Как сте в това дъждовно утро? Аз едва си отворих очите тази сутрин, закарахме децата на градина, довлякох се на работа и сега се разсъмва с кафенце. Добре че кафето ни е без пари в офиса, както и водата, и чаят, и сладките... Абе облагодетелствана съм от тази гледна точка

Коледен каледнар купих готов от Джъмбо миналата година. Поставям на каката задачка (например "Дрешките сгъни и в джобчето на календара надникни"), след което получава наградката. Павел все още не разбира тези задачки, затова той наготово си получава дребните изненади.
Иначе за другите календари ги снимаха в градината. Не съм им правила отделни, снимаха ги заедно. Предпочитам двамата да са ми на един календар. На 19.12 Дядо Коледа ще ходи в градината им да им носи подаръци и сега трябва да измисля и за там подарък.
Гити, честит офис! Да ви докара много пари и щастие вкъщи!
Историите на Франклин ми допадат, какво друго? Какво ще кажете - да споделим за приказки, които според нас са подходящи за тази им възраст?
Той има афинитет към близането, ама това беше върхът! Снощи се разбесня и започна да ме хапе. Обясних му какво е наказание и му показах, как ще го наказвам в ъгъла с вдигнати ръще, ако продължи да хапе. А колко забавно му беше в ъгъла....голям смях се смя...и даже си го облиза
Обмислям да му сложа скоч на устата.... а с баба му едвам се сдържахме да не се изкикотим докато водеше диалог с ъгъла! Е как да го накажеш, то за него си беше цяло приключение, а после като му кажех да отива там....се ухилваше и си заставаше с най-голямо удоволствие! Изкапахме от смях!
. Иначе на въпроса ти какво работя - аз съм адвокат, но основните ми доходи са от едни консултирания по проекти за правна реформа. т.е. когато някой международен донор финансира в някоя държава проект за реформа на някой отрасъл от правото, могат да ме наемат, за да им напиша заданието или за да направя оценка на това колко добре се е справил с проекта изпълнителят. Което значи, че работата е предимно в развиващи се, а не в развити държави. Това, разбира се, има своето очарование. 
Не ни се размина и болницата де, но няма да помрачавам светлия коледен дух в темата.
Това последното важи за вички малки дечица, не само за нашите прекрасни юнчета, а го пожелавам на всички мъничета 
и многото материали/