Лидл ::7::

• 99 516
  • 739
  •   1
Отговори
# 570
  • София
имаше разни, но точно фритюрник не знам, тостер и кафемашини видях....

На мен ми харесаха пролетните рулца с пиле...въпреки, че принципно не си падам особенно по полуфабрикати Simple Smile

# 571
  • София
Нямаше фритюрник.Сигурна съм.

# 572
Искам да попитам дали някой е купувал от крема за мазане "Пилос"? По-специално ме интересува чистия дали е солен, че го искам за кремове. Simple Smile
много е хубав  Peace изобщо аз много харесвам всичко на Пилос- кис. и пр. мляко, крема за мазане, кр. масло, заквасената сметана.  забелязах, че цената на кис. мляко е увеличена- от 69ст на 75ст.

# 573
Искам да попитам дали някой е купувал от крема за мазане "Пилос"? По-специално ме интересува чистия дали е солен, че го искам за кремове. Simple Smile
много е хубав  Peace изобщо аз много харесвам всичко на Пилос- кис. и пр. мляко, крема за мазане, кр. масло, заквасената сметана.  забелязах, че цената на кис. мляко е увеличена- от 69ст на 75ст.

Мерси, тогава ще се възползвам от промоцията в по-големи количества. Mr. Green

# 574
  • о`майна лунна нощ е
Аз не съм купувала от чорапите от сегашната промоция. Просто споделих, че миналата година купих терлички, които са от същата материя като сегашните чорапи и със същите противопързалящи лепки отдолу. За това предположих, че и чорапите ще са толкова сполучливи като събратята си -терлици.

Да поправя този мой пропуск - днес минах сутринта перз Лидл-а и си взех от чорапките. Супер са си. Бяха останали обаче доста от комбинацията бяло-сиво и само две бройки от лилаво-розово и бежово-кафяво. Метнах едни от по-големия размер с лилаво. Все пак ще ги ползвам като втори чифт за удома.
Успях да си взема Софра - супер изгодно идва на тази цена. При положение, че килограмът е над 11 лева, тук 4 индивидуално опаковани бройки от по 250 гр. идват по-тънко. Мхм - супер.
Метнах и 5 броя от лешниците с шоколад. И ги скрих от децата .... и не ме е срам. Май няма смисъл да ви обяснявам колко са вкусни.

# 575
  • София-в сърцата на моите деца

Да поправя този мой пропуск - днес минах сутринта перз Лидл-а и си взех от чорапките. Супер са си. Бяха останали обаче доста от комбинацията бяло-сиво и само две бройки от лилаво-розово и бежово кафяво. Метнах едни от по-големия размер с лилаво. Все пак ще ги ползавм като втори чифт за удома.
Успях да си взема Софра - супер изгодно идва на тази цена. При положение, че килограмът е над 11 лева, тук 4 индивидуално опаковани бройки от по 250 гр. идват по-тънко. Мхм - супер.
Метнах и 5 броя от лешниците с шоколад. И ги скрих от децата .... и не ме е срам.
Това в кой Лидл? newsm78

# 576
  • о`майна лунна нощ е
Пловдив - Тракия.

# 577
  • София
Промоциите нали се сменяха понеделник и петък? днес защо няма нови, а  следващите са за четвъртък? нещо са променили ли? само четвъртък ли ще има нови?

# 578
  • о`майна лунна нощ е
Промоциите се сменят на два пъти в рамките на 1 промоционална седмица -четвъртък/сряда. Едната е от четвъртък до неделя, а втората - от понеделник до сряда. Нехранителните остават на промоционални цени за целия период. Но хранителните си влизат на ниска цена от съответния ден и са само за промоционалния им период /от 3 или 4 дни/.
Пример с лазяната - от 29.09 до 02.10 беше на 5,99 лева. Днес - 03.10 вече е на 7,99 лева, но излезнаха на промоция лешниците с шоколад, Софра-та и др.

# 579
  • София
аз за нехранителните...имам някакъв спомен , че и те се сменяха понеделник...може би съм се объркала...

# 580
Нехранителните са от четвъртък до сряда.

# 581
  • о`майна лунна нощ е
Това, което ми направи впечатление, е, че след изтичането на промоцията на нехранителните стоки, ги пренареждат на съседния ред кошници на същите цени и ги оставят до изчерпване. Преди ги събираха и махаха веднага.
/поне в тракийския Лидл - Пловдив е така/

# 582
  • Стара Загора
При нас има и по намалени неща, не знам след колко време ги намалят.
Шкафовете за обувки и сушилниците си бяха на същата цена. Долнища момичешки имаше с червен етикет вече по 7-8 лв

# 583
  • Бургас
Днес видях едни непромокаеми постелки /протектори/ за матрак 70/90 см. Някой ползвал ли ги е? Ако го напишка малкия ще опази ли матрака? И имало ли е по-големи или само в този размер се предлагат?

# 584
Момичета,препоръчайте ми леща !
От кой вид да купя и да не се вари 5 часа !

Общи условия

Активация на акаунт