Януарки 2011 Тема 20

• 26 375
  • 744
  •   1
Отговори
# 645
Не знам защо, но и в епикризата на бебето ми не пише кръвната група, при положения, че е и изследвана  Thinking.

# 646
  • Пловдив
Кръвната група на бебетата не я ли изследват само, ако майката е отрицателна, за да и бият анти Д-то. Моите и двете са 0+, като баща си, а аз съм 0-
Национална среща - Нямаше  Whistling, мноооого малко се оказаха накрая желаещите и нямаше смисъл  да ходим 2-3.
Днес ми донесоха бодита от Англия, от Асдата са- страхотни, ще имам и за догодина, це са 12-18м. Party
Аз не смятам да взимам с дълъг ръкав. Ще слагам с къс ръкав, отгоре блузка и някакво елече, жилетка, суитчър.

# 647
Ще чета после! Сега идвам за да ви покажа нещо специално! Снимка Wink естествено! Не е моя, на едно изключително талантливо момиче е! Нямам шанс някога да снимам като нея, но ако децата ми са умни и възпитани като нейните ще съм най-щастливата жена на света! Та така - гледам я за 10 път от сутринта!

(не искам да поствам, все пак не е моя и не съм питала може ли, но линк е ОК!)
http://www.flickr.com/photos/tchara/6099181713/

И пак да кажа - снимайте тези моменти, защото избледняват и се забравят в стреса на ежедневието... нали за това ги гледаме - да са най-щастливите и скокливи деца!  Grinning

Във ФБ гледах супер сесия на Ноеми и Принц  Hug Hug Hug Прекрасни сте!

И снимките на Бебешондел от тройното събитие са абсолютно разкошни! Браво на фотографа и моделите му!

# 648
  • sofia
В ДМ Пуфис 70бр излизат 19 лв с бебешката карта, но не знам до кога е акцията. Знам, че много от вас ги ползват, та възползвайте се

# 649
Агентке, добре завърнала се. Пиши по често, че се изпопретиснихме за теб.

# 650
Попара аз правя с кисело мляко и хляб. Рая и без това само това яде. И банани. Все едно е расла на палма Simple Smile Друго не ще вече. Вчера забърках такава зеленчукова вкуснотия, само като я помириса и видя лъжицата и я изстреля на мокета, аз обаче успях да набутам една, а тя ината му с инат - започна да се прави, че ще повърне и от много правене накрая повърна и млякото дето беше изцокала   Close
А сега и аз да се оплача - Рая започна да се тръшка- яко, по гръб, по земята, дере се и се върти в кръг, блъска си главата. Абе ужас - все съм виждала, ама 7 месечно още ми дойде в повече - останах си така  Shocked От няколко дена като не стане нейната и тръшкане и сръдни. Какво да правя? Давайте съвети...че хич не ми е смешно.
Agent - невероятна снимка - ще ми се и аз да поскачам така  Laughing Успя ли да ви подмине урагана? Радвам се, че сте добре  Hug(щом пишеш).
Мен вече започва да ме тресе вълнението по предстоящото отлитане. sohappy

# 651
Тея повърна и новия аб Sad едната лекарка днес се изказа че щом повръщала аб щели да я бодат...

# 652
  • Варна
Бебешондел, гадно е това, но важното е да се оправи бързо  Hug

Аз пъй се чудя нормално ли е, Боби спи почти в шпагат, разкрачва се все едно е гумен... Диана не беше така.

# 653
Здравейте и от мен днес, Видях че някой беше писал,че памперсите на Пуфис в ДМ са на 19,90 в Кауфлант са на същата цена тези и на Либеро, ако някой ползва.Исках да ви попитам за памперсите на ДМ тези които са си на тяхната марка добри ли са, че гледах 50бр за 15лв.не че на съм доволна от Памперс но ми се искаше да пробвам и други.
Вчера бяхме на ДК и много странно качила е само 100гр и нито един сантиметър , а от миналата ДК пие по 210мл мляко сутрин и вечер и през деня си хапва доста добре.Лекарката си мисли че може да е от това че непрекъснато се движи тя не застава на едно място едвам я обличам и слагам памперс сложила съм се в чудо, а и сега с проходилката  е страшно и (тук да вметна взехме проходилка на МОНИ и съм много доволна препоръчвам)
Исках да попитам тези които са спрели да кърмят, спрях да кърмя преди 4 месеца , просто ми спря изведнъж и край, но снощи като влязох да си взема душ реших да пробвам ако си изцедя гърдата дали ще има нещо и за мое учудване потекоха капки от двете гърди , това дали е нормално  и дали да звъня  на лекарката да я притеснявам.Но се стреснах .
Лека вечер от мен .

# 654
привет мамита,

тая носоглътка  Joy Baby Vac или как точно се казва, само по интернет ли се поръчва? че тия сме с вечни сополи и незнам вече какво да правя, чакам утре резултати от секрета.

Само по интернет, да  Tired
Има го в магазин Палавници в Овча купел на пазара .Там го видях преди няколко дни

# 655
  • sofia
Аз съм мн доволна от памперсите на ДМ, на Ети са и хартиени и не и харесват, тънки са. 128 бр са 36 лв

# 656
Пепинка,незнамм какво да ти кажа за тръшкането.При опитите ми за възпитание  на 7 месечно бебе всичко се проваля,не разбира душичката от нищо.Затова и не мога да дам съвет. ConfusedНе мога да се наложа по никакъв начин на бебун.Той командва парада,всеки ден си е с различен режим на спане и ядене,нищо не мога да променя,колкото и да се опитвам...Отказах се,изморих се ,започнах да му се подчинявам,само мир да има ooooh!
А за пътуването,много ясно, че ще се вълнуваааааш! Party
Тони,нормално е!Явно така му е удобно.Какта от бебе си спи на напреки до ден днешен.Вико от малко бебе спи по корем предимно, само в количката спи по гръб,защото е вързан с колан и няма как.Притеснява ме друго в съня на каката,нещо много взе да става без да е събудена и да се разхожда спейки CrazyКато я слагам обратно в леглото разбирам,че тя изобщо не е будна,не говори.,нищо...
Агент,радвам се, че сте добре.
Танчето е прекрасен човек със страхотни деца и съпруг.Познавам ги лично и много им се кефя!А хобито си превърна в изкуство...И от дърво прави хубави неща(виждала ли си къщичките за колички?) Laughing
Криса,нормално е.Не звъни на никой. GrinningДо кога е промоцията в Кауфланд?

# 657
Аз съм мн доволна от памперсите на ДМ, на Ети са и хартиени и не и харесват, тънки са. 128 бр са 36 лв
Преди няколко дни ходих и имаше в едни кашони отпред едните бяха  27,90 а другите 29,90 но не видях бройките , но бяха от 4 на горе а ние сме  на 3 Тя беше 15лв

# 658
  • Варна
Мен не въртенето ме притеснява, а разкрача Simple Smile

# 659
  • sofia
Преди няколко дни ходих и имаше в едни кашони отпред едните бяха  27,90 а другите 29,90 но не видях бройките , но бяха от 4 на горе а ние сме  на 3 Тя беше 15лв

Прави ми впечатление, че тези на ДМ са уголемени, сравнявам с памперс. Тези, които си гледала са 84 бр.

Общи условия

Активация на акаунт