Лятото горещо, много е добре МАЙ-чето на плажа дупето пече! - Тема 6

• 27 677
  • 705
  •   1
Отговори
# 450
  • София
Като си говорим за сънища - аз имах най-откачения сън тази нощ! Сънувах, че spasdidi си е осиновила момченце на около 5-6 годинки (от по-мургавките такова)! А дъщеря й сигурно беше на 3 - по-малка беше от него! И да продължа - момченцето нямаше никакви обноски, държеше се супер грубо, даже се поряза нарочно, докато седяхме на масата и майка му (spasdidi) приготваше салата! И през цялото време беше: "Мамо, дай...", а когато се поряза беше: "Мамо, дай кърпичка". А тя - грам внимание не му обръщаше - аз се възмущавах, тя все едно го няма в стаята! Накрая хванах някакви салфетки, да му обърша кръвта, преди всичко да е станало в кръв и почнах да му обяснявам, че не се говори така, че трябва да се казва: "Мамо, можеш ли да ми дадеш..." и т.н.  newsm78 Откачалска му работа - spasdidi с нейните 3 деца и при положение, че досега се е престрашила да си ги ражда тя, дори и да реши да има 4-то дете, пак ще си го роди, вместо да осиновява! А дори и да стане така, че иска такова нещо, когато вече не може да роди, би си осиновила бебче, а не голямо момче? newsm78 Както и да е - сънищата понякога могат и нас самите да ни изумят със странностите си!

# 451
  • Стара Загора
Добро утро от мен и пеещия Боримечков bowuu
Пиша бързо, че да смогна ккавото имам да казвам да го казвам....че едно нещо на Бисквиткова ще го пиша от месец насам и все забравям.
За чувалчето зимното - понеже и тя е със Спиди....вземи си това на Спиди...страхотни са. АЗ карах с такова със Слави и сега имам същото и за Борис /разбира се в цветовата гама на количката, че просто съм ужасна с тези цветове Mr. Green/ Като казах цветове - Слави се разболя Tired бронхит Tired пак.... Tired Та отивам да го водя на лекар ама се спрях в една градинка да покара колело и се видях с една дружка...та с нейната дъщеря такава игра удрят, че просто не е истина....та нашия омазан - разбирайте тотално омазан и не за пред хората - дрехи, кожа...фул макс Twisted Evil Бягам до един магазин да купя един горен потник поне да не е с този омазания дето беше.....обаче за неговия ръст само един жълт...обаче Слави със зелени къси гащи Twisted Evil та се наложи и жълти гащи къси да купувам - да е в тон баси Twisted Evil
За ника на Наварова Mr. Green -  знаете ли колко много теории имах аз ахаххаха Mr. Green Първото ни чуване по телефона тя ми каза, че се казва Мая...аз запосвам в телефона - Мая...Обаче след два дена ставаме приятелки във фейса...виждам Силвия Наваро.....решавам, че аз не съм дочула по телефона и вместо Силвия съм чула Мая...нали съм глуха Mr. Green За фамилията реших, че баща и не е българин /знаех, че с нейния ММ нямат брак та отпадаше фамилията на ММ/ И накрая я питах...вместо да се лутам в моите безмислени теории Mr. Green
Завиждам и за софийските срещи и за варненските и за...бургаските Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Завид #Cussing outзавид #Cussing out
Чета Лусито събира багажа....ще имам компания известно време Heart Eyes
За никовете - ха сега познайте от де ми е Хера Mr. Green
За ника на Спасдиди....аз пък реших, че това са другите и две деца и за това така се е писала Crazy
За цикъла - вече 4 път ми идва...точно и ясно на датата Mr. Green Не мисля да се записвам в повече бременни отчетни Crossing Arms нямам нерви Mr. Green
Мenyanthe и другие дето се притесняват за наддаването.....важното е детето да е жизнено и спокойно...друго кво ви трябва. Боримечков нали е на АМ....качва ама грънци Mr. Green Последния месец 400гр...сега на 4м. не сме ходили щото педи беше отпуска...тази седмица е на работа та ще видим.
По още теми щях да пиша обаче....баси пак ги забравих ooooh!
Къде изчезнаха Буба и другите момичета...нещо ми изчезнаха. Надявам се да е за хубаво. Рая ми е ясна що...а другите Crazy
SYMa и аз комплименти за красотата дето си я показала Hug
Мариетка и тя ми забягна нещо...отиде на морето и край....забрави род и родина дет се вика Mr. Green

# 452
Добро утро!

Максито докато си риташе и блъскаше активната гимнастика......така и си заспа. Голям кеф, да се самоприспива  Hug
Юлия, За паспорта вече отговориха Simple Smile. Деси_шиша,ти каква снимка носи, ходи в студио да снимат Ина, или такава каквато си снимала ти, извади в паспортен формат. Аз имам една такава снимка, паспортна та смятам нея да нося. Те нали тази снимка я прикрепят към досието, а там снимат пак.
Гери, вчера въобще не предполагах, че пак ще спи това дете, след толкова сън по обед. Режимът си му е бетон - 5.30-8.30-12.30-15.00-18.00-21.00 (като има някакви промени от 30мин). Вчера естествено си проспа хапването в 15ч и от 12.30 хапна чак в 17.30ч.
За зимното чувалче, нашата количка си има към нея и не го мисля. Но съм убедена че ще трябва, като съм гледала преди приятелките ми, къде къде е по-лесно да му сложиш чувала и да не го мислиш, а не да увиваш през 5мин с някакво одеало. Естествено зависи и от това, колко аджаба е кротко детето и ще стои Simple Smile
Бубето според мен не влиза, заради онзи спор. Надявам се да не е така........ но на това ми намирисва.

# 453
  • София
Добро утро и от нас!
Хера дай ни някой жокер де  Wink . От БГ мама ли ти е ника или преди това? Ако е от  както си във форума може би има връзка с това , че Хера  в древногръцката митология е богиня, покровителка на брака и пазеща майките по време на раждане.  
И според мен Бубето не пише заради спора  Thinking  
Нанди също не се е отчитала скоро  Rolling Eyes
Темата ни оредя много  Crossing Arms дано да се дължи на това ,че повечето мами са по почивки и разходки  Peace

За никовете на Лусито и аз  си мислех, че Силвия и е името , а Наваро защото може би мъжа и е испанец  Laughing . За спасдиди , че децата и са Спас и Диди  hahaha

# 454
  • Варна
Здравейте майчета  Hug
Моето малко момиченце днес става на 4 месеца  Heart Eyes Почерпете се за нейно здраве!

Честити месечинки и на Габи и Павел   Hug
Гледам никовете обсъждате... моят идиотски ник възникна съвсем случайно, в края на един ужасно скучен работен ден, цъкайки във vbox-a се зарибих да гледам клипчета на катерицата от Ice Age и опосумите  Joy Та така внезапно се кръстих опосумче  Laughing Но нещо вече не ме кефи, май ще взема да се прекръстя  Thinking
А Луси направо ни разби с нейните имена, то не може да й хване спатиите човек, винаги е под прикритие  Sunglasses
Имам 2-3 снимчици от вчерашната варненска среща, ще ги кача по-късно във фб. Хубав ден на всички ви, ние отиваме да си празнуваме месечинката и да ядем торти Hug

И да ви покажа колко сме големи вече и колко сме сериозни http://img64.imageshack.us/img64/6671/img3576z.jpg
И как говорим с баба по скайпа http://img17.imageshack.us/img17/6799/img3589hv.jpg  Laughing

Последна редакция: сб, 27 авг 2011, 13:06 от oposum4e

# 455
да почерпя и аз Simple Smile честито на месечинковците Simple Smile

ние се връщаме от ... палатка  Mr. Green Габи спа супер Simple Smile

айде да оправям багажериите  Tired

# 456
 Здравете,мили мои  bouquet
 Аз отдавана не съм писала обаче ви чета редовно де Simple Smile Нещо май ме хваща късна следродилна депресия ли,какво ли?Само проверявам детето дали диша,дали чува дали нам си ко!!!Май съм откачила и незнам как ще се оправя!Все съм във трилъра както вика ММ.Плюс това мойто дете от два дни яде през нощта,а през деня през час и половина два.Цедих се, кърма има обаче една синкава и прозрачна newsm78 .Детето неспоконо,само мънка,не спи през деня и мисля да звъня на док.Знам какво ще каже-дава АМ,ама все пак ще я помъча до понеделник и тогава ще решавам.
  oposum4e честита месечинка.Бебка е просто уникална-то мигли,то косичка,муцунка-пу пу пу красавица голяма.ЧЕстити месечинки и на другите ангелчета,които празнуват днес  bouquet
 За ника-спонтанно ми дойде на акъла като се подвизавах в чата на бгмама едно време hahaha

# 457
  • Варна
Зу, вчера питах Гери за теб, къде се изгуби? Кога ще ви видим с Раличка? Не я крий малката красавица, а я доведи на следващата среща  Hug

# 458
Зу, вчера питах Гери за теб, къде се изгуби? Кога ще ви видим с Раличка? Не я крий малката красавица, а я доведи на следващата среща  Hug
Ние нали вече сме извън Варна и идваме рядко-два три пъти в месеца Simple SmileТа затова трудно се организирам за срещите,но ще се опитам да се класирам за следващата,че много ми липсвате да знаете  bouquet и благодарим,че не сте ни забравили  bouquet

# 459
Lussy[/b] с тоя ник така се заблудих, че във фейса помислих, че си френска мома или мъжът ти е французин. По снимките също те оприличих  на французойка и се чудих само защото бебочето е Венци, но реших че просто името много ви харесва  hahaha. В дълбока заблуда съм била.  Joy

smile3532

Ето кой ще черпя първо Laughing Малииии французойка,де късмет както се казва Mr. Green

За фамилията реших, че баща и не е българин /знаех, че с нейния ММ нямат брак та отпадаше фамилията на ММ/ - rotfImbo

Душкооо,добре си ме наредила и ти,но уви... Mr. Green,нищо чуждестранно няма в мен....обаче истинската ми фамилия е доста актуална от едно известно време-хаха Mr. Green

Hug Hug за всички за хубавите думи за именцето ми...и аз си го харесвам,но нека дадем шанс и на другите имена hahaha

Марте,ще се опитам да събирам като тебе,но ако не стане,идвам да те вземам да ми нареждаш багажите Mr. Green Тя моята загубена количка не се събира в багажника обаче и оттам идва най-големия ми проблем,защото бутам двете седалки отзад,за да я вкарам Twisted Evil

ЧЕСТИТИ МЕСЕЧИНКИ НА ВСИЧКИ БЕБЕШОЦИ!ДА СА ВИ МНОГО ЗДРАВИ И ВЕСЕЛИ!
Даная,честита ви месечинка на патерици,да е жива и здрава малката коконка Hug

Прекрасни снимки на дечица видях Heart Eyes Малката принцеса на Сума(като реших,че ника е Сума и край сега,не мога да свикна да го пиша Сима),дечицата на Мист,Симонка на Опосумчето-прекраснииии Heart Eyes

Обаче видяхте ли все пак колко заблуди се разкриха от никовете ни,особено моите,както и този на Алекс-водят класацията smile3532

Искам да ви кажа,че от два дена детето полудя тотално,не иска да се храни,не иска да спи,снощи пак скоропостижно се дигнахме от едно заведение(доста отдавна не ми се беше случвало Mr. Green),само вре тези ръце в устата и чеше ама яко Mr. Green Бръкнах аз да видя за какво иде реч,но като че ли нищо не ми задра,въпреки че са понадутички...та Гери,ти ли мажеше Едито с някакъв гел за зъбките newsm78
Обаче егати късмета,точно се оттървахме от ш...ите колики и сега ще ни зачаластрят зъбите Twisted Evil

Уффф трябва да започвам да събирам багажи,но ме мързи да живея(както казва една позната Mr. Green),аз преди като бях сама,си събирах багажа една седмица предварително и ходих с огромен куфар и два сака допълнителни(това за 3 дни мах.),а сега не ме питайте като на детето багажа е още толкова къде ще го побера,трябва да вземам ремарке под наем Mr. Green
Но много е важно за каквато и дреха,обувки,бижу,гримове да се сетя,да ми е подръка,защото няма ли я(не съм ли я взела),изпадам в истерия,че съм си наумила нещо на пръста,а не мога да го направя.....луда работа,то затова вечно съм помъкната с цялата си покъщнина Twisted Evil(смятам,че и Хоупова е от тая група,но тя ще си каже сама)

Айде стига толкова,че то трябва време за да ме прочетете,а едва ли на някой точно това му е в излишък Mr. Green

# 460
  • Айтос/Бургас
 Hug
За ника-моят печели първото място за най-тривиален и скучен-името ми с утроена буква Laughing

Аз малко извън темите да попитам някой има ли с количка АБЦ Дизайн Кобра и какво чувалче ще ползва за зимата за летния кош? Има ли съвместими чувалчета на други марки,че на тези модели е само някакво покривало за крачета.
И друго исках да попитам-мамите,които пазарят от ибей(Английския) ако има някакъв сайт,където се обяснява подробно как става или ако те имат желание(и време) на лични да ми обяснят. Embarassed
  bouquet

# 461
Здравейте Мами!
Почерпете се за третата месечинка на Павел!

Честити месечинки и на другите бебенца!!!!!
Пиша по-рядко, защото нищо особено, не се случва при нас, но пък ви чета редовно!
В търсене на жилище съм ,стискайте палци, скоро да намеря нещо подходящо и да останем само тримата  Heart Eyes без свекъри, свекърви, майки, бащи ...
Хубав ден на всички!

Последна редакция: сб, 27 авг 2011, 16:03 от dessince

# 462
ДД от мен  Hug

Люси, мажа венците с гел за венци на Бочко. Струва 3.50 и е много сладичко... или му масажирам аз венците или пък на биберона му слагам... мисля че има ефект  Peace

Еее Зу, как ще те забравим, бе душко... пък и аз искам да си видя снахичката.  Heart Eyes Ти го давай по полека и не се филмирай, че на твойта глава си го слагаш  Peace

Честита месечинка на Симона, Габи и Павел! Бъдете много здрави и послушни деца  Hug

Аз днес си направих пак сладкишче - "Каприз", щото нали не ми се получи миналата седмица, тааа да видим сега.. той е за утре, че с мъжо имаме годишнина от сватбата!  Mr. Green Heart Eyes

Десинсе, успех с търсенето... и аз ИСКАМмм!

Пууу какъв е този вятър навън...  Crossing Arms  Crossing Arms

# 463
Вече четвърти ден ми закъснява май ще се записвам в новата майска тема няма как да ида до града за да си купя тест като си дойде моя в понеделник ще идем и ще си купя че да спя спокойно .Нощес пак сънувах че раждам мале мале.Да ви се похваля имаме нов режим сутрин ядем в 6 120 гр  в 9 100гр в 12  120 гр в 3  100 в 6 и 9 вечерта по 120 гр и това ни е последното ядене понякога се будят към 3 и половина после в 5 но давам биберона и заспиват до към 5 и 30 докато направя млякото и сменя памперсите в 6 благополучно ядът.Ние тази година няма да идем на море предпочетохме да направим ремонт а догодина ако съберме пари може и да идем .Последния ми болничен беше до 13 август и сега сигорно трябва да чакам към началото на септември майчинство.Сашко започна
да яде по добре от 3 седмици и започва да му личи направи бузки и кървавички.Нямам търпение да идем на преглед да видим какво ще каже лекарката за Сашко.

# 464
Забравих да ви кажа че от понеделник ще има в Кауфланд намалени памперси Пуфис 20 лв аз лично ще се запася с 4 пакета

Общи условия

Активация на акаунт