Януарки 2011 Тема 20

• 26 395
  • 744
  •   1
Отговори
# 630
Бебеш, има ли фирма, която доставя от Фр до Бг? Мен Редут ме ядосаха и спрях да ги ползвам, тя доставката до Бг стана космическа
Да, има 3 фирми. Вподраздела за чуждестранните сайтове има тема за френските превозвачи (пиша от тел. И не мога да дам линк).  в ларедута в момента има изгодни 2 комплекта анцузи , горница с цип и долница за 26 лв.

# 631
привет мамита,

тая носоглътка  Joy Baby Vac или как точно се казва, само по интернет ли се поръчва? че тия сме с вечни сополи и незнам вече какво да правя, чакам утре резултати от секрета.

# 632
привет мамита,

тая носоглътка  Joy Baby Vac или как точно се казва, само по интернет ли се поръчва? че тия сме с вечни сополи и незнам вече какво да правя, чакам утре резултати от секрета.

Само по интернет, да  Tired

# 633
  • sofia
Бебеш, има ли фирма, която доставя от Фр до Бг? Мен Редут ме ядосаха и спрях да ги ползвам, тя доставката до Бг стана космическа
Да, има 3 фирми. Вподраздела за чуждестранните сайтове има тема за френските превозвачи (пиша от тел. И не мога да дам линк).  в ларедута в момента има изгодни 2 комплекта анцузи , горница с цип и долница за 26 лв.

мерси, ще разгледам

# 634
привет мамита,

Да само по интернет, аз си я поръчах от сайта на аптеки "Ремедиум", чудя се дали в София няма да ги продават направо в аптеката, но във Варна няма "Ремедиум", доставиха ми я на следващия ден.

# 635
Знаете ли колко ще ми излезе доставката на столче за хранене?

# 636
Знаете ли колко ще ми излезе доставката на столче за хранене?
От къде? В бг или от англия?

# 637
Как съм го написала само ooooh!.
От Продавалника с Еконт например?

# 638
Как съм го написала само ooooh!.
От Продавалника с Еконт например?
Ако го пуснат с еконт поща 8,9лв, с куриерска до врата около 20лв, с куриерска до офис 15.

# 639
А какво значи еконт поща? Може ли така да се прати столчето?

# 640
А какво значи еконт поща? Може ли така да се прати столчето?
Може, да. Опакова се от подателя. Искат да има описано отгоре подател и получател. Транспорта се плаща от изпращача, като стойността може да се добави към наложения платеж.

# 641
Мерси  Hug!

# 642
мацки, какво сте направили днес? 4 страници! браво бе! Simple Smile

абе гледам, че на няколко пъти споменавате за кръвна група. нея няма ли я в епикризата от раждането?

биричка, нашия лекар каза инстантен чай за попарата. аз съм взела някакъв детски чай на хип, ама не съм много сигурна в избора си.
и аз започнах да се оглеждам за по-дебелички дрехи, че си е татърало татърата. на дара нищо не й става от пролетта, има само няколко рокли от погачата и те не ме кефят особено.

# 643
Не е ли много сложна работата с превозвачите до БГ?Някой ползвал ли е превозвач?Те пратките идват в Русе и после с Еконт...горе-долу същата история... Tired

# 644
Не е ли много сложна работата с превозвачите до БГ?Някой ползвал ли е превозвач?Те пратките идват в Русе и после с Еконт...горе-долу същата история... Tired

Има и превозвачи отСофия, не е сложно аз само така пазарувами от англия от франция. Не излиза скъпо, само малко се чака, иначе нещата си заслужават определено.

От H&M примерно имастахотни неща,тони барабарони също пазарува от там.

Общи условия

Активация на акаунт