Американците! Американците! - Имаме си търг! - Тема 4

• 29 177
  • 710
  •   1
Отговори
# 585
Т'ва Ева Мендес ли е?  Shocked

# 586
Да бе и аз се чудех да не си е правила нещо по лицето.
http://www.nydailynews.com/gossip/2011/09/06/2011-09-06_ryan_gos … filled_date_.html
Внушенията на репортажа яко дразнят.
Ева е вампир, а бедния Райън едно невинно и съблазнено хлапенце.

# 587
Ммм, Ева. Heart Eyes Heart Eyes

# 588
  • КиТ
Тук съм тук  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Джой,Джой много си тиха свърши ли вече тая почивка?

Изчетох ви набързо не сте изписали света Mr. Green

Бебе, сдухвате ме с Плами... някога и аз бях на 21 неженена...

Ване ти пък сега кво се сдухваш Hug Hug Hug,ааааа и аз другия месец старея нИ сме чак толкос малки сега Hug Hug Hug Hug

Бебе да не вземеш ме изпревариш па ти  Whistling Whistling Whistling и да минеш под венчилото  Whistling Whistling Whistling Whistling

# 589
  • София
не сте толкоз малки, ама не сте и женени.  Crazy

# 590
Ни сЪ знай докога така. Crazy

# 591
Айде, бе, Бебе, приходило ми се е на сватба!  Grinning

# 592
И на мен. Grinning

# 593
  • Пловдив
Шон Патрик Фланъри зает ли е Rolling Eyes Ако не-мой е Mr. Green

# 594
  • София
Буричке, този от кой сериал беше  newsm78

# 595
  • Пловдив
Аз в сериал не съм го гледала,харесах го в The Boondock Saints

# 596
Като ви четох, че сте зачесали Туин Пийкс, че се сетих аз как гледах навремето "То". Хем няма да сме били много малки със сестра ми, щом изобщо са ни разрешили да го гледам. Дълго време след това се страхувах от всякакви канавки, канали, шахти, че и от ваната вкъщи. Спомням си, че беше ваканция, бяхме при баба ми на село и го гледахме в комшиите (в случая - в сестрата на баба ми), тъй като явно ние не сме имали 2-а програма. След това, някъде към полунощ, се прибирахме вкъщи по прекия път между дворовете в пълна тъмница и, за да се правим на много смели, се закачахме и плашехме една друга. И досега си го спомням толкова ясно, сигурно адреналинът ми е бил като при скок с парашут. 
ukliam1

# 597
Танюра, сега като го спомена се сетих, че наистина започнаха да ги дават по едно и също време двата филма. Аз даже, заради "То" пропуснах първите две серии на "Туин пийкс", та една комшийка ми го разказва. От филма чак толкова не ме беше страх, но от книгата какъв страх съм брала. Пустия му Стивън Кинг!

# 598
Аз едва наскоро се реших да прочета книгата. Смятай, колко дълго ме е държал филмът Mr. Green
По Бг телевизия са го давали сигурно 93-94г  newsm78 ?
А мистър Кинг си е цар, така ти влиза под кожата  newsm48

# 599
Боже, аз "То" даже не успях да го изгледам, толкова ме дразнеше. Явно е трябвало да направя това преди да прочета книгата. Но пък тя ми е страшно любима.  Heart Eyes Време е за нова екранизация, казвам аз. Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт