Препоръка за дом за възрастни хора

• 394
  • 5
  •   1
Отговори
Здравейте, търся дом за възрастни около Пловдив, Хасково, Стара Загора!

# 1
В Хасково има, голям, хубав, в парк Кенана, но как ги гледат не знам. Държавен е.

# 2
  • София
Много трудна работа, препоръчвам ти да прочетеш много внимателно всички ревюта на тези, които ще ти бъдат предложени преди да вземеш информиран избор.

Моят опит с подобни места е отрицателен, съсипаха вуйчо ми, но домът се намираше във Варна, като ги разберат хората, че са ужасна сган, сменят името и продължават наново да мамят.

# 3
В Хасково има, голям, хубав, в парк Кенана, но как ги гледат не знам. Държавен е.
Разбрах, че приемът там е доста труден .

# 4
Не вярвам да е труден, иди в социалните и питай. Доста е голям, едва ли са запълнени местата, и е на хубаво място в парк, има спирка на автобуса и може да си ходи до където иска. Има и два частни, но за тях отзивите са, че нямат много персонал, те са малки. Гледай в държавния.

# 5
Не вярвам да е труден, иди в социалните и питай. Доста е голям, едва ли са запълнени местата, и е на хубаво място в парк, има спирка на автобуса и може да си ходи до където иска. Има и два частни, но за тях отзивите са, че нямат много персонал, те са малки. Гледай в държавния.
Благодаря, ще питам!

Общи условия

Активация на акаунт