Лятото горещо, много е добре МАЙ-чето на плажа дупето пече! - Тема 6

• 27 652
  • 705
  •   1
Отговори
# 225
и за да не мислите, че се шегувам - семейство "geeks" (само не можахме да хванем песа да му сложим слушалки  Laughing):

# 226
  • София
Много готина снимка се е получила! Може да мине за реклама на Чио Чипс или на бира!  Joy

# 227
Аууууу, страхотнааа снимка!  Heart Eyes Като от реклама сте ! Ама и фотографа си го бива !  smile3501

# 228
Много готина снимка се е получила! Може да мине за реклама на Чио Чипс или на бира!  Joy
По-скоро на Apple!  Mr. Green

# 229
  • Добрич
Олее малкия  iPad ли гледа  Grinning Ние сме същите удома, отвсякъде епълизирани! А бебето обожава с тати да карат коли на NFS-то Simple Smile

# 230
  • До морето :)
Или някой мобилен интернет  hahaha
Страхотна е снимката  Grinning Браво и на фотографа, и на моделите

# 231
Еха, уникална снимка! Браво за търпението - и на фотографа, и на бебето, . . . че и на кучето!
Егати яката снимка - професионална наистина!
И всички сте страхотни! А малкият какво се е загледал по одеалото - да не търси биберона?  hahaha

# 232
Ееее мега яка снимка, направо сте уникални! Пускайте я за реклама. И аз точно щях да пиша като Хоуп, че по-скоро за реклама на Apple. Щото и ние като marley вкъщи сме тотално епълизирани - макбукове, айпадове, айфони...  джаслаги, маслаги... Joy

Спасдиди, видя ли какво можеше да направи твоят чаршаф...!

# 233
За чаршафа на Спасдиди и аз се записвам.  Peace

За миналата среща не съм разбрала, жалко. Вие как успявате да следите различни теми?
Явно ЕГН-то си казва думата.

Снаимката е много сладка, има настроение.

# 234
ljufis   newsm10  страшно ме изкефи снимката!  ( и шапчицата на бебето! ) кой парк е това?

# 235
Аууу, жестока снимка ljufis. Мнооого сте яки. И ние днес смятаме да направим нещо подобно, само че без фотото. Вчера си купихме кенгуру и днес ще го пробваме на поход до Витоша. Приятен ден от нас!

# 236
Ееее мега яка снимка, направо сте уникални! Пускайте я за реклама. И аз точно щях да пиша като Хоуп, че по-скоро за реклама на Apple. Щото и ние като marley вкъщи сме тотално епълизирани - макбукове, айпадове, айфони...  джаслаги, маслаги... Joy

Спасдиди, видя ли какво можеше да направи твоят чаршаф...!

Уникална снимка....Спасдиди,измислили  пози за чаршафа?тряя и ние да вземем някоя пикник кошница:)  Joy

# 237
Снимката е страОтна! Много, много, много ми хареса! Въобще не личи, да сте имали проблеми с фотосесията!  Peace

Аз пък да похваля ММ, вчера прави крем "Луи 14ти", понеже ужасно много ни хареса във Велинград, като го пробвахме и намерихме рецептичката и мъжа ми се хвана да го прави, ей много му се отдават готвени нещица и подреждане на маса  Heart Eyes
Голяма вратня е тоя крем, но пък е много готин, който обича да прави такива неща и обича сладкото, да си намери рецептата в гугъла и да я пробва, няма да съжалява!  Peace

Даниели, щях да те питам... от къде си взела чантата за количката, понеже ми хареса, колко е голяма... и аз си търся нещо таквоз!  Grinning

А бе напоследък, да ви споделя, Еди започна да нервничи по време на хранене. Започва да яде и по някое време рита с крака, бута с ръце, пъни се един такъв... започна да ми оставя по - малко от млякото, не винаги но се случва... пробвах да му увелича дозата с 10 гр и да увелича интервала между храненията, но не му допадна, взе да повръща, сякаш му идва много... пък на същите грамове мляко си иска горе долу в определени часове + - 30 мин.

# 238
Познайте кой пие кафенце и гледа морето от терасатааааааа!!!   grinning039  grinning039  grinning039
Пращам ви слънчеви усмивки от Св. Влас! Мариса се чувства много добре, а баба й и дядо й непрекъснато я глезят и й кудкудякат  hahaha

# 239
ЗДравейте, сладки  Mr. Green Липсвах ли ви  Mr. Green

Морето свърши и от вчера с Вики официално пуснахме котва за следващата една седмица при родители ми в Пловдив Simple Smile ДеТ се вика и аз да си почина малко, че на море с 3 месечно бебе си е направо предизвикателство. От прехваления хотел Лагуна Бийч не останахме особено доволни и определено догодин вече ще се замислим много сериозно дали да стимулираме българския туризъм или да заложим на дестинация извън България. Иначе детето се представи много добре и като цяло беше послушна и спокойна Simple Smile

Снощи за първи път след раждането отпуснах каиша и бях на моминско парти!  newsm18  ura Tada Цяла вече яко танци  dancing dancing, коктейчета  Drunk, безалкохолни разбира се, и много приятни емоции, съчетани с един качествен стриптийз   newsm53
Добре оплакнах окото  newsm47 Другата неделя на 28, когато е и месечинката на Вики, сме на сватба и се надявам така добре да се забавляваме и тогава Simple Smile

Засега толкова от мен! Имам да наваксвам с четенето, но не знам кога ще успея, че тази седмица ми е натоварена  с доста приготовления покрай сватбата. Трябва да мина през козметик, маникюр, педикюр, фризьор, гримьор...и още да си купя подходящи обувки, бижута, чанта,евентуално шал...Абе тежко ще е...

Лек ден от нас и много целувки Simple Smile
Нелили, клипчето е страхотно!!! Много добра работа!!!

Общи условия

Активация на акаунт