Лятото горещо, много е добре МАЙ-чето на плажа дупето пече! - Тема 6

• 27 527
  • 705
  •   1
Отговори
# 75
А, здрасти! Да се отчетем от днешната консултация и ние:
Нико е 7150 гр и 65 см - последния месец е качил само 550 гр и го похвалиха. hahaha

Честито на днешните месечинковци Александра на Didi_Hris, Камен на marley, Йоана на NickyTo, Мая на free_spirit, Тодор на elissee и Дани на djidjonka - да са живи и здрави! А тортата на Дани изглежда супер! Чак съжалих, че поограничавам храненето..Simple Smile

Джей, съчувствам ти! За твое успокоение да ти кажа, че не само в България са такива мобилните оператори. Тук мъж ми си купи апарат с 6-месечен договор на изплащане и за 24 часа интернет имаше 135 евро сметка..направо ми идеше да го метна през третия етаж този телефон. Спряхм нета и ние, ама след дъжд качулка.  #Cussing out

menyanthe, lotxen, прекрасни са ви дечицата! Hug

# 76
Ехоо,върнахме се от срещата.Както винаги си искарахме идеално  lalalala
Ето ни:
http://prikachi.com/images/264/3705264V.jpg -голям отбор

Последна редакция: ср, 17 авг 2011, 21:51 от Danieli@@

# 77
  • София
Супер! Браво на вас! А още снимков материал ще има ли?  Blush

# 78
Danieli@@, не мога да го отворя. Embarassed

# 79
Олииии,колко Май-ки с бебетаа:) и Марта посредата....нали ви е на гости.Страхотни сте:)

# 80
Danieli@@, не мога да го отворя. Embarassed

Странно,и на мен не ми се отваря,а явно другите я виждат.

# 81
Невиждате снимката,защото при копирането на линка,не е оставено разстояние между линка и тирето.

# 82
Невиждате снимката,защото при копирането на линка,не е оставено разстояние между линка и тирето.

ще те черпа  beer3

# 83
  • София
И аз не виждам снимките  newsm78
Пусни ги във Фейсбук   bouquet

П.П.: Видях ви и ви разпознах почти всичките  Laughing
От ляво на дясно: Мая, Мушенце, къщичка  в гората,  Марта,  ???? ( имам подозрения , че е Джиджонка или Даниели  newsm78 ) , А_вал и Опосумче
Много сте хубави всички

Последна редакция: ср, 17 авг 2011, 22:14 от nellyli

# 84
Аз я видях пък, много сме готинки, бяхме атракция. Малко размазана снимката, но пак сме готини Simple Smile
Беше хубавко  Crazy Накрая Максито се поизложи, но само Даниели го чу какъв гласец вади тигъра  #Cussing out От половин час спи блаженно,  а аз си сипвам една биричка. Айде наздраве мами !

# 85
Дзверо заспа!
Danieli@@, видях я. Супер сме.
Наистина си изкарахме прекрасно! Малката Маги е прекрасна, а майка й ни устрои малко ревю. Laughing
Чакам и други снимки.
Наздраве, Мушенце. И аз отивам за една биричка.

# 86
Ето ни:

ЗАВИИИИИИИД!  smile3515 ЗАВИИИИИИИД!  smile3515  ЗАВИИИИИИИД!  smile3515

# 87
  • София
Ето ни:

ЗАВИИИИИИИД!  smile3515 ЗАВИИИИИИИД!  smile3515  ЗАВИИИИИИИД!  smile3515

Не пуфти така сърдито. Като си дойдеш в София ще се срещнем и ще се снимаме.  spoko

# 88
здр да ви питам вчера ни биха две ваксини и бебето вдигна температура колко дни ще има и до колко градуса може да стигне нашата стана 37.8 дадох пана дол и падна за сега на при вас така ли е

# 89
здр да ви питам вчера ни биха две ваксини и бебето вдигна температура колко дни ще има и до колко градуса може да стигне нашата стана 37.8 дадох пана дол и падна за сега на при вас така ли е

при нас беше така,и повече не вдигна.

Общи условия

Активация на акаунт