Американците! Американците! - Имаме си търг! - Тема 4

• 29 175
  • 710
  •   1
Отговори
# 600
Е аз го гледах филма след като бях прочела книгата, затова и не ме беше страх от него. Пропуснаха доста неща, а и спецефектите им бяха едни гумени, направо смешни от днешна гледна точка.

# 601
Абсолютно, да не говорим колко нелеп беше Бил, а Бен го изкараха алкохолик. Време за римейк!

# 602
"Ако още днес не спрете,
скоро всички ще умрете!
Аз съм ви предупредил!
Пениуайз, приятел мил. "  Mr. Green

Не можах да се сдържа  Laughing

Последна редакция: сб, 10 сеп 2011, 19:07 от Поля от слънчогледи

# 603
# 604
Мдаа, аз явно съм го гледала в много впечатлителна възраст, а и преди да съм чела книгата. Мноого ме беше наплашил и чак не съм изпитвала желание да го гледам отново, че да си опресня впечатленията.

# 605
  • Пловдив
Аз То го гледах едва преди 2-3 години и не ме впечатли.Иначе съм си оставила книгата в списъка за четене Simple Smile А Туйн Пийкс сега го свалям,че нямам никакви спомени от него.Само съм останала с впечатлението,че е страшен Mr. Green Но пък и съм била доста дребна,за да го помня по-добре Rolling Eyes
При мен спомен ще остане Досиетата Х.Всяка серия гледах и на страшното си затварях очите Mr. Green

# 606
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Буря, аз много се разочаровах при повторно гледане на "Туин Пийкс", вече не ме беше страх, а и на дърти години толкова маниернечене в един сериал почва да ме дразни. Иначе девойките си бяха всичките много готини, че и момченцата и те Heart Eyes

Освен всичко много сте назаднали със снимките hahaha

Последна редакция: сб, 10 сеп 2011, 21:50 от joy_r

# 607
Туин Пийкс всякога ще си го обичам, така е с истинската любов.  Mr. Green

"Ако още днес не спрете,
скоро всички ще умрете!
Аз съм ви предупредил!
Пениуайз, приятел мил. "  Mr. Green

Не можах да се сдържа  Laughing

newsm48

# 608
  • в сърцето на един мъж...
На мен "То" не ми беше страшен, а и изобщо не изпитвах желание да чета книгата. Кинг му харесвам само "Живата факла", "Мъртвата зона" и "Зеленият път". Повече не бих се насилила да го чета. Отворих "Мизъри" и до там си беше с неговото творчество Laughing

# 609
  • София
Аууу, дойде си Джо и почнаха сърцетупкащите снимки!  Heart Eyes

# 610
  • КиТ
Аууу, дойде си Джо и почнаха сърцетупкащите снимки!  Heart Eyes

Мдаааа,така добре е украсила страницата  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 611
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Ами не чакайте само на мене де, ей го де е чичко Гугъл Joy

# 612
  • София
Аааа, аз Лео го държа на каишка! Няма какво толкова другите да му се радват... и без това не е от най - любимите в темата  Whistling

# 613
Ау, темата занемарена и останала на втора страница Embarassed
Добре, че е Джо да сложи някоя снимка
Я, аз да си разходя малко Уди

# 614
Пу, пу, пу по великолепната Хелън Хънт!

Общи условия

Активация на акаунт