Откачалска му работа - spasdidi с нейните 3 деца и при положение, че досега се е престрашила да си ги ражда тя, дори и да реши да има 4-то дете, пак ще си го роди, вместо да осиновява! А дори и да стане така, че иска такова нещо, когато вече не може да роди, би си осиновила бебче, а не голямо момче?
Както и да е - сънищата понякога могат и нас самите да ни изумят със странностите си! 
бронхит
пак....
Та отивам да го водя на лекар ама се спрях в една градинка да покара колело и се видях с една дружка...та с нейната дъщеря такава игра удрят, че просто не е истина....та нашия омазан - разбирайте тотално омазан и не за пред хората - дрехи, кожа...фул макс
завид 

нямам нерви 

. Деси_шиша,ти каква снимка носи, ходи в студио да снимат Ина, или такава каквато си снимала ти, извади в паспортен формат. Аз имам една такава снимка, паспортна та смятам нея да нося. Те нали тази снимка я прикрепят към досието, а там снимат пак.
. От БГ мама ли ти е ника или преди това? Ако е от както си във форума може би има връзка с това , че Хера в древногръцката митология е богиня, покровителка на брака и пазеща майките по време на раждане.
дано да се дължи на това ,че повечето мами са по почивки и разходки 

Почерпете се за нейно здраве!
Та така внезапно се кръстих опосумче

Нещо май ме хваща късна следродилна депресия ли,какво ли?Само проверявам детето дали диша,дали чува дали нам си ко!!!Май съм откачила и незнам как ще се оправя!Все съм във трилъра както вика ММ.Плюс това мойто дете от два дни яде през нощта,а през деня през час и половина два.Цедих се, кърма има обаче една синкава и прозрачна
.Детето неспоконо,само мънка,не спи през деня и мисля да звъня на док.Знам какво ще каже-дава АМ,ама все пак ще я помъча до понеделник и тогава ще решавам.

Та затова трудно се организирам за срещите,но ще се опитам да се класирам за следващата,че много ми липсвате да знаете
и благодарим,че не сте ни забравили
. В дълбока заблуда съм била. 

за всички за хубавите думи за именцето ми...и аз си го харесвам,но нека дадем шанс и на другите имена 

Малката принцеса на Сума(като реших,че ника е Сума и край сега,не мога да свикна да го пиша Сима),дечицата на Мист,Симонка на Опосумчето-прекраснииии 

без свекъри, свекърви, майки, бащи ...

Ти го давай по полека и не се филмирай, че на твойта глава си го слагаш 

Препоръчани теми