Лятото горещо, много е добре МАЙ-чето на плажа дупето пече! - Тема 6

• 27 699
  • 705
  •   1
Отговори
# 435
  • София
Честита месечинка на Мариела и на всички други!  bouquet
Луси: Психологията ми е страст, а и годинките ми са много,та имам опит с хората! Теб, наистина те виждах като девойка с буквата ''м'' и се оказах права! PeaceПредполагам, че Полита е видяла някакъв коментар на твои познати във ФБ?
Хера: Дано дечицата бързо да се оправят! Praynig
Сега за багажа:В колата бяхме ММ,Криско, Маги и аз.Маги,зад мен в детско столче, а Криско до нея-помежду им място за кърмене!(Да не забравяме, че съм джобен формат 160 и се събирам навсякъде Mr. Green)Ние с ММ отпред.В краката на Маги малка чанта с нейните дрехи, а до нея чантата от количката,пълна до горе!В багажника- плажен чадър и плажни играчки за Криско, плажна чанта,пълна с дюшеци и кърпи, а до нея огромен куфар, пълен с дехи за трима ни,обувки, ютии и т. н.Върху него рамата на количката, отгоре зимния кош(нашият се сгъва) и май това е всичко-а.. забравих плик със закуски и нещо за пиене! Толкова от мен! Peace

Последна редакция: пт, 26 авг 2011, 16:54 от jenajena

# 436
  • София
*polita*, много ти благодаря за предложението! Май ще се възползвам, че да видим наистина какво ще покаже везната преди след хранене и т.н.

За меренето - и двата пъти по едно и също време, преди хранене, след еднакво количество наакани памперси за деня и голичка! Та оттам идва и притеснението всъщност! 

# 437
Мenyanthe, нямаш грижи  Peace Ей сега ще ти пиша на лични да се разберем  Peace
Само да ви кажа, че след като си похвалих детето, сега  пък взех да се притеснявам  Thinking вече втори ден спи следобед от 13,30 до 5,00 ( още не се е събудила даже ) Къв е тоя сън?!!! Да не би да й има нещо  Crazy

# 438
Поли радвай се,мила! Hug Нищо му няма на детето!
Ние пък започнахме и през нощта на 3 часа да се храним Confused а така се надявах скоро да спим цяла нощ
Ника ми май е повече от ясен Laughing
Спасдиди и аз си мислех в началото,че сте Спас и Диди  Laughing и се изненадах,че си Алекс

Честито на всички имащи месечинка днес!Здрави и щастливи да са бебчетата!

# 439
Спасдиди и аз си мислех в началото,че сте Спас и Диди  Laughing и се изненадах,че си Алекс

Честито на всички имащи месечинка днес!Здрави и щастливи да са бебчетата!

Хи-хих, как съм се скрила зад моя ник!  hahaha Въобще не ми е било цел, но всички се изненадахте, а!  Mr. Green Дайте сЯ награда за най-подвеждащ ник!  hahaha

Луси, много имена, много нещо! И знаеш ли - всичките са красиви и ти отиват! Ам сЯ как да ти викам?  newsm78

Мenyanthe, Сианка изглеждаше спокойна, кротка и добре нахранена оня ден в парка!
Някаква грешка има! Недей да даваш АМ, вече ви е организирано кърменето и става толкова лесно! Не ти трябват такива грижи.
Аз понеже кърмя само сутрин и вечер /едва се събира/, ходя в парка с термос, дозатор и 3-4 шишета! Не си слагай ядове!

Полита, като спят - растат! Тъй че остави детето блажено да си спи!  Flutter

И на мен още не ми е дошло! Вече точно една година!  hahaha
Аз го питах моя доктор, като не ми идва, да не взема да вляза директно в критическата! Баси!  hahaha

Какво стана с Буба? Тогава  как завъши спора - тя разсърди ли се нещо или е ангаже? Бубе, добре ли сте? Hug

ЧЕСТИТО НА МЕСЕЧИНКОВЦИТЕ!

# 440
Майчета, кажете нещо ефикасно срещу ухапване от  насекоми. Дъщеря ми я хапе нещо, не усеща кога и как става, но ухапаното се подува ужасно и много сърби?
Препоръчвам ти Псилобалсам, много е хубав. Другото е Фенистил за мазане.

Благодаря ви, майчета, за комплиментите за щерката (пу-пу). Спасдиди, не само погледът й е решителен, истинска фурия е! Не само баща й ще бере ядове, ми и мъжете й (ако се престрашат да я вземат за жена).

За ника: при мен е тривиално - иницалите ми на латиница S.Y.Ma(rinova). Втората буква е Ю, но всъщност на като инициал на латиница не се разпознава като такова и съответно се чете Сима. SYMa ми е и юзърнейма по компютрите (не онлайн). Иначе онлайн (скайпове, кю-та и т.н) ника ми дълго време беше Shonky (Шонки) (някои все още ми викат и се обръщат към мен така), но вече не го ползвам.

# 441

И на мен още не ми е дошло! Вече точно една година!  hahaha
Аз го питах моя доктор, като не ми идва, да не взема да вляза директно в критическата! Баси!  hahaha

Айде ся, критическата, чекай малко, къде се буташ при бабите. Верно, че от време на време положението е критично, ама...

И на мен не ми е дошло, но вторник ходих на гинеколог, гледаха ме на ултразвук и докторката каза, че всеки момент ще ми дойде (пфу). И каза да внимавам (аз не зацепих що и попитах и тя вика "Как що, бременности имам предвид." ...На някои им се ще да внимават, на други не... си помислих.

# 442
Брейй,каква тема за никовете сте захванали  Laughing

Аз съм Елфичка,защото името ми започва с "Е" и съм готина като Елфче  smile3534
А всъщност Елфи е почти умалителното ми име,както всички ме знаят  Wink

# 443
Мenyanthe, нямаш грижи  Peace Ей сега ще ти пиша на лични да се разберем  Peace
Само да ви кажа, че след като си похвалих детето, сега  пък взех да се притеснявам  Thinking вече втори ден спи следобед от 13,30 до 5,00 ( още не се е събудила даже ) Къв е тоя сън?!!! Да не би да й има нещо  Crazy

перфектен сън! Радвай се, детето се учи да спи следобед!  Heart Eyes smile3501

п.п. Нелили, пропуснала съм да отговоря: кремчето наистина е със сурови яйца...

Марта, аз си помислих, че ника ти е ЖенаЖена, понеже имаш две деца  Crazy

Нашата варненска среща днес  беше скромна, но добре ни беше... само дето на хлапенцата ни им беше малко криво.

А пък да издам Мелани на Даниели какви гимнастики прави... леле майко... пуснете фото момичета да видят и другите  Heart Eyes Grinning

Последна редакция: пт, 26 авг 2011, 20:50 от Гери С.

# 444
ДД момичета!

Днес срещичката беше в стил "малко,но от сърце", но моЙто Макси не беше в кондиция милото, а то накрая се оказа, че му се спяло, след като следобед спа доста, че си проспа и храненето в 3ч.

След писъците му на сутрешната разходка (зайче-то се наслуша на викове) следобед вече бяхма с летния кош. Голям кеф му е на това дете - краката вирнати високо горе.... и голямо зяпане падна. Ще сложа снимка във ФБ след малко Simple Smile

Другата седмица ще ходим да подаваме документи за международен паспорт на Максито Simple Smile Дано да стане с едно ходене, че като знам какво е по институциите.....

# 445
Муше къде ще го водите младежа по чужбината  Heart Eyes
Аз ти казах, че му се спи (като една бъдеща свеки да се изявя  Mr. Green hahaha)

Муше, сподели графика ти за ядене на Максито, плс! Hug

# 446
ДВ!
Ние вече сме по-добре, но като гледам скоростта, с която оздравяваме, още седмица - две ще се влачим с кашлица и хремичка. Но поне вече се усмихва, и е доста по-жизнена отпреди.
След поглед по диагонал на последните странички - страхотни каки и батковци, страхотни бебчета.
Честити месечинки на всички сладурковци от последните дни.
Моя ник е прозаичен - първата буква от първото ми име и първите букви от фамилията ми.
За варненската среща - завид, завид. Дай боже да се класираме за следващата.

# 447
Честито на месечинковците! Да са живи и здравички. Днес и ние правим четвърт година и влизаме в гордата възраст 3-6 месеца!  Heart Eyes

Myst, SYMa,
много сладки снимки сте показали на дечица, пу-пу. SYM-a тази косичка е страхотна, колко време я пускахте да расте?

Lussy
с тоя ник така се заблудих, че във фейса помислих, че си френска мома или мъжът ти е французин. По снимките също те оприличих  на французойка и се чудих само защото бебочето е Венци, но реших че просто името много ви харесва  hahaha. В дълбока заблуда съм била.  Joy

Около моя ник няма нищо интересно: Julia, защото когато се регистрирах так реших, звучеше ми неутрално, а Ch е съкращение от фамилията ми и е близко до Швейцария, в която нямам нищо против да живея.

menianthe
и аз си мисля, че се притесняваш излишно и кантарът не е отчел точно. Аз меря бебока през 2 дни и в зависимост от това кога е хапвал имаме сериозна разлика от по около 30-50 грама.  Wink

a_val оправяйте се бързо  Wink

Хоуп - искам да изкажа специални благодарности!!! С помощта на твоята песен Little Baby Sleep и на клипчето на Нелили вече ритуалът по приспиване е песен! В момента, в който Габчи си затърка очетата го гушвам, пускам песничката в youtube и докато се клатя в ритъм на дивана, той заспива! Няма такъв кеф!!! Hug Hug Hug

mushence
би ли споделила какви документи ще подавате за паспорт, че и нас това ни чака  Praynig

Дано не пропускам нещо важно, но за толкова се сещам засега.

# 448
Завърнахме се от Трявна.Да се прибера и да си почина стана моята работа.
Връщам се назад да чета.

За международния паспорт искат снимка,копие на акта за раждане и оригинал,такса 13 лв,присъствието на двамата родители и личните им карти,завление по образец.Срок-30дни.

Паспортът на Ина ще е готов на 4 септември.

Ааа,забравих-днес имаме мини рожден ден-три месеца Laughing

# 449
  • До морето :)
Polita, и ние сме така. Днес пищя в 12:30, заспа и в 13:30 пак пищя за ядене. Нахрани се и веднага заспа. В 16:30 отново пропищя, цокна 2-3 и кърти до 17:30. И ние вече спим много на обяд. След последното събуждане обаче като се ококори и край  ooooh! до 22:00 седя будна. Какво ли беше това пищене?!  newsm78 Дали е сънувала кошмар или пъй зъбките нещо?  newsm78
Ох, много съм смотана. Сънувах, че някой отвлича Елито  ooooh! Голямо търсене падна и голям рев. На един дебелак му извадих очите, за да ми каже къде е! Ужасена съм от себе си. А като се събудих и я видях до мен, само дето не ревнах от щастие  Laughing Иначе за 2-ри път сънувам подобна глупост. Трябва да видя май в някой съновник какво означава
Да се похваля - ние вече пеем и се приспиваме сами  Laughing Като започна да й пея и тя започна: "Аууууууууу, агуууу, агииии, агииии, агууууу"  Grinning А като я приспивам и започвам Ъ-Ъ-Ъ-Ъ-Ъ-Ъ-Ъ-Ъ-Ъ. Млъкна ли и тя започва: "Ъ-Ъ-Ъ-Ъ-Ъ-Ъ-Ъ". Даже някой път като съм я оставила сама и самичка си Ъ-ка, за да се приспи, ама не успява милата  hahaha
Луси, еееееее, страхотно ти е името. А за Наваро - и аз мислех, че мъжът ти не е българин, за това такава ти е фамилията  Joy Голяма мистерия си ти, ей! Кой знае още какви изненади имаш Simple Smile
Марта, ако имаше кой да ми помага, сигурно щях да се навия за породени деца, но самичка - абсурд  Crazy До година се надявам да се запиша в някоя отчетна Април-Май.
За цикъла - още нямам и тези дни пак ще си направя един тест. Ей така, за да спя спокойно  Grinning Иначе с моите откачени сънища, днес сънувах още и, че съм бременна, ама в началото, а корема ми се мърдаше все едно съм в 9-тия месец. Не знам Спасдиди (преди и аз си мислех, че е Спас и Диди и, че това да мъжът й и тя  Mr. Green ), но аз определено трябва да ида на лекар  Whistling
Мenyanthe, и според мен има някаква грешка. А според теб, така на око, малката наддава ли?  Grinning Щом е спокойна и не търси ядене, значи й стига  Hug Пробвай с везната  Grinning
ЧЕСТИТА МЕСЕЧИНКА НА ВСИЧКИ БЕБОЦИ

Общи условия

Активация на акаунт