Отговори
# 225
Ами аз не виждам Джейд и Бу....къде сте се скрили красавици- кърмачки?
Има само две страници снимки, а сякаш бяха три  Thinking

# 226
Ясно. Рефрешнах  Sunglasses

# 227
вкл се и аз, по време на кърмене, винаги ми се доспива..  smile3520
Само не разбрах как да гласувам, директно за снимка ли?

# 228
  • София
Ех, и аз успях да се включа. Дядо Коледа ни донесе скенер тамън навреме.

Жалко че няма как да сканирам една снимка, така че да се види сучещата Ивайла, която се отразява в слънчевите ми очила.

# 229
  • anywhere
Айде сега да измислим по-лицеприятно име на кОнкурса, защото това "Мисис кърмачка" малко аграрно звучи!  Mr. Green Аз предлагам "Бяла кралица", "Мисис млечен път", "Мисис кърмаческа прелест", "Млечна прелест" и шеговитото "Мисис Карамела Му"  Laughing
Чакам и вашите идеи.  Wink

# 230
  • Sofia
Айде сега да измислим по-лицеприятно име на кОнкурса, защото това "Мисис кърмачка" малко аграрно звучи!  Mr. Green Аз предлагам "Бяла кралица", "Мисис млечен път", "Мисис кърмаческа прелест", "Млечна прелест" и шеговитото "Мисис Карамела Му"  Laughing
Чакам и вашите идеи.  Wink

като ти четох заглавията ми хрумна една комбинация от твоите "Млечна кралица 2005"   Simple Smile

# 231
  • До хладилника, който обичам
Ми...аз съм Млечна кралица от 2003, когато се роди детето...

# 232
  • Sofia
Ми...аз съм Млечна кралица от 2003, когато се роди детето...

Имах предвид всички кърмещи през 2005-та, а не откакто са започнали да кърмят   Peace

# 233
Предложение-мис млечни цици Mr. Green

# 234
  • anywhere
Предложение-мис млечни цици Mr. Green

Принципно нямам против, но все пак конкурса не е само за красив бюст (даже хич не е за красив бюст  Mr. Green), а за цялостна прелест, така да се каже!  Wink

# 235
  • anywhere
Имам още едно предложение (или по-скоро въпрос) - какво ще кажете да измислим начин да намалим броя на участниците преди официалното гласуване?!  newsm78 Щото в момента са над 60, малко трудничко и тромаво е да се разгледат толкова снимки и да си избере човек фаворит... Докато стигне края на галерията и забравя първите снимки... Та какво ще кажете да се гласува направо в албума първо и да се отсеят снимките само с най-висок рейтинг, да ги сведем докъм 20-тина, а?  Thinking

# 236
  • Sofia
Ми то, за да се отсеят тия 20-ина пак трябва да се разгледат всички снимки, та малко се губи смисъла.

# 237
Аз пък искам да кажа, че bgphoto-то не всички потребители могат да го отворят, а пък тези, които могат, трябва да имат доста здрави нерви докато разгледат всичси снимки. Много бавно се зареждат понякога.
Предлагам да се прехвърлят снимките на друго място, например в snimka.bg, но там май няма как да се гласува за всяка снимка. Ако сте съгласни, аз мога да прехвърля снимките.

# 238
Предлагам всяка участничка да си редуцира снимките до 3 бр. Или до 2 бр. - както прецени Зъхи, нали тя е инициатор,у трябва да има последната дума.

# 239
Ееее, мисля, че няма да е честно сега да се дисквалифицират участници. В началото агитката беше здрава, призоваваха се участници, а сега какво излиза, айде вече не ни трябвате  Rolling Eyes.
По-добре според мен ще е, както предлага Сладка Хапка - всеки участник да остане с по 2 снимки. Пък за гласуването си мисля, че всеки си има фаворитка и ще търси точно нея, няма да му се налага да се чуди дълго време Laughing. След изтриването на излишните снимки мисля че ще останат 2 страници със снимки, което не е чак толкова много.

Общи условия

Активация на акаунт