ЮНСКИ ЮНАЧЕТА. Тема 114.

• 45 989
  • 734
  •   1
Отговори
# 570
 не мога да изчетааааааааааааааа не мога, ужас! Бързам, бързам, все бързам, за къде ли... и аз не знам. Не ТЕС ми трябва, а два големи концентрата, даже не мога да се фокусирам за ТЕС.  Rolling Eyes

Беше динамична седмица  Mr. Green срещнах се с Бюрото по труда, с НОИ, с пет чаши Девин и софийския градски транспорт. Беше изнервящо и СТУДЕНО!

Зара, от 1ви Декември съм си вкъщи, съкратена и бюджетно неудовлетворена... затова пък съм пълна с енергия и по-щастлива Simple Smile  И аз ще се присъединя към останалите, да те чете човек, е голямо удоволствие.

Аморе, тук предлагането на работни места е по-широко, но и претенциите са по-големи. За жалост, компаниите масово изпитват финансови затруднения и последното, за което се сещат, е маркетинг специалист.

Мецанке, имам едно усещане, че 2012 ще ми донесе повече професионален успех. Малко ми е натоварено тези дни, но може да си маркираме едно "безработно" кафе в квартала следващата седмица  Joy

Целувки на всички!

# 571
  • Пловдив
Здравейте!

Беше динамична седмица  Mr. Green  Беше изнервящо и СТУДЕНО!
И въпреки всичко ми звучиш много позитивно и весело. Харесваш ми така.  Hug

Geraldine, как сте?
За книжките и ние имаме много-и за четене и за рисуване. Постоянно купуваме, и за това да ви кажа вече предпочитам тези с по тънките корици, защото са по 2-3 лв. Чета всичко, не се съобразявам  Blush , но за разлика от Вито, например Марина се страхува понякога от някой неща като гледа филм че, а от книжките не. Например от един Трол във филмчетата на Дора. И тича при мен да я гушкам.

Днес й купихме и колелото. Много съм доволна, страхотно е. И Марина го подкара още в магазина, но все още върти по малко напред и по малко назад, така кара  Laughing ама ще се научи. Та сме готови с подаръците.
В нашата ясла ще носи един подарък-които след тържеството тя ще си донесе в къщи. Подарък, които да остане в яслата не са ни искали.
А следобеда й се разсърдих, защото не искаше да спи, а да играе. И се сърдя аз, ама по едно време не се сдържах и й се усмихвам и съответно и тя толкова щастлива, че вече не се сърдя и като ме гушна, започна да ме целува и вика:"Аз бичам мама" Направо ме разтопи.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
И аз да се похваля-днес се обзаведох с 2 чифта ботуше-едни всекидневни и едни с токчета  Grinning
Ай де отивам да си допивам винцето. Наздраве!

# 572
  • София
Оуу , наздраве и завид за винцето!
Добре сме, Нина, благодаря, че попита!
Мони още малко покашля, но е ок вече пу-пу! Вчера ходихме на контролен и доктора каза, че е номер едно по неболедуване от неговите деца пу-пу-пу отново. Балсам за ушите ми беше. Кашля заради сополи,които минават и каза в понеделник да сме на забавачка, но ще я пусна когато видя, че е напълно оздравяла.
За разлика от Мони кекавите ѝ родители си боледуват редовно и ето, че майка ѝ не изпусна и този шанс да се разболее. Така ме боли гърло, че ако не пия нурофен не мога да говоря. Отдавна чак такава болка в гърлото не бях изпитвала. Ама ще мине де, Мони да е здрава другото са маловажни неща.
Доктора се чуди как толкова рядко боледува , реши, че ще да е рационално хранене, а то хич не е. Истината е, че спряхме с болестите след като спрях да я водя на консултации по ЗК. От навършването на годинка не сме ходили. Нямам и намерение. Е, надали е само това о поне по едно раболяване на 3 месеца сме пропускали.
Браво на Марина за колелото, да я снимаш! Ние имаме една триколка, която е нова и не използвана още, но май ще я прескочим и ще карам енаправо това със спомагателните колела. Не знам има време.
Много е приятно да усетиш детенце колко те обича  Heart Eyes Мен днес ме тресеше, беше ми лошо и си бях легнала и завила, а Моника дойде и ми вика"Добе и си, мамо?" гали ме по бузата , целува ме два пъти и ми вика "Нама нито" . Е как да не се разтопиш  Grinning
Аз днес залепих на хладилника един лист с таблица и всеки да си записва какво иска от дядо Коледа като се присети.На Моника списъка е пълен, но се надявам татко ѝ да се разпише, че тази година нямам идея. А той ми замисля нещо, но какво е не знам и хич нямам идея, а аз колкото не обичам изненадите, той толкова умира да ме изненадва  Grinning
Петя, може ли да ме ориентираш, къде да прочета рецепти за коледни сладки?

Много ми е хубаво да го гледам как става човек.  Grinning
И ние това си говориме с мъжа ми. И хем е пред очите ни постоянно и толкова бързо расте!

# 573
  • Пловдив
Geraldine, радвам се за Мони и дай Боже да е все така.  Hug
Ще я снимам, ама като си го получи. Днес колелото отпътува за Карлово и като идем на Коледа ще си го вземем.  Grinning И нашето е с помощни гуми. И ние имаме триколка, която почти не сме ползвали. Но като видях в парка Марина да кара колело с помощни гуми и решихме направо такова д купим. Според мен няма смисъл от тези детските с трите гуми. Децата могат направо да подкарат с помощни гуми, а и ще могат да ги карат повече време.  Peace
И сега да напиша по-важното нещо заради което реших тази вечер да се включа пак. За гърло-аз откакто бях бременна до сега заболи ли ме си купувам едни бонбони Bonbonlend. И започвам да ги смуча един след друг, защото се чувствам добре като ги смуча и за половин ден гърлото ми минава. А мъжо ако го заболи все си взима от аптеката трахизан или някакви други и се оправя след 2-3 дни. Та може да ги пробваш. Има сини, които според мен са по силни и зелени. И не са изобщо скъпи-0,70 лв.  Simple Smile Вчера даже почерпих колежката/нося си в чантата и тя остана доволна/
Ето как изглеждат, най долу в ляво http://www.hrankomers.com/pages/08_jpg.htm

# 574
  • София
Благодаря, Нина! Ще ги потърся утре, аз съм фен на лукчетата за кашлица, но сега не са ми достатчни.

# 575
Само да ви пратя по една  Hug на всички - чета, но не остава ред за писане.

Лесно ви е на вас, щом сами си искат подаръците. Аз какво да кажа, като всеки път отговорът на въпроса: "Какъв подарък искаш да ти донесе дядо Коледа", е: "Голям".  Mr. Green

# 576
Само да ви пратя по една  Hug на всички - чета, но не остава ред за писане.

Лесно ви е на вас, щом сами си искат подаръците. Аз какво да кажа, като всеки път отговорът на въпроса: "Какъв подарък искаш да ти донесе дядо Коледа", е: "Голям".  Mr. Green
Вкъщи е "лелен", или с други думи зелен  Joy

# 577
  • София
Привет и от мен!
Много натоварен уикенд имах. В събота ставане рано импригитвяне за първото представление на Габи в балета. Голяма емоция беше за всички ни.  Grinning всички бяха много сладки, а малките балеринки се вдъхновяваха и от танците на по-големите балерини и имаше и двама големи балетисти, които бяха страхотни. Марти беше направо запленен и много се радваше на сестра си.  Simple Smile
Вчера купихме голяма и много кичеста елха от Карфир и днес я украсявах, децата бяха във възторг.  Laughing два дена и сладки правих и те много ми помагаха, чак не очаквах.
В тази връзка, Джери, в Коледната рецепти боо, чак да се замаеш. Аз на някои от нашите момичета съм препоръчвала рецепти, мога о на теб, ако искаш. Аз правя 7 вида в двойни дози като на-много харесвам различните видове шоколадови и едните меденки.
Роси, аз не съм талант, да видиш само първите ми опити, но имам огромно желание и не се отказвам.  Peace така съм постигнала всичко до момента и всеки би се справил.  Hug

Марти онзи ден като валя сняг беше във възторг, но като спря, тръгна да плаче, че така нямало как да дойде дядо Коледа и да му донесе големия камион.  Laughing ама как го измисли само, беше много разстроен. Едва, когато му обясних, че дяди Коледа пътива с вълшебна, летяща шейна се успокои.

# 578
Петя прекрасна е малката балерина много нежна   bouquet

Ние ходихме снощи да разгледат децата коледната украса в центъра на Варна и както и предполагах Кати беше много впечатлена и цяла вечер говори за "Гоямаааата елха" hahaha

Да ви кажа след нашата консултация стана ясно че си отглеждам финна мадама все така сме си 12кг. но пък сме пораснали 3см. и вече е 90см. Grinning

Важното е че вече си хапва добре и в яслата че много се бях притеснила  Praynig

Лека и успешна седмица на всички   bouquet

# 579
  • Плевен
Здрастиии!
Ето ме, благодаря ви, че се сещате за мен  Heart Eyes
Прави сте, плета, плета, а съм толкова назад... направо срам, днес правя 1 месец откакто съм взела надомната, а съм някъде до половината.. Ама то все нещо друго правя - ето днес 2 перални, 1 миялна пусках, ходих да видя вуйна ми, че я оперираха, после да хапна.. и само 2 ч. плетох.
Ние в събота бяхме на банкет на мъжът ми в Еленския балкан, страхотно си прекарахме, поиграхме доста и съм много доволна.
Аз правих на децата пакетчета с изненадки, а отделно в градината ги снимаха заедно за коледен календар, нямам търпение вече да го взема.
И нашите ще имат Дядо Коледа в градината, даже подаръците и за вкъщи и за там са вече готови, не са скъпи, но са точно каквото си искаха и са занимателни, тъй че съм доволна. Книжки и песнички Андреа иска повече, малкия дай му да руши и да съсипва нещо... Ама и се заиграва де, особено с кубчетата на строителя. Иначе вечер си разказваме приказка за Ивчо и Йоанка, но със преживяванията на Преси и Андреа и всяка вечер си спомняме къде сме ходили - я за панаир, я на гости, я на морето или пък на балкана. А Преси все иска за Ивчо и Йоанка дето не слушали и никъде не ходили  Joy, че една вечер ми беше лошо и не ми се разказваше и така им казах  Grinning
Хайде изчезвам да си взема децата, че са ми поръчали да отида ПЪРВА.. та в този ред на мисли - моите сега само повтарят и пеят тази песничка, направо ми проглушиха ушите с нея Simple Smile))
http://www.youtube.com/watch?v=-s6m7llTT5o

# 580
Влизам само да споделя чудесна тема, на която попаднах - за подходящи книжки за дечица на възрастта на нашите - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=627973.0Hug

# 581
  • София
Добро утро!
Мони както си беше добре в неделя часове наред беше с 39,5 температура, оказа се, че е пневмония. Всички караме грип тука, само, че на нея понеже миналата година се е разминало сега го кара най-тежко. Доктора каза, че единственото успокоение е, че всички го изкарват този грип и при децата много често се развивал до пневмония.
Аморе, сетих се, че в градината работят по едни много хубави книжки, ще питам на кое издателство са, че не се сещам в момента. Има много интересни неща в тях.

Последна редакция: вт, 13 дек 2011, 10:04 от Geraldine

# 582
  • USA
Само да ви пратя по една   на всички - чета, но не остава ред за писане.

Лесно ви е на вас, щом сами си искат подаръците. Аз какво да кажа, като всеки път отговорът на въпроса: "Какъв подарък искаш да ти донесе дядо Коледа", е: "Голям

Аморелове,и ние искаме са6тия Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 583
Джери, бързо-бързо да се оправяте! Hug
В линка към темата с книжките, който пуснах вчера, има изброени и тези - образователните, по които работят в градините, но ще се радвам и ти да споделиш (може вашата да не е сред споменатите).

# 584
  • София
На "Слово" са нашите. Моливко
http://izdatelstvo-slovo.com/poredica.php?poredica=1

Общи условия

Активация на акаунт