Януарки 2011 Тема 20

• 26 506
  • 744
  •   1
Отговори
# 435
  • някъде
При мен болката е в горната част на гърба,около гръбнака.
За емиграция абсурд,въобще не сме готови за такова нещо.
Ходи ми се на работа Tired

# 436
  • В две тъмни очички
Люба, Жоржи, Тони, мама зайке  Hug
Сополките издърпвам с помпичка и съм доволна, не е тази която е за прахосмукачка, ама май ще ходя да купувам от нея все пак! Утре ако не съм заминала за Пловдив ще ходим при педи

# 437
  • Варна
Ооооо, като я купиш, сложиш и издърпаш една шепа сополи ще разбереш разликата в помпите  Peace Бързо да оздравявате!

# 438
Биричка - добре завърнала се. Разбира се, че е прекрасно да си до любимия човек, пък където и да е това. Само да ти кажа от опит, че едно е да идеш да видиш, на екскурзия или почивка и съвсем друго да живееш. Хубаво е, но нещата се променят с ежедневието.
Бубе, Бире - искам и аз на среща - идваме си след 10 дена - иеее. Дайте някакви координати на лични  Hug
Еления - то ако ставаше с желание и планове, ние да имаме вече 3 деца. Това ми е мечта. Бях планирала на 25 да родя първото Mr. Green Е след 5 год неставане, неустановен стерилитет и 2 опита инвитро - успяхме. Нищо друго не ме интересува. Добре, че до себе си имам най-прекрасния човек. Благодарна съм за живота си, колкото и да съм се обезверявала понякога. Ще имаме и още деца (по един или друг начин).
Жоржи - успех на вас. Какво не му хареса на твоя мъж в Ориндж Каунти  Wink - все едно питам себе си. Аз съм като в клека тука, добре, че си живея с мисълта, че няма да остана тук за винаги.
Елч - и аз не знам как оставих всички, които обичам зад гърба си, честно... Още се питам струва ли си?

# 439
Мацки здравейте Hug Днес имам Рожден Ден Simple Smile Да се почерпим за мое здраве Hug

# 440
  • В две тъмни очички
Честит празник , Рал! Да си ни жива и здрава и много щастлива! А за тортата и питието.......нямам думи! Ягоди и кампари.......две от любимите ми неща!

# 441
BubeБлагодаря ти Hug

Радвам се, че почерпката ти е харесала,макар и виртуална Wink

# 442
честит рожден ден, Рал! много щастие и весели мигове с домашните обитатели!  Grinning

# 443
Ехо,

Успях да седна и да ви изчета набързо. Не знам какво стана ама този уикенд направо ми хвръкна...

ral_r  bdbaloni Желая ти да си много здрава щастлива и обичана!

Бубе стискам палци Влади да се оправи бързо и лекциите ти да минат приятно и спокойно  Hug

Бире кога успя толкова бира да изпиеш?  Laughing Радвам се, че си изкарала добре - поста ти звучи много зареждащо Simple Smile

какче , тонита благодаря за съветите и коментарите за обрива Hug Честно казано не се усетих въобще, че е рано коремчето му да обработва напълно храната (русооооо  Embarassed). Аз за всеки случай действам все едно е било хранителна реакция, но утре ще ида на лекар да погледнат обрива, защото хич не ми харесва как изглежда. Вратлето му е цялото в пъпчици и на коремчето също има едно петно с обривче. Дано наистина е от топлината. какче за тиквата - ще ти запазя семенца. Трябва ли да ги съхранявам по определен начин?

# 444
Рал  bdbaloni

Ели най-после каза "мама" е размазах се от кеф  Heart Eyes

# 445
Рал, честит рожден ден   bouquet Много здраве ти пожелавам и всички твои желания да се изпълнят  Hug

Ние се прибрахме в петък но пътуването беше кошмар  Tired ooooh! всеки път така става....

Бубе, слагаш ли вит ц в носа? Много помага...

Тея като видя Мартин и засука и тя навън - много съм щастлива, и вчера и днес яде навън, дано така да продължи ...

Беренд, я кажи кои са тези солети?

Виолини, на цигулка - 12 години...

# 446

Честит празник, Рал!   Hug

# 447
ral,  nbirthday!

Пепинка, от колко време сте в САЩ?

# 448
мишел, сетих се за още една причина за обрив - контактен дерматит. от някоя по-груба дрешка. дара го прави от всички дрехи с щампа. появяват се по краищата на щампата. при това без значение, че не се напипва от вътре. дори и от най-мекичките външни щампи й се появява. затова сега й слагам само блузки без картинки. не ме питай колко трудно намирам такива Simple Smile между другото минават супер бавно - 2-3 седмици поне!

# 449
Елч[/b],=Michelle=, Jorjianaaa, Бебешондел,МилаИванова, Kalifornia Благодаря Ви за пожеланията,много сте мили всички Hug

P.S.Мила страхотен букет Heart Eyes Hug

Общи условия

Активация на акаунт