Грети,благодаря за темичката

Ние сме добре,стягаме багажа да си ходим,че от 26ти-ясла.Като наближи толкова почва да ми е доста притеснено,но се надявам малката да свине бързо

Лек ден

Много, много ме е страх по тези пътища... 

Та винаги имам едно на ум, все пак са малки деца, много чувства бушуват в тях, и много внимавам за всичко което слушат и се говори пред децата. Андреа за всяко нещо разпитва и иска обяснение, много е чувствителна и впечатлителна.

И ние след час сме на сватба, но уви нямах време да се подготвя, че мъжът ми ни заточи на село (а предната седмица бяхме морски) , та сега в последния момент - обувки, грим, прическа (саморъчно). Много ме е яд на него, че втори път ми погажда този номер пред сватба. Обеща, че в петък ще се приберем, а то днес преди около два-три часа.
Предния път, пък се гримирах на паркинга, пред ресторанта.
Я, тоже нямам умения, ама ще се допитам до теб за нещо на лични и, ако може следващият път ще се пробвам аз. Голямо желание имам. 
.Като я видях,скъса ми се сърцето-тъкмо бяха обядвали,всички деца явно се бяха наобядвали и играеха,само моето стоеше на столчето си с недокосната храна
,мног ми стана мъчно
.Учителката,дори ме помоли,ако искам да и напиша някои думички на български с превод,че моето й говорело нешто,но никой не я е разбрал.И като я взех само ми повтаряше в колата "Мама остави Неси"-тя си казва така,че неможе да каже Ванеса.Утре пак там около 8.30.Дано е ок.И дано свикне бързо.

. Ще се адаптира бързо, като чета как е било първия ден. Много добре даже е минало. "Мама остави Неси..." ...Душичка. Ама, не се притеснявай те децата не са толкова крехки, колкото на нас майките ни се струва.
Интересно ми е как се справя тя с двуезичието. Кои думи казва на български, кои на английски?
Това, май не си го споделяла. Щях да запомня.

.Надявам се да свикне бързо 
Препоръчани теми