Януарки 2011 Тема 20

• 26 482
  • 744
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Тути, весело посрещане на родителските тела  Hug

Бубе, бързо оздравяване!  Hug

Започнах да въвеждам глутена със сусамена пърленка в една пицария, без сусама  Mr. Green Продължих с овесена каша. С какво да въведа ръж? newsm78

Последна редакция: нд, 21 авг 2011, 23:48 от kleche

# 241
  • Варна
Бубе, BabyVac предполагам си купила, или не си? http://shop.danet.bg/product.php?ProductID=1960
Мноооооооооооого отпушва, спомням си, че говорихме за това.

# 242
  • Сливен
Добро Утро!

Малко съм изостанала. Бяхме 2-3 дена на море ама без Емилия, тя беше на бабиндом и много е слушала, ама ми беше много мъчно.
Бубе, бързо оздравяване и дано ти мине мъдреца, знам как е. На мен до 20 години ми излязоха всичките, че и се развалиха, големи болки бяха.
Бебеш, къде сме учили в едно училище? Стана ми интересно?
Аз миналия понеделник дадох месо и захрних с пиле. Засега вървим добре Simple Smile

# 243
Добро утро   bouquet

Бубе,  Hug по-добре ли сте днес  Praynig Hug

Вчера свърших много хубава работа, ей това махането на тапети много досадно  Crazy

От днес почвам да давам кисело мляко, ще видим дали ще й хареса ...

Ааа, започвам много да харесвам Baby TV  Mr. Green

# 244
адис Hug

Нямам физическата възможност да ви изчета  Crazy

Върнахме се в София, в новата квартира сме, още дооправяме.

Калин пълзи мъчи да ходи, изправя се...зъби -половин! Само НУРОФЕН ни помогна в голямата криза с никненето...като изчетох листовката му ми стана лошо...

МНОГО ВИ БЛАГОДАРЯ ЗА ТОПЛИТЕ ПОЖЕЛАНИЯ ЗА МАЙКА МИ!

Операцията мина успешно, не е злокачествено онова нещо.

Бубе и ние минахме един грип с бебчо, оправихме се с Пулмекс бебе. То е мазило за загряване. Peace

Пиша от телефона на мъж ми, нямаме интернет все още...
Топли прегръдги и много гуш на всички!  Heart Eyes

# 245
Здравейте мамита,

аз малко съм изостанала с темите, може да се пробвам да наваксам с четенето...
Ние вчера се заърнахме пак в Сф ама няма и дълго да се задържим, пак ще ходим на море и до К-ли.

Jorjii да не се преместихте?
адис за агресията те разбирам напълно, незнам защох,  в БГ се   толерира това при някои деца, но какво да се прави като това ни е "културата".

ох, после пак ще пиша, че Ема полудя

# 246

Здравейте момичета!  bouquet

Влизам само да почерпя със закъснение за именния ден на сладкия ни Самуил, който празнувахме на 20.08! Heart Eyes Липсвахте ми! Hug

Точно за именния си ден Сами се обзаведе със зъбче! Simple Smile

Сега ще ви прочета, че няма да мога да се включа адекватно!

П.С. ЧЕСТИТА годишнина Гали! Бъдете щастливи и се обичайте, няма по-голямо щастие от едно прекрасно семейство! Heart Eyes /честитя на патерици/
ЧЕСТИТИ МЕСЕЧИНКИ!Живи и здравички дечица, и много усмихнати! Hug
Радвам се, че Влади е по-добре! Бубе  Hug

Тути моята най-добра приятелка живее в Ункасвил! Весело посрещане на родителите, представям си колко се вълнувате!

Мама Зайка, много, много се радвам, че майка ти е добре!!!

Днес сварих на Самуил тиква, тиквичка, морков и картоф - пасирах всичко заедно и той си го изяде всичкото с голям апетит. Забелязвам, че когато картофа се пасира с още нещо, не става лепкав./Ама че прозрение....едва ли някой не го знае! Mr. Green/

Ейприл благодаря мила! Heart Eyes Радвам се, че сте така положително заредени от почивката си!

Събуди се...ще дописвам...

Последна редакция: пн, 22 авг 2011, 14:10 от Emilly1212

# 247
Приветче!Ние снощи се завърнахме от почивката.Морето успя да направи бърза сделка,малка размяна,взе ни грижите и ни даде свобода.Как може природата да е такава благословия?!
Събрахме си вдъхновение,слънце и топлина,шум от романтични морски вълни,щастливост и много цветове вътре в нас!
Емили,честит имен ден на малкия сладур Сами!Нека името му вдъхновява красивото и доброто!Честито му зъбче! Hug
Бубе,бързо да се оправя малката Влади!

# 248
  • В две тъмни очички
Здравейте  Hug

Влади днес е много по-добре, благодаря ви! Почти няма сополки и никаква Т. Доки констатира да се заредя с много нерви и че сополките са от зъбки! Склонна съм да вярвам, че е така, защото и двамата ми племенника така изваждаха зъби - с Т, сополи и разстройство!

Сватбата мина изключително добре, колкото и негативно да се бях настроила. Танцувах си на воля до 3:30....  Blush

# 249
  • София
момичета едно бързо питане - кашите (и по-точно оризовата) как се въвеждат, като зеленчукавите пюрета ли е принципът или има разлика?

# 250
Здравейте.Ние сме малко на гости при бабите и дядовците(за 2-3 дена)и ще има малко спокойствие и за мен Mr. Green.Вики до преди една седмица ядеше зеленчуковите и месните пюрета без да се мръщи по 200-250гр а сега със зор и давам няколко лъжички.Някой сблъсквал ли се е с подобно нещо.С плодовите,кашите и попарата няма проблем.

# 251
Здрваейте,
Топчо вече е християнче, а кака му стана на 3 г.

# 252
ей, най-после ви изчетох!
ние се завърнахме от цигов чарк. там беше супер готино...до последния ден, когато една малоумна приятелка на майка ми зарази дара със стомашно-чревен вирус. вече трети ден дриска, давах й разни прахчета, но те помогнаха съъъъвсем леко. сега й взех някакво лечебно мляко на хумана, да видим. излишно е да казвам, че като се разболя отказа да яде и има и слуз. иначе все така си се хили, не спира да си говори нещо и да се търкаля.
и все пак е сравнително добре, защото аз и баща ми щяхме да пукнем от този вирус. аз не помня никога през живота ми да ми е било толкова зле. 24 часа брах душа - толкова ми беше лошо, че не можех дори да говоря. пълен ужас!

ви, ахтопол е адската скука, но предполагам, че за почивка с бебе ще става. аз преди 3-4 г. бях там с една голяма компания - зарекохме се, че другият път ще идем на по-весело място, ама това е било с ергенския ми акъл. разбирай в търсене на шумни заведения и много екшън Simple Smile

и аз слагам дара на гърне след всяко хранене, сиреч 3 пъти на ден за по няколко минутки. от 2 месеца и кусур, откакто я слагам си върши работа там и се кефи много да седи. ако не й се пишка или ака просто се опъва и я махам.

ети, нашият педиатър ме предупреди, че с попарата ще е зор и ще плюе много в началото, но се свиквало...вие имате ли някакъв напредък?

Красия:
По колко пъти спят малките ви бебоци?  
дара спи 2 пъти, общо 5 часа. между 10,30 и 13 ч. и после между 16 и 17,30 ч.

По колко пъти се хранят?
по 4

По колко мляко пият?  
220 мл.

# 253
  • Варна
Здравейте момичета,
Благодаря на всички за страхотните пожелания!Много сте мили  Kissing Heart
Berend Botje Честито ти християнче и пораснала госпожица!
Честито и на другите месечинковци/ Heart Eyesки
tuty 1 много хубави емоции с вашите!
Emilly1212 Честит ти именник!Да стане  силен и голям мъж като името,което носи!
На болничките да им минава по-бързо и неусетно Hug
Ние си прекарахме супер на мини почивчицата!Спахме в едно сел м/у Габрово и Дряново и естествено обиколихме Етъра,Боженци и манастирите Heart Eyes
Хайде да сложа едно следобедно кафенце по този повод Grinning

# 254

ви, ахтопол е адската скука, но предполагам, че за почивка с бебе ще става. аз преди 3-4 г. бях там с една голяма компания - зарекохме се, че другият път ще идем на по-весело място, ама това е било с ергенския ми акъл. разбирай в търсене на шумни заведения и много екшън Simple Smile

[/quote]

Хей коя Ви ще ходи в Ахтопол- Виолини, Vi Fresh??? аз ще ходя така че си признавайте бързо...

Общи условия

Активация на акаунт