нас ни изписаха 3500кг,пък и 2ката вече много й се отбелязваше,3ката ни беше голяма само няколко дни и сега ни е точно по мярка
С каката ползвах в началото Памперс,после известно време ползвах Молфикс и после пак се върнах на Памперс Sleep & Play,и бях много доволна.Сега мисля да карам само на Памперс. 
заради бременността го отложих заради упойката и така.

Чак не ми се ще бебето да порасте, искам я все такава въшка малка
Е, не сега, след около 4г., примерно
не по-рано
...
...И аз като минах на по-горния номер, първите дни ми се струваше,е ще й паднат направо, но определено е по-добре от преди. 2-ка ползвах само един пакет преди да взема следващия номер. Но аз имах много 1-ци - не знам защо всеки ми подаряваше памперси за новото бебе 

,честита годишнинш-да се обичате дълги години,да цари мир,любов и разбирателство в домът ви и да се радвате на още детски смях!

!Добре сме,само жегата ни мори много!

Да сте живи,здрави и задружни
ние преди да родя се преместихме в западен парк и до нас е банката за кърма и ми се искаше да имам какво да отделям,но не се побирам в минимума който искат. Сега съм щастлива да прочета,че има майки които даряват 
вечер се къпем 20:45 в 21 ядем и после чак в 2.30 (обаче преди заспиваше след яденето в 21 .......а стана 2 вечери започва да играе) после в 5 и се събуждаме в 8 от смучене на ръце
и този палец .........
и я събуждам и тя се заиграва до 9 и започваме на 3 часа.
и бегом към вкъщи .
.

Самуил е на същото мнение .Баба му се шегува ,че той признава само топлата ,мекичка, кожена биберонка -мама 
помислих ,че просто си е затворил очите ,но се оказа че си спинка детето и хич не му пука
Не се събуди докато го подсушавах , мазах и обличах ,но преди кърмене вече нямаше търпение
решението е чудесно , а от него със сигурност ще има щастливо бебе и доволна майка.

цял ден бяхме по Пловдив , а малката толкова слушкааа
Папка 2 пъти в колата и си спа или си кротува
За съжаление не успяхме да си купим холовата гарнитура, която бяхме харесали и за това обикаляхме да гледаме за нещо друго, но май в крайна сметка ще си вземем първоначалния ни избор ( макар вече да е по-скъп). Иначе малката цяла нощ не щя да спи... и сега съм супер изморена... а трябва сега да сядам да уча , че вчера изпуснах 1 ден, а не остана време.. оф грам не ми се учииии... особенно като знм кои теми ми останаха.. ще падне голямо зубрене, а последния път докато четях и тръгнах да заспивам..то след нощните игри с малката 

А иначе, мъжо иска голямо семейство с 3 да не кажа 4 деца, ама за сега на мен това ми се вижда мнооооого далечно и в сферата на сладките приказки
Ще го мислим като му дойде времето , а и ще им правим поне 3 години разлика на децата, така че има дооста време 
Но и те са хубави, а и са по-евтини. Минахме на нея още когато беше към 4,5кг , защото и се отбелязваха 2ката много по крачетата. Тези и бяха малко големи в началото, но сега като я мерим , че е малко над 5 кг са и добре 

Не мога да разбера какво е това нещо - бацил ли е наистина, яла съм нещо развалено ли... За щастие, детето е добре. Продължавам да си я кърмя и при нея няма и следа и от разстройство, а аз вече 5ти ден се влача така. Поне стомашните болки поотминаха, че беше нещо кошмарно. Другото хубаво е, че кърмата не намалява, въпреки че почти нищо не ям (е, гледам да пия много течности). Ако някой знае бабина рецепта за решаване на такива проблеми - моля, нека сподели, че хапче не мога да взема, доки каза нищо да не пия