Американците! Американците! - Имаме си търг! - Тема 4

• 28 624
  • 710
  •   1
Отговори
# 615
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Уди като го видя и пак за МатЮ се сещам Laughing
 А пък като си гледам подписа и аватара един до друг, и ми изскача общата им сцена в "Адвокатът с линкълна"

Много му отиват на МатЮ тъмнокоси мадами, и тя, и Мариса от същия филм, и Сандра Бълок Crazy

Последна редакция: пн, 12 сеп 2011, 16:52 от joy_r

# 616
Актуализирам се, добавяйки Джулиана, никой не протеститра, имахте две седмици и кусур Mr. Green

Актуализация - Джой:

Мишел Пфайфър
Джулиан Мур
Уинона Райдър

Кейт Мениг
Розана Аркет
Майкъл Тревино
Сара Шахи
Джеймс Кавийзъл
Кевин Бейкън
Ашли Джъд
Гуинет Полтроу
Ан Хатауей
Марлин Матлин
Клое Севини
Кейт Хъдсън
Майкъл Труко
Блейк Лайвли
Джесика Шор
Фелисити Хъфман
Лив Тайлър
Никълъс Кейдж
Маделин Стоу
Мег Райън
Росарио Доусън
Коин Егъсфийлд
Линдзи Лоън
Мат Зухри
Джулиана Маргулис
Грейс Парк

Последна редакция: вт, 13 сеп 2011, 11:17 от joy_r

# 617
Джо, не'ам нерви да ти изчета целия списък  Grinning

# 618
При това най-ценните ми съкровища не са в него, нали великодушно се прецаках да ги деля Laughing

Виж, дори и Сротума се възхуищава на красотата Франкова, макар и в негов си стил hahaha
http://cinemascrotum.wordpress.com/2011/08/08/%D1%80%D0%B5%D0%B2 … 1%83%D0%BD%D0%B8/

# 619
Дай цитат, и това нямам нерви да го изчета  Laughing

# 620
O, прочети го цялото, Скротумът е във вихъра си Laughing. Иначе ето ти конкретика за Джеймс, ще пиша на автора възмутено нецензурно писмо Mr. Green
Минаваме към каста. Джеймс Франко отново е стъписващо красив. Той е толкова красив, че ако някога корабокрушираме с него на самотен остров, анусът му ще бъде узурпиран още преди H-то от HELP да е написано по пясъка. Това беше добрата новина за него. Лошата е, че тук играе ролята на учен, а да кастнеш Франко в ролята на учен е равносилно по абсурд на това да кастнеш Клинт Хауърд в ролята на вампир от „Здрач”. Не че Франко не иска да бъде приет от обществото като умен /хубавецът се записа в колеж и дори посещава активно лекциите, макар и ето по този начин/, но е доста странно да го видим в ролята на млад гений, който трябва да сметнем за умен, без да е казал нито една умна реплика през целия филм. Истината е, че Франко играе с такова нежелание и незаинтересованост, сякаш все още води церемонията на Оскарите. Одеве казах, че филмът няма поука. Сега се оказва, че всъщност има и тя е никога да не позволяваме на една маймуна да стане по-умна от Джеймс Франко, защото това си е гарантирана рецепта за дизастър.

Снимчиците обаче няма да ти излязат, мързи ме да слагам линковете.
Слагам и безценен преразказ на сЮжета hahaha
Уил Родман /Джеймс Франко/ е учен, работещ върху лекарство против алцхаймер и любезно тества химиите си върху не особено ентусиазирани твари. Зорът за Родман е голям, тъй като собственият му папа /Джон Литгоу/ е болен от тази деградираща болест и често забравя да си свали гащите преди да уринира. След един злощастен инцидент в лабораторията, който става причина за прекратяването на проекта, Уил е принуден да приюти малкото шимпанзе Цезар /кръстено така, заради творчеството на Шекспир, а не защото майка му го е родила чрез съответното сечение/ и да го отгледа като свой собствен син. /приликата им наистина е стряскаща/ Оказва се обаче, че тази маймуна е поела доволно количество от серума и започва да става доста по-умна от повечето герои, което пък генерира множество съседски драми от битово естество. Лека-полека, в играта влиза и ветеринарката Каролин /Фрейда Пинто/, която се залюбва с Франко, просто защото Франко си е Франко и няма как да не бъде залюбен от единствената жена във филма. Всичко е песни и слънце, докато Цезар не достига тийн-годините си и започва да осъзнава, че е просто един домашен любимец на каишка. Това го озлобява, а учителят Йода отдавна ни предупреди, че злобата води до Тъмната страна и скоро шимпанзето е пратено в приют за маймуни – еквивалент на човешки затвор с всичките съпътстващи проблематики. Останалите му съкилийници моментално започват да тормозят и отритват Цезарчо, не само защото показва много по-висок интелект от техния, но и защото е единствената маймуна наоколо с гащи. Обиден на света и на Чарли Дарвин в частност, Цезар решава да избяга и да заживее в близката горичка, поради което бързо оформя въстание и организира мини-революция. /предишният филм на Уайът също разказваше за бягство от затвора, та човекът е имал опит/ Втората третина от филма се занимава именно с планирането на съпротивата, събирането на съмишленици и подготовката за бойни действия, а за финала е оставен същинският full scale бунт от космато естество, в който маймуните са по-агресивни и от софийски маршруткаджии. Оказва се, че Цезар е роден за зоо-лидер и много по-удачният вариант щеше да е, ако го бяха кръстили Че Гевара. Особени суперлативи заслужават братските отношения между Цезар и горилата Бък – последният път, когато гледах толкова завиден team work между две маймуни, беше в първия „Час Пик”.

# 621
Ох, гОркият Франко, дано никога не корабокрушира на един остров със Скротума  smile3532 smile3532

# 622
 Joy Joy Joy дано, дано Joy Joy Joy

# 623
Никой освен мен не пуска Мишел Confused

# 624
Джо, аз ще пусна една от твоите хубавици  Heart Eyes

# 625
Ахх, Уинона с невероятните очи Heart Eyes

# 626
Аххх, ушите. Mr. Green

Джо,
красива си!

# 627
Благодаря ти, Бейби Hug. А ти кога се завръщаш?

# 628
  • София
Джо, отдавна не си била толкова красива!

# 629
Много хубава снимка наистина, как не съм я прибарала досега Mr. Green. Но пък бях свикнала да въртя Кейт, за 15 мин и ми залипсва Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт