Как да се покажа на плажа си знам благодарение на Дюкан - 254

• 43 099
  • 736
  •   1
Отговори
# 495
А бе не бе Мира, не се пали толкоз - теб тА разбраФ Hug
Някой  каза че изял само една краставичка  Shocked Та затуй се пошегвках самооооо  smile3521 иииии, дееее Hug

Мимсче, аз тоя омлет го взех за палачинка бре  Joy Joy Joy под картинката пишеше Дюканска закуска  hahaha hahaha hahaha
Аз не се паля,а и съвсем не го прочетох в твой пост в момента.Ама сме като счупен телефон,казваш нещо и на финала всеки си разбрал нещо друго Thinking
Мира, явно наистина сме като в игра на развален телефон, защото и аз разбрах по 1 бр. зеленчук и определено се издразних на интерпретациите! Hug

# 496
Хайде сега и аз да породя дискусия...
Реших да си направя един режимен сладкиш от рецептите на Смайлс- "Сладкиш с нес кафе" от стр.22. В него са посочени два продукта, с които не трябва да прекаляваме. Две лъжици маисена и две лъжици обезмаслено сухо мляко. Та маисената и сухото мляко са толерирани, но само по една лъжица. Та въпросът ми е: За колко дни трябва да се яде този сладкиш? За два дни- по една лъжица маисена и една сухо мляко на ден, или за четири дни?
Дано сте ме разбрали правилно Rolling Eyes

# 497
  • Пловдив
Благодарение на Николекса, която веднага ми отговори на ЛС преводът на втория калкулатор на Дюкан е налице   bouquet Първият не смея да го махна, защото не знам дали е махнат завинаги или само временно.

# 498
  • Испания
veroni76, хайде сега отговори си сама.  Wink

Давам жокер: От Втора фаза се разрешават 2 толерирани продукта на ден, както в П дни, така и в дните ПЗ.

Освен това, толерираното количество на млякото на прах не е толкова.

# 499

Давам жокер: От Втора фаза се разрешават 2 толерирани продукта на ден, както в П дни, така и в дните ПЗ.

Че то и на майсената не е толкова - все пак няколко пъти го прочетох - 30г нишесте и 3 с.л. сухо мляко дневно !

# 500
  • Испания
Че то и на майсената не е толкова - все пак няколко пъти го прочетох - 30г нишесте и 3 с.л. сухо мляко дневно !

bowuu Знам. Просто проверявам кой внимава.  Wink

Все пак, количеството за което говори Верони, бих изяла за 3 дни. Говоря за себе си. Никога не е добре да се прекалява.

# 501
Добро утро  Hug

Не искам да стават недоразумения и в никакъвслучай не казвам, че сладичко не трябва да си позволявате в първа и втора, ако така е прозвучало.Даже съм посочила алтернативи на Шанел.Аз бях  толкова амбицирана да успея (все пак товами беше първата диета в живота), че повече мислех за това да имам режимна храна в хладилника с която да се храня без да се обричам на глад, защото не мога да гладувам  Embarassed и защото единствената информация за режима имах от този форум и момичетата казваха, че трябва да се яде,за да се отслабва.
Шанел, представих си те с дечицата в магазина  Grinning сладурчета.Напълно разбирам и на мен ми беше трудно да се ориентирам с тукашните продукти.За рикотата не се тревожи толкова.Все пак ще слагаш 1-2 лъжици и няма да е проблем това е изпитано от мен.Не съм превърженик на крайности.
Опитай да си пресичаш мляко и да си направиш извара, ако искаш.Питай Смайли на лични.Тя знае много и винаги ще помогне  Heart Eyes и кисело мляко можеш да си правиш, хем и дечицата ти ще ядат истинско.
Интересно ми беше да ви прочета, особено примера с мишките бррр мразя мишки, но вярвам, че е така.Зависимост май към почти всичко може да се развие, а когато е точно към сладичко лошо за дупетата  Laughing и най-вече за здравето.

Ще отивам да се трудя.На вас хубав ден и сега е ред да си поговорите и за спортуването по мъничко поне стига с това сладко  Twisted Evil

# 502

bowuu Знам. Просто проверявам кой внимава.  Wink

Все пак, количеството за което говори Верони, бих изяла за 3 дни. Говоря за себе си. Никога не е добре да се прекалява.

А пък аз всичко ям за 3 или 4 дни. Единственото нещо , което изяждам за 2 дена е млечната торта. В тази връзка искам да те питам дали би се получила добре , ако заменя нишестето със сухо мляко  newsm78 

# 503

Според гореписаното лакомия като мен може да го излапа цялото за един ден. Но на мен като количество ми изглежда като за три дни. Но четири дни ми се виждат много, т. е. сладкишът за един ден ще бъде много миниатюрен. Та ще си го хапна за три дни. Whistling
Пък че не внимавам очевадно е ясно ooooh! Нещо ми е убягнало. Останах с впечатление, че е желателно да не се надвишава 1 с.л. /15гр./ на ден маисена. Аз не си позволявам да ям всеки ден царевично нишесте. Откакто се научих да правя шоколадовия чизкейк без нишесте или сухо мляко съм много доволна от себе си Mr. Green

# 504
  • Испания

Единственото нещо , което изяждам за 2 дена е млечната торта. В тази връзка искам да те питам дали би се получила добре , ако заменя нишестето със сухо мляко  newsm78  

Вероятно, но ще стане още по-суха. Вярно е, че количеството белтъчини е много по-голямо в сухото мляко и въглехидратите почти наполовина, но калориите /ако ги погледнем/ са незначително /поне за мен/ по-малко.

Може да опиташ, но сложи малко по-малко сухо мляко, отколкото Маисена.

Тянче, ако имахме културата да спортуваме, нямаше да сме в тази тема.  Wink Hug

Верони, ти питаше за колко дни трябва, а не за колко дни можем да изядем сладкиша. Затова допълних:

# 505
Единственото нещо , което изяждам за 2 дена е млечната торта. В тази връзка искам да те питам дали би се получила добре , ако заменя нишестето със сухо мляко  newsm78 
Вероятно, но ще стане още по-суха. Вярно е, че количеството белтъчини е много по-голямо в сухото мляко и въгехидратите почти наполовина, но калориите /ако ги погледнем/ са незначително /поне за мен/ по-малко.
Може да опиташ, но сложи малко по-малко сухо мляко, отколкото Маисена.

Суха ???  newsm78  Че тя хич даже не е суха.......единствено по края на формата е малко по-запечена , но всичко останало си е екстра - даже довечера пак ще си я правя - за трети път  Simple Smile и ще пробвам както казваш пък да видим...

# 506
 Като сте започнали с въпросите и аз да се включа  Embarassed
 Знам, че предния път когато бях на режима се обсъждаше, че в бг няма нискомаслено какао- около 1-2 процента, но не мога да си спомня къде имаше...в Европа  Blush Предполагам, че в Германия има, но тъй като ще карам половинката да ми го купи, се чувствам затруднена да му обяся какво точно да търси.... и затова си позволявам да ви помоля ако има момичета живеещи в германия или купили си от там такова какао дали биха могли да го снимат и покажат как изглежда, че направо да пратя снимка на половинката....все пак е мъж и никак не си го представям как чете съдържанията на кутийки и пакетчета- много бързо ще получа смс със съдържание: "Няма нискомаслено"  Crazy

# 507
Никъде няма такова какао - най-нискомасленото е 11 % .Все пак , ако имаше такова с 1-2 % мазнини, Дюкан нямаше да го ограничава до 1-2 ч.л. дневно и то като част от толерираните продукти. А дано пак да съм чела внимателно...    bouquet

# 508
  • Испания
ако има момичета живеещи в германия или купили си от там такова какао

Пиши ЛС на Натали Никол. Тя има пост на предишната страница. Живее в Германия и беше качвала някъде из интернет снимки на режимни продукти.

ЕДИТ: Исаче, казвам й да пише на Натали Никол, защото може да има снимка на нискомаслено какао. Какво има там, не знам. Тук има 0% захари и 0% мазнини , но за сметка на по-концентрирано количество какао, което пък много увеличава калориите, така че "ползата от файдата" от него е никаква. Излъгах се и си купих такова, но няма да повторя. Просто търговски трик!  Naughty

Последна редакция: вт, 06 сеп 2011, 15:32 от smileys

# 509
ако има момичета живеещи в германия или купили си от там такова какао

Пиши ЛС на Натали Никол. Тя има пост на предишната страница. Живее в Германия и беше качвала някъде из интернет снимки на режимни продукти.

Да не би с това да искаш да кажеш , че все пак има толкова нискомаслено какао  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт