Лятото горещо, много е добре МАЙ-чето на плажа дупето пече! - Тема 6

• 27 643
  • 705
  •   1
Отговори
# 195
Клипчето е уникално сладко  Heart Eyes

# 196
ljufis Hug Hug Hug на малкото адашче. Бързо да се оправя и да не плачка!

djidjonka, мерси за прегръдките... мисля към тях да добавя кофа шоколад за по-голям ефект Simple Smile отивам да си я набавя (комбинирайки с разходка на малкия, белкем се поуспокои)...

# 197
  • До морето :)
Абе да ви питам, вие давате ли гризалки на децата си, от онези с които се чешат венците
http://www.pakostnik.com/bg/productdetails.php?id=5514&cat=75
Не знам дали да не й дам, вече сме с нов номер - смучи си долната устна, май бая я сърбят венците  newsm78

# 198
  • София
Пробвах да й давам нещо за гризане, гризе го малко, па вземе че го изтърве! Ако може да си ги държи - защо не?

А за пропусналите срещата - срещата продължи до 4 и половина и завърши с ядене на пица на корем!  eat Така че е било възможно и вие да се класирате!  Laughing
По-късно ще има и снимки - ама не от мен!  Wink

П.П. Видях, че вече има снимки във ФБ.

Последна редакция: пт, 19 авг 2011, 18:52 от menyanthe

# 199
  • София
Полиии тия образи от къде ги намери  Joy Joy Joy Joy Joy
Като става въпрос за смешни видеоклипчета  аз много харесвам това:

За гризалките не съм купувала за  Елена, но имам от Алекс и да ви кажа той изобщо не ги харесваше. Гризеше всичко друго , но не и  тях  Laughing

П.П.: Поли много сте хубави с  Тияна и изобщо не ми изглежда "тлъста" . Много си е готина  бебка  Crossing Arms

Последна редакция: пт, 19 авг 2011, 18:53 от nellyli

# 200
Тая вещица пак ми се накара, че била тлъста и дебела (точно тези думи използва  #2gunfire )
Shocked #Cussing out Shocked #Cussing out Shocked #Cussing out Close Twisted Evil Close Twisted Evil
Е, ако бях аз , щях да я бия тая, честно!!!!!
Политааа, толкова е красива девойчицатат ти (а и ти)  Heart Eyes, че просто не знам що за прост кретен трябва да си за да кажеш такива грозни думи!  #Cussing out #2gunfire #Cussing out #2gunfire #Cussing out #2gunfire Twisted Evil Twisted Evil

# 201
оффффф с температура сме от следобяд  ooooh! малката е крива,ама се трае... няма да се спи тази вечер явно  Tired

# 202
Привет и от мен  Hug,

Мушенце, дано да си прекарате добре на почивката!  Heart Eyes

Опосумче, Зайче дано децата бързо се оправят и оттърсят от тея гадни ваксини... Ние уж бяхме добре, да ама не съвсем... кривичък е и днес, почти не спа, по време на разходките както се смее и изписва, те Даниели и Мушенце знаят как  Blush

Днес съвсем случайно из центъра на Варна се видяхме с Марта и пред нея също кресна... много се плаши и стряска това дете.... пфуууу

а Педи казала на ММ, че съм била много бойна, щом съм се съгласила и на двете ваксини наведнъж да се бият, че аз от къде да знам, че имам избор  Crossing Arms

# 203
Да се отчета и аз за срещичката днес. Беше доста приятничко!
Бяхме само 5 май-чета – menyanthe, danaq_lv, jenny_b, Spassdidi и аз.
Жени се оказа, че трябва да тръгне много бързо след като дойде, та в крайна сметка Митето остави Ники сам с три мадами (прекрасни). Малко по-късно и Даная трябваше да тръгне, че утре е на сватба, та останахме Менианте, Спасдиди и аз и откарахме до 17ч(!).Беше доста жежко – май ние бяхме единствените хахави мами, които обикаляха парка в това време (е ние предимно на сянка де).  Единствения момент, в който и трите бебета спяха (странно, че изобщо имаше такъв), използвахме да хапнем пица (това към 16ч), но и този момент бързо приключи още преди да си изядем пицата.
И трите госпожици (Сиана на Менианте, Мариела на Даная и Ирка на Спасдиди) са прекрасни.
Само да отбележа, че манекенските мерки на Ирка Вампирка алиас ИринДа се дължат на това, че майка й не й дава да яде!  Twisted Evil
Снимки трябва да има, но по-късно вероятно някой ще качи (една мила женица-англичанка, сама с три невръстни деца, се смили да ни снима веднъж всичките накуп, а после ние се оправяхме по единично, двойно и тройно).

Опосумче, относно ваксините - и при нас първия път се подуха и двата крака, даже после посиняха и останаха твърди бучки, но втория път нищо му нямаше по крачетата (освен температурата). Така че, не е задължително слудващия път да е по-лощо.

# 204
Уффф, ми яд ме е, че така стана.. ама какво да се прави. Чаках повече от час и половина само при нотариус, после се оказаха още някакви нещица за вършене и в 16.00 бях на ръба на силите си и се прибрах.. Радвам се обаче, че сте си прекарали добре Peace. Само да кажете пица от къде ядохте? От тази, дето се поръчва ли? Англичанката с трите деца, ако е същата е много мила наистина. Саши си играе с най-голямата кака.

# 205
И аз не успях за варненската среща.Втори път пропускам таз' разкошнотия.

През август обикновено се връщат всичките ми приятелки,които са по чужбина и голямо обикаляне по заведенията пада.Ина се превърна в една бар-дама.Мнооого  е кротичка Heart Eyes

По темите:
Само изперкал медицински мозък може да нарече едно пухкаво съвършено бебче-тлъсто.

За ококорването при смяна на светлината-Ина мнооого се кокори когато влезем в тъмна стая.Направо ще и изкочат очетата,сякаш се страхува.

Djidjonka,много съм впечатлена от думите ти за вашата педиатърка.Би ли споделила,моля,коя е.Нали става въпрос за Варна?

Утре рааано-рано заминаваме за Трявна.Бяхме планували за септември,но Ева ще е в предучилищна и не бива да отсъства.Дано да са ми послушни дечицата по пътя. Praynig Praynig Praynig

# 206
Ljufis,аз горещо препоръчвам Албена.Като оставим на страна сантиментите ми,прекарала съм всичките си лета от детството и студентството там,мисля,че е най-добрия ни курорт.
Единственото място с много качествена пречиствателна станция по Черноморието и носител на син флаг за чиста морска вода и крайбрежие.Знам,че звучи смешно да хваля пречиствателни станции,но след като Ева миналата година се разболя жестоко заради изтичащи отходни води в морето на Златните и косите ми настръхват.

Вярно е,че повечето от хотелите са от соца/е,реновирани,ама все пак/,но има много алеи и зеленина.А пък бабите германки са си запазена марка.
Русалка също е вариант.Много чисто,девствена природа,но храната и обслужването са нула.Има и змии тук таме.

# 207
  • гр. София
Беше доста жежко – май ние бяхме единствените хахави мами, които обикаляха парка в това време (е ние предимно на сянка де). 
Да ви кажа, не сте били единствени, и аз след 14 часа бях в парка, странно обаче как не сме се засекли по сенките. Аз пак иначе не съм разбрала за организираната среща - нищо следващия път ще се включа.

# 208
Уффф, ми яд ме е, че така стана.. ама какво да се прави. Чаках повече от час и половина само при нотариус, после се оказаха още някакви нещица за вършене и в 16.00 бях на ръба на силите си и се прибрах.. Радвам се обаче, че сте си прекарали добре Peace. Само да кажете пица от къде ядохте? От тази, дето се поръчва ли? Англичанката с трите деца, ако е същата е много мила наистина. Саши си играе с най-голямата кака.

Нищо, пак ще се съберем и другия път дано сме повече. Тъкмо да използваме чаршафчето на Спасдиди, което тя много искаше да използваме, специално го беше прала, гладила и колосала за случая, за да можем да го постелим на зелена полянка и да положим многото бебетата върху него с цел чудесни снимки. Ама понеже бяхме само 3-4, решихме да не го хабим и да си го запазим за другия път (щото Алекс много искаше да го постелим все някъде.. Joy)
Да, пицата е Dominos - точно тази дето се поръчва - много е вкусна, ням ням.
И англичанката е същата, за която говориш, тя все там се подвизава милата и все с трите деца (на 3, на 2 и на 10 месеца, ужас). Голямата е Василена, нали, една тъмничка, неприличаща на английските си майка и баща?

Genisi, ако знаех, че си там щях да ти звънна, разминали сме се явно някъде.

# 209
Дааааааааа, срещичката беше чудна! Добре си кудкудякахме!  Laughing На мен ми беше много приятно! Момичета, дано не съм ви досадила, че аз като се замислих май бая се разприказвах. Ми кВо да правя, много-много хора не виждам, а и сега без двете ми пищящи пилета - направо ми се отвори пространство!  Mr. Green

Да, SYMa ме издаде - държа строго Ирката!  Mr. Green Като прочетох, че на телетата основна черта по хороскопите им е лакомията и веднага и затегнах режима! Да не говорим, че днес намаза благодарение на Светла и Мария - яде на по-кратко време и Светла специално и издейства увеличаване на порциона!  hahaha

Качила съм снимки в нашия албум - в МАЙ-ски срещи!

Ето една - групата е малка, но бойна - http://may2011.snimka.bg/maternity/mayi-ski-sreshti.611558.24684524

Последна редакция: пт, 19 авг 2011, 23:02 от spasdidi

Общи условия

Активация на акаунт