Януарки 2011 Тема 20

• 26 402
  • 744
  •   1
Отговори
# 600
Добро утро и от нас!
Адис,Клечо,честити ви рождени дни на патерица!Много здраве и щастливи моменти с близките ви хора!
Клео,прекрасна новина!Лека и безпроблемна бременност!
Емили,да ти е жив и  здрав съпругът и много дао се разбирате и обичате!
Бенджи,тати да е здрав още дълги години!
Ние вчера бяхме на ДК-8340кг.,75 см.Док.каза да давам попара,но аз мисля да изчакам.От 10дена давам месце през ден/пуйка на Хип/,после ще мина на пилешко.
Ноеми,добре завърнала се!
Спорен  и спокоен ден!

# 601
Добро утро!

Клео, Адис, честити ви втори чертички! Безаварийна и лека!  Hug

Мила, само сополи ли имат? Ако да, бих пръскала само Стеримар или някакъв физиологичен разтвор.

За градината - освен нещата, които си изброила, ако и е за първи път на Ивата бих пратила и някоя любима играчка.А тръгва в онази нереално хубава градина, която ни описваше ли? Направо му завиждам на детето как ще си прекара деня.

# 602
Мила, вода, кърпи.

Момичета в сайта на НОИ е излязло майчинството, утре ще го преведат.

# 603
Да, Пате! В същата  Flutter

Благодаря на всички за отговорите!

Охааааааааа и майчинство  Money

АМа днес съм много продуктивна...трите деца забавлявам, измих си банята и яко форумствам Money  Rolling Eyes  Джъст а пърфект уомън  Laughing

# 604
  • в Надежда-та
Ще ми припомните ли с какъв багаж се пращат? Нощница, няколко резервни дрешки, пантофи...друго?
кърпа и вода (поне пи нас искат) Rolling Eyes

# 605
  • бургас
Мила, вода, кърпи.

newsm44 newsm44 newsm44

# 606
Мила, вода, кърпи.

А дано и на мен го преведат,за да спасим Рождения Ден  ooooh! Чак вчера видях че са 4 почивни дни и ако не  ми го преведат до втори ще сме без пари до 7ми, а Явор има р.д. на 6ти  ooooh!
АМи така е, да не се е раждал на празник  hahaha

Мила, бързо оздравяване на мишлетата  Hug

Ние сме с Т 38.2 от 3 дни  Tired Панадола не я сваля, както и свещичките ефералган  Tired, нурофена го повръща. Tired Сега изписаха хексалгин, да видим дали ще повърне и него  Confused
Имаме червено гърло и ларингиална калица и изписаха и окспексин, ама и него повръща  ooooh!, сега го смениха с аугментин, да видим  Crazy

Вчера смениха диспансеризацията на Теодора (преди бяхме в София и трябваше постоянно да пътуваме). Оказа се много мила лекарката, при която ще ъдем, много съм доволна. До сега при двама кардио сме били, никой не и емерил кръвно  ooooh! кислород в кръвта... Жената ни ги измери - кръвно 80 на 60, кислород 80%.
До сега никой (2 кардио, 2 опл и 2 педите) не е обяснил че хемоглобина на сърдечно болните е висок, за да компенсира кисорода, и не трябва да пада под 120  Crossing Arms Днес пуснахме изследвания, на Тея ПКК, на Явор неговите + кръвна група...

# 607
  • София
Добро утро и благодаря за кафенцето Hug
Специални честитки на всички,които са имали повод за празник тези дни  bouquet
Сополки чистя много ефективно с физиологичен разтвор и Бейбивак-мноооого съм доволна от нея.
Бебеш,дано Теа се оправи бързо Praynig
Мила и твоите дечица-не разбрах точно кой е със сополки но да минават вече Praynig
Клео,честита бременност,лека и прекрасна да бъде Hug
Наска,ти как си,какво решихте за бебчето?
Добре дошли на всички,които са липсвали Hug
Момичета,мисля след 8я месец да давам риба-с каква се почва има ли значение,че съм забравила?
Баткото ни ще тръгва на детска от 7ми и двамата вече нямаме търпение Crazyпри нас носим само и единствено резервни дрешки и пижамка и пантофки.
Изкарахме хубаво моренце,но сега нямам време да разказвам.
В събота отиваме за почивните дни на Вършец,дано времето е хубаво.
Прекрасен ден на всички пожелавам,ние изчезваме на разходка сега Simple Smile

# 608
  • sofia
Бебеш, дано да сваля Т малката бухтичка! Знае ли се от какво е?
Имаш ли идея колко е нормалното кръвно при бебетата?

Дано да минава бързо.

# 609
Бебеш, а от къде е новата лекарка.Браво, че сте я намерили.
Бързо да се оправя Тея.Алекс като вдигаше много Т само Хексалгин го оправяше.И то доста бързо.Което не е много добре, всъщност..

# 610
Бебеш, дано да сваля Т малката бухтичка! Знае ли се от какво е?
Имаш ли идея колко е нормалното кръвно при бебетата?

Дано да минава бързо.
Казаха бактериална инфекция, а за нас тя е много опасна...
За кръвнотм калифорния ще каже, иначе в петък сме пак при кардиоложката и щд разпитам по-подробно,че сега бяхме кисели и много не успяхме да говорим.
Пате в димитровград в болницата си работи, но досега все за операция се говореше и ходехме направо в София. Даже в София бяхме на диспансер в "Детско здраве" уж големи специалисти а едно кръвно не са ни мерили...

# 611
Добро утро, кокошки!  Hug (нищо обидно към НИКОЙ, просто шегичка Wink)
Нямах нет досега, а и трябваше да ви изчета преди да се включа...

Днес дадох попара... Ама т'ва обезсолено сирене много гадно, бе... Бляк!  Crazy
Иначе на Макси много му хареса творението... Мисля, че без проблем до няколко дни ще съм заместила сутрешното хранене. Какъв чай ползвате за попарата??

Айде, някой за АСДА??  Rolling Eyes Пате??  Laughing

Бебеш, облагодетелстван е твоя син... Винаги ще почива на рождения си ден...  Peace

# 612
Ааа, разсмя ме с тез кокошки бире  hahaha hahaha Добре, че си нямаме петел в темата ( има де, но не е от най-активните), че тогава ще стане страшно.

Асда, но имам малки проблеми с Пей Пал. Ако ви се чака, се надявам до седмица да съм ги решила тези неща.Ако не, мога да се включа към някоя обща. Щом е за харчене  Mr. Green

# 613
  • sofia
Бире, шипков чай се ползва за попарата( аз не давам още).

Бебеш, голямата ми щерка все ми ги правеше бактериални ангини, ужас, без АБ не става. Искам да ти кажа да внимаваш с Хексалгина, то си е Аналгин и за вас хич не е добре, ползвай в краен случай, предполагам са ти казали. Успех!

Аз в момента правя дом пюре, та да видим, имам дом картоф и тиквичка.
От праскови как да направя пюре?!

# 614
Люба, обели прасковите, посвари малко на пара и готова.
Ако са по-узрели направо ще ги настържа и ще давам.
Избягвам топлинната обработка.Досега само тиквичката е ял печена.Другите неща в суров вид.

Общи условия

Активация на акаунт