Пазаруване от UK чрез Габко

• 10 995
  • 35
  •   1
Отговори
# 30
Браво, бе
Един нормален човек! Благодаря за включването!
Браво, бе, Rima! Позволяваш си да кажеш, че всички останали, включили се с коментар по тази тема са ненормални, така ли?  Laughing
Мислех, че сме на една страна с теб, явно греша.
Но внимавай, никой не е застрахован да му се случат такива неща.
Нямам идея на каква база правиш статистиката за "лоши 5%", но мога да ти кажа, че недоволството започне ли да расте, няма кой да спре клиентите-те просто ще се пренасочат-избор има. А без клиентите си всяка една фирма-била тя Габко или друга, нищо не означава  Peace

# 31
  • София
Един нормален човек! Благодаря за включването!
готино, значи аз като върнах чужда пратка, за която платих доставка, съм ненормална, благодаря  Mr. Green

# 32
Момичета, не искам да съм лош пророк, но може и да не си видите пратките от Теско повече #Cussing out, особено тези, които са доставени в един и същи ден. Ако сравните часовете в тракинга, може би ще се окаже, че са пътували заедно. Аз и още 3 други дами имахме подобен случай от м. май. След като мина месец от поръчката ми, за която по тракинг се виждаше, че е достаявена на адреса на Габко в Лондон, се обадих във фирмата, но те отрекоха да са получавали поръчка от Теско за мен. След като споделих във форума, се оказа, че не съм само аз, ами и още 3 други момичета не са си получили поръчките - датата и часовете в тракингите ни бяха едни и същи! От Теско твърдяха, че куриерската фирма ги е доставила и ни сканираха някакъв подпис за получател, но без никакво име. За мен това не е никакво доказателство, този подпис може да е на всеки, от Габко също отрекоха да е на техен човек. Теско ползват най-евтината куриерска фирма и тук във форума се изказват доста лошо за Хермес. Впоследствие се оказа, че нашите пратки май били предадени на някакъв съседен адрес, където имало благотворително дружество и хората разбира се, ги приели. Но, честно казано, не съм убедена къде точно изчезнаха нещата ни. Писах няколко пъти на Теско, но за тях подписа бил достатъчен, и си измиха ръцете. А с Хермес не може да се контактува директно, препраща към търговеца. За мен грешката е в Хермес, но нищо не мога да направя от тук. Пих една студена вода за 90 паунда, потроших сума ти и нерви, но нищо не може да се направи. Дано все пак вашите случаи не са като нашия, споделете как се развиват Peace

# 33
  • Пловдив
Моята пратка не е от Теско  Naughty

# 34
dettellina, добре, ама аз съм получавала вече доста пратки от Теско без минимален проблем.
Тази поръчка беше доста голяма, другите неща ги получих, само якето-не, как да повярвам, че точно него не са го пратили? Аз съм с убеждението, че поръчката е разделена на 3 пакета, аз получих 2та, които бяха пълни и понеже все пак яке с подплата е обемно, най-вероятно е било в трети пакет, който е изгубен, или може би дори и пратен на друг човек, който не е имал доблестта да го върне и така  Rolling Eyes

# 35
ДоБре де, няма ли някакъв законов път по ,който да си изискаме парите от Габко, ако пратките ни наистина са загубени и по принцип не са ли задължени да ни възтановят сумите,щом логично всички сме получили мейли,че пратките ни са доставени на адреса им в Лондон?

Аз от скоро съм техен клиент, това ми е едва трета поръчка чрез тях, досега винаги съм поръчвала чрез трети лица и толкова скоро да се опаря!
     Бихте ли ми препоръчали друга фирма превозвач, която да е по-сигурна дори и доставката да им е по-скъпа, може и на лични?!

Общи условия

Активация на акаунт