Лятото горещо, много е добре МАЙ-чето на плажа дупето пече! - Тема 6

• 27 695
  • 705
  •   1
Отговори
# 405
Ах, SYMa-ааааааааааааааааа, прекрасна е Мартинка! Сега няма да го будя Ясо - утре ще му я показвам!  Wink
На първата снимка е уникална - с тази разкошна коса и тези топли, красиви очи, и с таЗ деликатна панделка . . . мхм . . . Яската има да се изпоти изотзад! От към врата имах предвид!  Mr. Green
Погледът и е някак решителен, та мъж ти Ша бере ядове!  Wink

Хоупова, нЕма, нЕма, па ни излюска с нЕкоА бухалка!  Sunglasses

Луси, е аз у Фейса си ти викам Силве, и то името ти съвсем се е ядосало!  hahaha

Аз пък се крия под чужд ник - това е ник-ът на мъжа ми. Той ме регистрира и горкия е без въобръжение, та се сещате как се казва. Останалото са двете му следващи имена!
А мен пък с този ник, непрекъснато ме мислят за Диди!  hahaha

Повече не мога да пиша, защото много ревах момичета, ама много, след като видях новата МАЙ-ска тема!  Cry  Cry  Cry
Ама си ревнах арабийската, със сълзи. Преминах през всичко - от двете чертички, през растящото коремче, та до тазвечерното приспиване на ИринДа! Сигурно е така, защото това бебе ми е последно, а аз май съм пристрастена към бебета!  Crazy Embarassed
Ако това продължи след навършване на 6 месеца на бебето, съм решила да ходя на лекар - да дадат нещо за хормоните! Това - съвсем сериозно! Даже чух, че имало някакви лепенки, които укротявали хормоните. Някой знае ли нещо?

# 406
  • София
Айде и аз да се отбеляжа, че от миткосване по близки и далечни земи, съвсем ще ни забравите.

В понеделник на нашата месечинка бяхме на консултация. Вече сме 4800 и 62 см (+800 гр, + 4 см). Искаше ми се поне 5 кг да ударим (да не се чуди Нинс и други майки по срещите какво правя с такова малко бебе в Май-ската тема Simple Smile ), ама то да не е концерт по желание. Биха ни двете ваксини от миналия месец: не сме плакали, не сме вдигали Т и нищо не се е зачервявало.

За ника отзад-напред. И аз от времето на чатовете, пък и след това по всички регистрации, бях Бобилия (така ми викаше най-добрата ми приятелка от училище). Даже и тук се бях регистрирала така преди няколко години, но май така и не бях влизала. Като дойде времето да го използвам по предназначение, реших, че съм изтрита и се регистрирах наново като Жира (така в момент на лудост кръстих жирафката на една пижама). Сега Сияна има няколко жирафа: играчки, дрешки, одеалца. Бременска му работа.

Другото го забравих... Embarassed

# 407
Добро утро!
Моето момиче снощи пак реши да плаче посред нощите. Случва се за трета вечер, а преди толкова добре си спеше...Да будеше се поне 2 пъти да хапне, но всичко минаваше без рев.  А сега, направо ми разказва играта Tired Може да е от ваксината, мъжът ми казва и от жегата Tired
Нелка - страхотна е темата за новите майски мами  bouquet Разписах се и аз.
Жира - не се притеснявай за мерките на госпожицата Hug Ще навакса, а до тогава ще е финна мацка Grinning
Луси - хайде дай жокер за първото име, че и на мен ми стана интересно.
Спасдиди - много е кофти това с хормоните, да се надяваме че с времето ще се нормализират нещата. При мен го има в по-ниска степен. Мъжът ми само пита"а се приближа ли или да те заобиколя?" hahaha hahaha hahaha
Нелли, може ли иаз да се наредя на опашката за ФШ? Искам да попитам и от къде да си изтегля песента за клипчето - ми не мога да я намеря никъде newsm78 Мерсаж!
А ника - принцес - понеже баща ми като се омъжвах каза на мъжа ми да ми гледа като принцеса. И той известно време така се обръщаше към мен "принцесо". После като реших да го сменям, не знаех с какво, но на бюрото имаше бисквити и минерална вода, та затова "Бисквитка". Много банално и съвсем случайно избран ник!
Да попитам - потят ли се вашите бебета. Алейна особено докато я кърмя става вир вода. Особено главата. Дали е нормално, или да се допитам до педи newsm78
Хайде усмихнат ден!

# 408
  • До морето :)
Шени, и Елито се поти много, особено като се кърмим. Но вече ядем легнали и от тогава всичко е 6 точки. Може да опитате и вие. Иначе взема ли я в мен да я кърмя и двете ставаме вир вода
Люси, аз пак нищо не разбрах. Не си Силвия, така ли? Гледай ти! И Люси не ти е истинското име?  newsm78 Дай жокер де, аааааааа!  Crazy

# 409
Тони, не е философ моя /ууу, нямаше да го изтърпя такъв/ и няма чак толкова разностранни интереси, но може да ги запознаем  Laughing.

Викаш не пречи докато пазят децата ние да пием по кафе и да побъбрим. Laughing Догодина за Джулая като идваме към морето ще ти се обадя. Peace

Люси, какво стана с жокера за името?! Simple Smile

# 410
Люси пусна мухата с името и избяга  Joy
За потенето и ние се потим много особено докато спи....после цялата възглавница е мокра,ама то в тая жега....
Хайде Софийската срещааа

Последна редакция: пт, 26 авг 2011, 11:24 от danaq_lv

# 411
  • София
ДД! Laughing Laughing
Писх, писах и накрая спря тока и всичко изчезна!! #Cussing out
Та:Лусито съм го сънувала,че се казва Даниела Joy Ама май повече и отива Михаела или Марина!
Спасдиди:Добре, че коментираме никовете, та да забележа, че се казваш Спасдиди, а не Спасиди-ама второто ми звучи по- добре! Peace
Хоупче:Съвсем се изгуби-липсват ни твоите остроумни постове-зарежи за малко работата и напиши 2 реда, пък ако трябва и само с емотикони! Hug
Бубето: И тя изчезна-надявам се, че е добре, просто малките сладурчета и отнемат цялото време newsm78newsm78
Сума:Много съм завеяна, но сега няма да пропусна да коментирам прекрасната адашка-тази Марти е много красива и нежна-ще се гордея, ако и моето момиченце заприлича на нея! Peace Hug
Хера: И тя'' хвана гората ''с тази работа и няма кой да ме разсмива  Cry ама поне снимки да пуска редовно да ми радват окото,че е невероятен талант!

За срещата: Май няма кой да ме докара,ама ще се опитам да дойда-ако Тедито ще идва с кола да се обажда за помощ! Peace

# 412
Луси:Е ее, сега вече ме хвърли в размисли-първо-как е истинското ти име и второ -от тук ли се познаваш с Хера или не? newsm78 Разбира се ,не е задължително да ми отговаряш, ама така ме гложди, че няма да мога да спя тази вечер, а само ще ти слагам различни имена наум и ще се чудя пасват ли на физиономията ти newsm78 Mr. Green

хаха Марте,и ти си същата като мен с физиономиите и имената Laughing На този въпрос по-късно,обаче Peace
А за Херудута-малко ме зачуди въпросът ти(може би тогава още не си била в темата), ДА от тук се познаваме,но станахме толкова близки,че все едно сме се познавали цял живот,много си я обичкам аз нея Heart Eyes В тази връзка да кажа,че има няколко момичета от темата,които са ми много голяма слабост и съм сигурна,че ако се срещнем наживо някой ден, ще си паснем идеално....нооо няма да посочвам имена(дет се вика не е етично Mr. Green)

Нелли,ти май ме пита за Херудута,добре е душката,но имаме един проблем с нея,някой явно ни бойкотира скайпа и изобщо връзката hahaha това е единствения човек от моя и съответно от нейна страна,с който не мога да си пиша там-просто не ми получава посланията,както и аз нейните Mr. Green Или ги получаваме с около 5-6 часа разлика,не ми се мисли ако трябва да се уговаряме за нещо в скайпа Joy Да живеят телефоните Mr. Green

Сегаааа,да минем на въпросът с главно В Mr. Green Преди да разкрия истинската си самоличност hahaha,чакам Джей да ви даде жокер,защото тя предложи помощ и ми е интересно каква точно ще е и дали ще има познали играчи,ок Peace А тя милата,вместо да ме бие по гъзО да си разказва историята на ник-а,че нейния ник ми е такава слабост(от една моя стара лИбоФ),че не е истина Mr. Green

Алекс,сега се сетих за твоя ник,в началото като го видях,си казах:еее,тая мацка явно много обича мъжа си за да се пише с неговото и нейното име,но все пак  неговото първо hahaha Ама то май не съм била много далече от истината,за да му родиш 3 деца и да ти е кофти,че няма да има 4-то,си е голяма лИбоФ,еййй Heart Eyes

Момичета,много интересни историики за никовете си имате,айде и други да се включат  Hug

# 413
Момичета да ви питам на вас идва ли ви нормално на мен ми дойде на 23 юли и сега няма никой чувала съм че понякога след раждане има разминаване в датите докато се възстанови организнмано съм  чувала за лесно забременяване след раждане  ooooh! то  само това ми остава да съмпак бременна  Crazy

# 414
  • София
Аз да се оплача - бяхме на контролно теглене и за 2 седмици сме наддали само с 30гр!!!  Cry
Във вторник ще я водя да й правят изследвания на кръв и урина и май после ми се струва, че и ние ще минем на АМ! Сега ще почна да се цедя начесто през деня и дори нощно време, ама все ми се струва, че едва ли ще се оправи положението - тя не реве за повече ядене, хапне си, ухили се, после 3 часа не я търси за ядене! Ака си нормално - 3-4 пъти на ден, спи по цяла нощ, активна е...  newsm78

# 415
На мен не ми е дошло още newsm78
menyanthe - колко тежи малката? И защо на ам, по съвет на педиатъра ли?

# 416
Не мога да си представя как някой ден ще трябва да пътува сам в градския транспорт или , че ще се прибира по тъмно. Толкова откачен народ има по улиците , че направо не ми се мисли  ooooh! Ей за това не ми се тръгва на работа, искам аз да си го водя и да си го взимам от училище или курсове или каквото и да е било   за да съм си спокойна Mr. Green
Ох, и аз съм така  Crazy А и съм една параноичка, все най-лошото си мисля  Crazy Когато сме оставяли на баба й ( то три-четири се е случвало, за по 2 -3 часа) какви ли не мисли са ми минавали през главата. А как ще я пускам на лагери, екскурзии направо не знам. А бе какво говоря, аз до магазина не знам как ще я пускам сама  Mr. Green
Ха, добър ден и от мен  Hug
Аз пък знам истинското име на Луската  Wink Сега, предполагам самата тя ще се чуди от къде  Mr. Green
Моят ник си е ясен - от името. Така ми викаха като бях в университета, та от тогава остана Peace Тъй като винаги е зает се налага да поставянето на точки, тирета, звездички и т.н.
Такааа, сега да се похваля - Тияна е спала снощи от 22,00 до 4,00 без да се буди, в 4,00 хапна и заспа до 7,00, след което я взех на спалнята и спинка още не знам до кога, но в 9,30, когато аз се събудих, тя си беше будна  Mr. Green Сънувам аз, че съм пред една огромна статуя на легналия Буда, но в женски вариант и  ми говори на неразбираем език, в един момент се събуждам и гледам едно бебенце, налапало цялата ръка, гледа ме и гука  Heart Eyes Да ви кажа оказа се, че аз до сега не съм знаела какво е гукане  Laughing Това нашето си е било чиста караница  Laughing Едва от няколко дни се наслаждавам на едно нежничко ъъъъъ, аааа, уууу и подобни  Heart Eyes Въобще последните два -три не мога да си позная детето - то едно усмихнато, игриво, добричко, хапва си на 2-3-4 часа, че после си и поспива  Heart Eyes. Броих, че за едно денонощие имаме 7 хранения  Shocked което не е просто по-малко, то си е направо двойно по-малко.Дано така да продължи  Praynig
Syma, страхотна е Мартина  Heart Eyes И аз се надявам моето момиче като попорастне да има такава дълга и хубава коса  Heart Eyes Ако съдя по сегашното положение обаче не тая големи надежди:mrgreen:
menyanthe, нещо да не е в грешка кантара бе  newsm78 Щом си се чувства добре малката  newsm78
 Забравих да кажа, че и аз като Марта в началото си мислех, че Спасдиди е Спасиди ( и също ми звучи добре  Laughing), а после пък като се светнах, че съм в грешка реших, че са Спас и Диди ( че и мъжа на първо място -брех  Mr. Green)

Последна редакция: пт, 26 авг 2011, 14:33 от *polita*

# 417
ААА ДД  и от мен  Hug,

Докато малкия спи да дразна някой ред...

Мартаа, за  EFP честно казано ИСКА МИ СЕ, ама не ми стиска!  Mr. Green, че както казах преди това, като си знам бременноста и лапето ще има ядове да бера... смятам да изчакам 2-3 години, пък тогаз... пък в крайна сметка - КОГАТО ТОГАВА - живот и здраве да има!!!

Днес разбрах за още една приятелка - бременна и то се очаква да е началото на май месец и понеже миличката има неуспешна предишна бременност и стискам много, много палци!!!  Praynig Praynig Praynig

А пък на който не му е дошло - Направете си тест и ние ще чакаме вести!  Mr. Green Heart Eyes
На мене цикъла ми е много добре - движи се по график!  Peace

За ника: ами моето галено име и началната буква на фамилията ми  Peace

Айде сега да почерпят всички с името Наталия и Адриана! ЖИВИ И ЗДРАВИ!!!

Много хубава темичка за новите майчета - ама да не вземем да я изпишем преди тях! Все още няма нова Мамаша в нея...  Mr. Green

Някой може ли да ми помогне - понеже не мога да намеря отчетната тема на Мартенски бебета 2012, ако някой успее да ми прати линк, може и на лични.

# 418
Аз да се оплача - бяхме на контролно теглене и за 2 седмици сме наддали само с 30гр!!!  Cry
Във вторник ще я водя да й правят изследвания на кръв и урина и май после ми се струва, че и ние ще минем на АМ! Сега ще почна да се цедя начесто през деня и дори нощно време, ама все ми се струва, че едва ли ще се оправи положението - тя не реве за повече ядене, хапне си, ухили се, после 3 часа не я търси за ядене! Ака си нормално - 3-4 пъти на ден, спи по цяла нощ, активна е...  newsm78

хм, много странно! Я пак да се измерите! Нещо кантара не ми вдъхва доверие Thinking

# 419
  • София
Ами аз се мерих при лекарката пък друг кантар нямам. Иначе в момента е 5290, преди 2 седмици на същия кантар - 5260!
А си мисля за АМ, тъй като не ми се иска да я захранвам все още, а ако продължава така малко да наддава, поне с АМ ще мога да контролирам какво яде - че знам ли я аз какво яде в момента? Или пък да взема да се изцедя преди храненето и после да й дам от шишето? Така пак ще знам какво и колко яде...

Общи условия

Активация на акаунт