), ама то да не е концерт по желание. Биха ни двете ваксини от миналия месец: не сме плакали, не сме вдигали Т и нищо не се е зачервявало.
Може да е от ваксината, мъжът ми казва и от жегата 
Разписах се и аз.
Ще навакса, а до тогава ще е финна мацка 

Мерсаж!
Дай жокер де, аааааааа!

Ама май повече и отива Михаела или Марина!

ама поне снимки да пуска редовно да ми радват окото,че е невероятен талант!
Разбира се ,не е задължително да ми отговаряш, ама така ме гложди, че няма да мога да спя тази вечер, а само ще ти слагам различни имена наум и ще се чудя пасват ли на физиономията ти

В тази връзка да кажа,че има няколко момичета от темата,които са ми много голяма слабост и съм сигурна,че ако се срещнем наживо някой ден, ще си паснем идеално....нооо няма да посочвам имена(дет се вика не е етично
това е единствения човек от моя и съответно от нейна страна,с който не мога да си пиша там-просто не ми получава посланията,както и аз нейните
Да живеят телефоните
,чакам Джей да ви даде жокер,защото тя предложи помощ и ми е интересно каква точно ще е и дали ще има познали играчи,ок
А тя милата,вместо да ме бие по гъзО да си разказва историята на ник-а,че нейния ник ми е такава слабост(от една моя стара лИбоФ),че не е истина
Ама то май не съм била много далече от истината,за да му родиш 3 деца и да ти е кофти,че няма да има 4-то,си е голяма лИбоФ,еййй 

Ей за това не ми се тръгва на работа, искам аз да си го водя и да си го взимам от училище или курсове или каквото и да е било за да съм си спокойна
А и съм една параноичка, все най-лошото си мисля
Когато сме оставяли на баба й ( то три-четири се е случвало, за по 2 -3 часа) какви ли не мисли са ми минавали през главата. А как ще я пускам на лагери, екскурзии направо не знам. А бе какво говоря, аз до магазина не знам как ще я пускам сама 
Сега, предполагам самата тя ще се чуди от къде
Тъй като винаги е зает се налага да поставянето на точки, тирета, звездички и т.н.
Да ви кажа оказа се, че аз до сега не съм знаела какво е гукане
Въобще последните два -три не мога да си позная детето - то едно усмихнато, игриво, добричко, хапва си на 2-3-4 часа, че после си и поспива
. Броих, че за едно денонощие имаме 7 хранения 
И аз се надявам моето момиче като попорастне да има такава дълга и хубава коса
Ако съдя по сегашното положение обаче не тая големи надежди:mrgreen:
Щом си се чувства добре малката 
,
честно казано ИСКА МИ СЕ, ама не ми стиска!

Препоръчани теми