, вече се чувстваше по-добре. Няма разкритие и лекарите не са регистрирали родова дейност. Нека се помолим всичко с нея и нейната принцеска да е наред. Аз ще отида да я видя по-късно и ще и предам всичките пожелание и стиснати палчета!  Praynig

kleopatra555, понеже винаги започвам да чета отзад напред, първо прочетох новинката за твоето момиченце. Да ти кажа честно, разплаках се - така се зарадвах за това малко борбено същество! Да ти е жива и здрава душичката мамина и дано операцията се окаже успешна и да нямате повече проблеми, че се намъчихте и вие... Peace

Nuriii, прекрасни снимки! Изглеждате страхотно цялото семейство! А това малко уникатче Сузи е истински бонбон, много е сладка! Да ти е здравичка и много усмивки да ти носи! Hug

Приключвам, момичета! Толкова много новини имаме от вчера, че забравих за какво друго щях да ви пиша!  Stop

# 558
Добро утро на всички!
И аз много се развълнувах за Съни. Стискам палци всичко да е минало безпроблемно!
Браво на малката Сара, че е така силна и върви напред!

Има ли някой друг, който да го сърби много корема. Аз направо едва стоя да не се чеша. Целият е червен - предполагам това са стрии. Ако някой има някакво решение на проблема да сподели.

А относно контракциите, аз от 10 дена, че и повече получавам болезнени по 3-4, че и 5 на ден. Като ме стегне корема и не мога да мръдна. Но мисля, че е нормално за седмицата, в която съм, имайки пред вид, че съм и с близнаци. ВИе какво ще кажете? newsm78

# 559
Ох, какво ви става бе мамчета?!?!? Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig за Деси и бебка, дано всичко да е наред!!!

# 560
Какво става с тия бебета много бързат! Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig и от мен за Dessy_encheva!

# 561
  • София
Ох, толкова емоции не знам до къде ще ни докарат. От еуфорията от новините за Сара до молбите и притесненията за Съни, Деси, Радосчо и малката Ава. Стискам палчета за всички нас и малките същества които чакаме Много голяма прегръдка за всички  Hug

# 562
 Praynig Praynig Praynig Praynig и за Деси , дано всичко отшуми и мъничето и да си стои на топло при мама.

# 563
Здравейте мами  Grinning
Аз най-сетне сколасах да седна пред компютъра, нооо мисля вече да съм редовна. При нас в тумбака се крие момченце. Каката е много доволна и доста нетърпелива  Grinning
И понеже започнах да чета от последните страници...стискам палци със Съни и бебенцето всичко да е наред Praynig
Сега отивам чинно да изчета всичко от начало.

# 564
  • Пловдив
Мили сладурки,още нямам новини.Звънях и,писах и,но нищо....притеснявам се вече сериозно.А ми каза,че рано сутринта ще се чуем...
Веднага,щом имам новини,ще пиша.

Стискам палци за Деси!!!!!!!! Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig
Клеопатра,мноооого се радвам!  bouquet

# 565
  • Пловдив
Добро утро, момичета  Hug
Ама какво става, наистина  #Crazy Госпожиците нещо са много нетърпеливи да идват вече и да опознават света  Rolling Eyes
Чакам и аз новини за Съни, надявам се, че всичко е наред  Praynig  Praynig  Praynig
Деси, дано и при теб всичко е наред, но щом няма започнала родова дейност, нещата ще отшумят  Praynig
Много де радвам и за добрите новини за Сара, дано да продължават  Praynig
Снощи за малко и аз да тръгна към болница, ама добре, че се усетих  Rolling Eyes Събудих се с ужасни болки в корема и първоначално помислих, че са контракции, ама после се усетих, че е стомаха. До сутринта ме боля ужасно  Tired И това от един гаден дюнер  #2gunfire Аз такова нещо и като небременна не ям, ама пусто, вчера като минах и като ми замириса така ми се дояде... Тази пуста лакомия  Rolling Eyes
Отивам да уча сега, ще следя постоянно за новини. Дано всичко е наред и при Съни и при Деси  Praynig

# 566
Съни,  newsm17 нека всичко е наред!!! Господ да е с вас!!! Чакаме новини!
Клеопатра, вие сте истинско чудо! newsm51
Деси, дано всичко е наред и при теб!

# 567
Леле какво става момичета  Shocked Деси дръж се мила, всичко ще е наред, Уинди предай на Деси и моите стиснати палчета, силна прегръдка и да бъде спокойна, до колкото може...сигурна съм, че нещата ще се успокоят  newsm17 newsm17 newsm17

# 568
Клеопатра, много се радвам за Сара  Hug    bouquet
Съни, моля се за вас всичко да е наред и вече да се гушкате с малката принцеса  Praynig
Деси, изпращам към вас положителните си мисли и се моля да сте добре с бебето  Praynig

# 569
  • София
Добро утро, момичета!

Направо като прочетох за Съни и  Shocked

Моля се всичко да е минало наред с раждането  Praynig и да е успяла да роди нормално, както искаше! Дано с бебка всичко да е наред  Praynig Казвала съм и преди, родила съм се в 33 г.с. преди 30+ години и съм голяма, здрава жена - сигурна съм че днес условията за недоносени са 1000 пъти по-добри и всички бързащи бебенца ще се справят бързо с адаптацията извън мама  Hug

Дано всичко е наред и с Деси Енчева и всичко да е само фалшива тревога!

Хубав ден момичета, дано да е изпълнен само с добри новини!!!

Общи условия

Активация на акаунт