ЮЛЧЕТА с любов и грижи обградени - "Добре дошли в Родени"!!!

• 32 583
  • 733
  •   1
Отговори
# 105
Джен очите се нормализират до 6ят месец.Съвсем нормално е да гледа във всики посоки и да ги събира и т.н.Споко!

# 106
Айде да почерпим и ние, днес Миш става на 2 месеца Heart Eyes

От нас нещо разхладително

Благодаря ви за отговорите за оченцата  Hug  bouquet

# 107
  • София
Честита месечинка на всички,които празнуват днес! Hug Hug Hug

# 108
Честита месечинка на всички,които празнуват днес! Hug Hug Hug

Честита да е и от мен   bouquet

# 109
ееее най-после сме в родени  Mr. Green Танче  Hug  bouquet
чета ви когато имам минутки,но все несмогвам с писането,нашия малък мъж ни разказва играта тия няколко дни,такъв е маймунчо,усеща кога има якой в стаята и мирува,гука си гледка си спокоен е, но ако тръгна да върша нещо елате и вижте какъв рев настава ..... и иска все на ръце и като го вземеш прави такава физиономийка,все едно си свирка и казва ей го успях и тоя път  Joy майка ми каза,че аз съм била същата... hahaha та ей го сега крушата не пада по далече...и както живеем сами мъжа ми е по цял ден на работа и е весело Rolling Eyes  не патйте как ям или как чистя и готвя, на части, като сукне и леко дремва по 10 15 20 мин макс през деня та тогава използвам да действам,ставам все по-бърза  Joy  грижи се момчето на мама да влиза по-бързо във форма  Joy верно кг ми се топят неусетно между грижите имам да свалям още 3 само, добре,че поне през ноща спинка, буди се само да ханпе и пак,но си спазва долу горе 3те часа незнам кога ще почне да прави паузи по 5 6 часа.....иначе сутрин докато е по хладничко излизаме и на разходки всеки ден сме в парка една групичка познати мами,в количката основно спинка та това от нас,колики имаме леки инфакола помага засега,растем усилено прави едни бузки и по дрешките си личи имаме вече няколко дето ни умаляха Mr. Green ще видим как сме на 23ти като идем при педиатърката
подариха ни люлка на фишер прайс люлее се на батерии вибрира,музикална е има и плюшени играчки да се заглежда,но.....човека като го сложим 1,2 мин се ослушва сякаш осъзнава къде е и после почва да плааче дано с времето му хареса там Rolling Eyes
джен и нашия бебо си има същите симптоми дето питаш,момичетата са ти отговорили спокойно  Hug
ели дано мъжа ти се порави по-бързо и да няма повече такива лоши инциденти  Hug

ЧЕСТИТИ МЕСЕЧИНКИ НА ВСИЧКИ БЕБЧЕТА ПРАЗНУВАЩИ ДНЕС! Hug
какво друго щях да пиша..... newsm78 дано ме оставя Коки по-често да пиша Wink иначе ви следя
 Hug за всичкиииии

# 110
Честити месечинки на празнуващите бебоци!!!  baloni baloni  bigdance2

gali и моят калпазанин ме "стопи". Вече съм само +1 кг. и си нося всичко от преди бременноста, ама не пожелавам на никого такова ударно отслабване и такова ревливо мъниче, като моето.  Mr. Green

# 111
Мацки, не че искам да ви обезсърчавам, ама нашите човечета на по месец два са песен за гледане.  Whistling Сега е най-лесно - спят мноооого и ядат. Да - СЕГА СПЯТ, колкото и малко да ви се струва. Да видите един 5-6 месечен дребен как спи по два пъти на ден за по 30 минути и толкоз - ни повече, ни по-малко! Верно е, че ги наболяват коремчетата и плачат, ама знаете ли как се реве от болка при никнене на зъби...И така до 3-тата годинка когато настъпва един повратен момент в който осъзнаваш, че детенце е порастнало:) Живи и здрави тогава пак ще си говорим

Аз да се включа ни в клин ни в ръкав по няколко въпроса коментирани преди време. Чета наред, но не намирам време да се разпиша на момента, тъй че ме прощавайте  bouquet

Похотлива тема бяхте подели - ами на мен не ми се мисли за секс, никак даже... Горкият ми мъж...

Завой на 180 градуса - за усещанията след секцио - И аз родих оперативно и на 3-тия ден бях забравила, че съм рязана и недоумявам как някои все още изпитват дискомфорт, болка, изтръпване или липса на чувствителност newsm78 Пък на мен ми е трета операция това и никога не съм имала тези неудобства...

Слинг и аз искам, но не мога да си избера - всеки ден различни ми харесват. Иначе ми дадоха едно кенгуру на Чико - ама то ми е ядски сложно да се опаковам в него и да вкарам бебката - тя за момента не се кефи - 'щото не я обръщам да гледа напред. С Теа се киприх с Бейби Борн - дето било Мерцедеса на кенгурата (и мога да потвърдя, че че така - такъв конфорт за майката поне...) - ми то беше толкоз елементарно и ефикасно. Тези от Чико не знам какво са сътворили - егати сложнотията...

Честити месечинки на празнуващите днес!!! Засмени, здрави и много щастливи бъдете, скъпи деца!!!

Рачешка му работа - същественото го казах за финал Simple Smile

# 112
запис, връщам се да чета  Hug

# 113
ЧЕСТИТА ПЪРВА МЕСЕЧИНКА НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ И ВТРОРА НА МИШЕТО НА ДЖЕН   bouquet

Направих албумче "за колаж"  Peace
gali3009 , не се тревожи и аз съм така. Е,поне на мен майка ми е в града.Не идва вкъщи по принцип и аз така съм забатачила домакинската работа  Whistling но не ми дреме  Crossing Arms а колко кренвирши изядохме с мъжа ми... Mr. Green викам му след време ще си спомняме като порастне детето  Heart Eyes
Иначе майка ми ще дойде в събота да ми помогне да изчистим за питата в неделя  Peace
Аз реших, че слинга ще ми/ни е по-удобен от кенгуруто. Сега чакаме в неделя да ни подарят  Mr. Green
Фатче, ти беше пуснала снимка май на слинг-шал: много добре изглежда и удобно, но се съмнявам в моите умения за справяне с него.Освен това през повечето време съм сама и няма да има кой да ми помогне с връзването и поставянето на бебето, затова избрах с халки. Надявам се, че ще ни приятно и удобно и на двамата  Peace ще споделя

# 114
Привет и от мен сладурки  Hug
Супер вече сме в "Родени"  newsm44
Танче страхотно е както винаги   bouquet
Не съм ви чела,в неделя правихме Погача на Емилио и имахме страшно много гости,даже и с преспиване.Голямо приготовление беше,след това пък голямо чистене и оправяне и бях труп тез дни ,едва сега ми остана време да седна да погледна до къде сте стигнали...еми да стигнали сте много напред
Отивам да ви чета
 Hug за всички
  love001

# 115
  • София
Здравейте, милички  bye

Ние сме добре Simple Smile От вчера сме с гости и не спират да се занимават с Митака, което мен много ме отмаря  Rolling Eyes Аз като, че ли няма какво да кажа  Laughing Симона си спи, яде си нормално, през ноща спи почти през цялото време- събужда се чак към 5 сутринта, яде и пак заспива до към 8-9:00ч.  Heart Eyes На ръце почти не я взимам, освен като я храня  Wink

Исках да кажа за колажа- идеята е страхотна и браво на Танчето, че поема инициативата да го направи   bouquet Мисля, че снимките е по добре да са само главичките на бебетата, защото самите снимки ще са малки и да се виждат по добре бебчовците Peace И под всяка снимка да има името на бебето и ника на мамата! И другото, което мисля- ако искате да сложим някаква дата, до която всички мами (които искат разбира се) да сложим снимки в папката, за да може да се направи колажа, че така може да се проточи и цяла година  Rolling Eyes

целувки  Kissing Heart

# 116

Как мога да кача снимка за колажа?

# 117
Пете, съласна съм с теб за колажа!!! Hug Срокът може да е до края на месеца примерно или до 10.09., или до 17.09..., или както кажете, но според мен около месец е ОК. Wink Вие какво мислите? newsm78

Само не знам дали ще мога Embarassed да сложа името на бебето под снимката - ще се пробвам, де - пък каквото стане ще го покажа, ще приемам критики и така Wink

Малчо днес голям сън му удари, от 14.00 до 16.00, събуди се да хапне и пак заспа, довечера ако заспи към 00.00ч. ще е добре, иначе ще имаме пижамено парти hahaha

# 118

Как мога да кача снимка за колажа?

в снимка.бг - първото албумче, като идеш с мишката в/у него пише "за колаж"

# 119
  • София
.....Да видите един 5-6 месечен дребен как спи по два пъти на ден за по 30 минути и толкоз - ни повече, ни по-малко!.....
До дете си е  Peace Митака на тази възраст спеше по 3 пъти на ден за по час, а на обяд откарваше по 2-3 часа  Crazy  Беше си поспаланко  Grinning А от зъби, никога не е ревал, всички ги изкара много леко и не сме ги усетили  Peace Дано и малката да е така  Wink  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт