Януарки 2011 Тема 20

• 26 398
  • 744
  •   1
Отговори
# 615
Бире, шипков чай се ползва за попарата( аз не давам още).

Педи каза, че става с всякакъв детски чай... А този шипков на Хип ли е, или??  Rolling Eyes

Пате, и да има петел, ти винаги ще си останеш патка...  Joy Hug
Аз мога да чакам една седмица за АСДА, така или иначе ще поръчвам бодита с дълъг ръкав, не ги бързам още...  Wink

# 616
Бире, т.е. не се включвам в общата картинка с кокошки ли?  Mr. Green Laughing

Я дай да видим кои бодита си харесала.Не съм ровила скоро там а и Дани има нужда от няколко.Надявам се няма да е спам.  Peace

# 617
  • София
Къде ги тези бодита??? Пуснете линк, моля.

Биричка, радвам се, че имаш успех с попарата. Ива продължава да стиска устни... Май няма смисъл. Не е от парченцата, защото тя яде парченца на пюретата.

# 618
  • sofia
Бире, без значение е каква марка ще е чая, заради вит С се препоръчва шипков . Ако е на плод по-добре, аз не знам от къде ще търся обаче.

Пате, мерси

# 619
  • бургас
мартин трети ден е с температура,давам панадол и кисна чорапките в оцет с вода, педито ни изписа антибиотик вчера,но още не съм давала,сутринта се събуди без Т,но сега пак е 38.2

биричке  попарката я правя с чай от лайка,а отделно му давам да пие чай от шипка заради Т и разтройството което имаше преди 2 дена

бебеш  от няколко дни се каня да питам как е малката,но все забравям. ОЗДРАВЯВАЙТЕ БЪРЗО  Hug

ггъбке пюре от бяла риба давам веднъж седмично от месец и половина някъде

# 620
Много ви благодаря за отговорите, момичета! Ще разгледам и аз чайовете по магазините... Но в интерес на истината с гранулирания на ХИП ми е най-лесно и бързо, защото Малчо сутрин много мрънкоти докато си получи яденето, а аз докато стана и приготвя всичко....  ooooh!

Ети, нещо от тези, и други работи от сайта. Много съм доволна от предните, които поръчах още преди да се роди - все още ги носи и са в перфектно състояние...  Peace

# 621
  • София
Ако някой пуска поръчка, ще се включа (ама след като заредят бодита с дълъг ръкав).

# 622
Мила-дрешки резервни,пантофки за вътре,,вода,кърпа,ношничка,може играчка на първо време.
за капки съм доволна от Стеримар,Дишнемар. Peaceклеева тинктура-1 капка във физ разтвор...
Ох,ставам,Вико като си пълзи по пода ,се набира по мебелите,изправя се и се пуска да върви(като си мисли че може ooooh!)Вече никъде няма спокойствие...

# 623
  • София
Привет мацки  Hug

Искам да помоля, всички, които форумно си късат нервите, да не го правят, няма смисъл бе момичета, всяка майка е права за нейното си дете, радвайте си се на рожбичките и не си пилейте времето за глупости  Hug  Hug  Hug

Попарата аз я правя с вода, Тийче не ще да близне никакъв чай  Crossing Arms, с вода я омита  Flutter

Плодове напоследък давам само сурови, да си гризка  Simple Smile

За нослето и аз само физиологичен разтвор позлвам, миналата седмица ходихме до педи, че ми се стори че кашля Тия, и ни изписа някакви капки, които ги правят в аптеката, но видях, че съдържат адреналин, и реших, че няма да ги взимам, на някой друг изписвали ли са подобно нещо?  newsm78

Клео, безпроблемно бременеене и лекинко тайно завиждане и от мен  Hug

ММ с щерката излязоха на разходка, аз уж да събирам багажа, а така ме мързи...Сутринта отпрашваме към моренцетоооо  Crazy

Бързо да оздравяват всички болнички  Hug

На бъдещите шофьорки, леко и безаварийно вземане на книжка  Hug

# 624
  • Пазарджик
Тествах Baby Vac,не е истина какво изкара от нослето на Нели,можеше и още но тя почна да мрънка и спрях да не я уплаша.Тони благодаря ти ,че напомни за този аспиратор  Hug

Мила  Hug

# 625
Шефовете на "Загорка", "Астика" и "Шуменско пиво" се събрали да пият по една бира в един бар. Шефът на "Загорка" си поръчал "Загорка", шефът на "Астика" си поръчал "Астика", а шефът на "Шуменско" си поръчал една кола. Другите го попитали:
- Абе, ти що пиеш кола?
- Ами, вие като няма да пиете бира, аз к'во да пия!?

Кой ще пие по биричка с мен в жегите?

# 626
искам и аз за АСДА, да не ме забравите, кокита  Mr. Green

# 627
Здравейте. Ние бяхме на консултация днес. Вече сме 8800 и 72 см. Голяма мома.
И аз искам да се включа към поръчката от Асда , ако не е проблем

# 628
бебеш  от няколко дни се каня да питам как е малката,но все забравям. ОЗДРАВЯВАЙТЕ БЪРЗО  Hug

Бяхме на преглед юли месец в София в 3та градска. Доктора остана много доволен, че Тея се храни добре и няма пристъпи.Оказа се че дуктуса стои /допълнително разклонение на сърцето, което го нямат повечето родени деца/, бяха казали че ще изчезне до 6тия месец, но за щастие още е там  Grinning Отложиха ни операцията за сега,ще ходим пак януари като навърши 1 година. Казаха докато наддава, храни се и не прави пристъпи няма да се прави операция. А вчера новата лекарка меобнадежди като каза че има хорапри коитодуктуса се разклонява и компенсира, което още повече ме зарадва.

Бейби вака е чудо! Но Тея много плаче само като го види...

Хексалгина чак след час свали малко температурата.Ходихме и на УНГ /кардиоложката ни прати/и ушите са добре (много се чеше и се притеснихме да не е стигнало до ушите).По всяка вероятност било вирус. Изписа по-лек АБ и да видим дали няма да повърне и него.

Взимането на кръв мина горе-долу добре, големи герои са Явор и Тея,макар че Явор го бодаха 6 пъти,защото все се запушваше вената  Tired ,а Тея много плака и чак почна да се захласва (до сега не го е правила).

Вчера я мериха Тея 8500 +100гр

И щото съм много лоша, вижте тука какви красоти има Simple Smile http://www.c-and-a.com/fr/fr/shop/product.html#/Bйbй Безплатна е доставката до френски адрес, от тамдо бг е 2лв на кг мисля Simple Smile

Последна редакция: ср, 31 авг 2011, 13:37 от Бебешондел

# 629
  • sofia
Бебеш, има ли фирма, която доставя от Фр до Бг? Мен Редут ме ядосаха и спрях да ги ползвам, тя доставката до Бг стана космическа

Общи условия

Активация на акаунт