Лидл ::7::

• 99 497
  • 739
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Да, софрата си е безсолна, ливадито 1 идея по-солено... обаче аз така и така си ги обезсолявам, така че ми идват много добре Simple Smile Все пак Ливади повече го харесвам.

# 601
Софра е великолепно сирене. Напомня ми на истинското българско бяло саламурено сирене отпреди 20 и кусур години. Нашият пазар е залят с безобразно пресолени, незрели сирена, които ни изкривиха вкуса за истинското, качествено сирене.
Сега ако намеря и кашкавал с вкус като от бай Тошово време, ще е много добре. Никой от лидълските кашкавали не ми харесва. Впрочем, няма на пазара кашкавал, който да ми харесва.

# 602
  • София
... Впрочем, няма на пазара кашкавал, който да ми харесва.
и на мен

# 603
  • Пловдив
Кашкавал купуваме единствено на "Забърдо". Сирене редуваме, "Забърдо" / обезсолявам го, защото купувам вакум опаковка/ или "Софра". Но кашкавалът е на партиди, понякога е страхотен, понякога не чак толкова, но друг вкус не ми допада. Пробвахме и "Тертер", но за тези пари очаквах повече......май очаквах точно вкуса на онзи кашкавал от детството ми.  Peace

# 604
  • о`майна лунна нощ е
Софра е великолепно сирене. Напомня ми на истинското българско бяло саламурено сирене отпреди 20 и кусур години. Нашият пазар е залят с безобразно пресолени, незрели сирена, които ни изкривиха вкуса за истинското, качествено сирене.
Сега ако намеря и кашкавал с вкус като от бай Тошово време, ще е много добре. Никой от лидълските кашкавали не ми харесва. Впрочем, няма на пазара кашкавал, който да ми харесва.

Единственият кашкавал, който обичам до болка, е този на малката мандра в Триград. За съжаление е почти неоткриваем по магазините, а ходенето до там го правим веднъж в годината и тогава се разеждам с 2-3 кг. вакуумни опаковки от по около 1 кг. всяка. Последно цената му при закупуване от самата мандра беше към 9-10 лева, а са ми казвали, че в търговската мрежа бил между 13 и 15 лева .... някъде по складовете в Пловдив, но къде - не знаят. В магазините определено не съм го засичала.  Confused

# 605
  • София
Аз купувам редовно кашкавал Илирико (или както там се чете на гръцки  Embarassed ), цената му извън промоция е 12,99, на промоция го пускат на 9,99 лв. Разфасовката е пити по 1 кг във вакуумна опаковка. Вече никакъв друг кашкавал не ми харесва, непрекъснато попадам на разни горчиви, лепкави и безвкусни мазаници, които трябва да са кашкавал, при това не по-евтини.

# 606
  • София
`ТуиГ , не зная къде живееш, но в София, Люлин, наскоро откриха магазинче на мандрата в Триград. Ако те устройва ще ти пиша на лични къде да го намериш.

# 607
  • Варна
Толкова много ми се дояде сирене,като ви четох положителните отзиви тази сутрин,че прескочих до Лидл и си взех за проба Софра.Жалко,че не взех повече (имаше,не бяха и на свършване),наистина много ми хареса. Взех и луканка,дано и тя е добра. Имаше много хубави дребни сладки намалени от 2.62,на 1.99,но гледам да не хапвам многодесерти,иначе бих си взела Peace Crazy

# 608
  • Варна
аз си ям нарязаната Гауда-харесва ми на вкус, а и ми е удобна така нарязана за сандвичи.

Имаше много хубави дребни сладки намалени от 2.62,на 1.99,но гледам да не хапвам многодесерти,иначе бих си взела Peace Crazy

взимала съм от тези дребни сладки - не са нищо особено, твърдички като за моя вкус.

# 609
  • София
О, да, Гаудата също е страхотна  Peace

# 610
Някой ползвал ли е обезмаслителя с марка W5?Добър ли е?

# 611
Да, аз Wink Ползвам го за керамичните котлони - справя се чудесно Simple Smile Изобщо, по мое скромно мнение, почистващите препарати на Лидл са супер и са едни от най-качествените им продукти изобщо Simple Smile

Между другото, да се похваля, че течният Формил (червена капачка) отстрани много сериозни петна по прането ми и съм доволна от него, обратно на повечето негативни мнения. Може би се сравнява с по-висок клас препарати, аз го сравнявам с Рекс, който ползвах преди и определено от Формила съм с по-добри впечатления Wink

# 612
  • софия
`ТуиГ , не зная къде живееш, но в София, Люлин, наскоро откриха магазинче на мандрата в Триград. Ако те устройва ще ти пиша на лични къде да го намериш.
Силно ме заинтригува. Може ли и на мен ЛС Embarassed Не съм в Люлин, но отивайки на вилата минаваме от там. А, ако сиренето и кашкавала са толкова хубави може и нарочно да отидем.

Последна редакция: вт, 04 окт 2011, 15:27 от zvanche

# 613
  • София
Ааа, не  - тук. Че съм в Люлин.  Mr. Green

# 614
На мен пък тази Софра не ми харесва. Е...добре за цената си става, обаче не ми прилича по вкус много на българското сирене.
Ето това пробвах миналата седмица за първи път и се върнах назад във времето. Невероятно!  Heart Eyes
Само единствения му недостатък е, че е малко по-скъпичко. 200 гр. -1,69 евро.

Общи условия

Активация на акаунт