САМО ЗА КОДОВЕ ОТ ЛА РЕДУТ 69

• 50 098
  • 754
  •   1
Отговори
# 90
  • София
И аз не успявам, но се чудя нещо. Преди няколко дена пуснах поръчка -20Е с TS3....дали да сменя акаунта...тези вариации на буквени са за rose fee...друг подарък е, ама знам ли?

При мен примерно SSS4Q...призволно измислени букви ми дава БД само. Предполагам, че след като кодчетата на Евка са изтърбушени е добре да връткам други букви...
Да, задължително смени акаунта!
Няма да ти проработи повече такъв код на този акаунт.
Правилото за 1 код от серия на 1 акаунт важи с пълна сила!  Peace

# 91
  • близо до морето
Трябва ми нещо за 2-3 Е. , иначе не ми е много изгоден кода защото взимам размер 126 от анцузите. Благодаря!

# 92
  • Пловдив
Трябва ли да имам нещо от новата колекция в кошницата, за да ми дават БД буквените кодове Crazy

# 93
  • Варна
И аз не успявам, но се чудя нещо. Преди няколко дена пуснах поръчка -20Е с TS3....дали да сменя акаунта...тези вариации на буквени са за rose fee...друг подарък е, ама знам ли?

При мен примерно SSS4Q...призволно измислени букви ми дава БД само. Предполагам, че след като кодчетата на Евка са изтърбушени е добре да връткам други букви...

Смених го, вкарах 2 анцунга по реф+1 блузка...връткам, връткам...само до БД се докопвам...уфффффф

# 94
  • София
Трябва ли да имам нещо от новата колекция в кошницата, за да ми дават БД буквените кодове Crazy
Да, и то над 10 евро.  Peace Анякои кодове искат 2 артикула в кошницата...пак от новата к-я.  Confused

Трябва ми нещо за 2-3 Е. , иначе не ми е много изгоден кода защото взимам размер 126 от анцузите. Благодаря!
Под 6 евро не намерих нищо, което да подкара кода... Съжалявам.

Смених го, вкарах 2 анцунга по реф+1 блузка...връткам, връткам...само до БД се докопвам...уфффффф
Нали слагаш код с подарък феи и той стори, които са -20/33, другите просто не "ловят".

# 95
  • близо до морето
Ето 2 кода RKJJH и RJHKJ - действащи са -20Е и БД.

Извинявам се че питам,  но не действа ли вече схемата с трифки и калъфки?  newsm78

Последна редакция: пт, 19 авг 2011, 00:21 от Sheli

# 96
  • Варна
Ето 2 кода RKJJH и RJHKJ - действащи са -20Е и БД.

Извинявам се че питам,  но не действа ли вече схемата с трифки и калъфки?  newsm78

Ето при мен как не действат:
http://vanyaes.snimka.bg/children/on-line.534404.24676146

от този акаунт не съм пускала поръчка от половин година

# 97
  • София
 При мен е същото, дава ми БД с няколко кода, но без намалението няма смисъл да пускам поръчка.

# 98
  • близо до морето
На мен ми намаля 20Е, по реф. номер ли ги вкарваш!?
Ето още един RHJJK - 20Е. + БД + подарък ТС3

# 99
  • Варна

да, точно от линка на евка, където са и намалени на по 6 евро

ето при мен как е:
http://vanyaes.snimka.bg/children/on-line.534404.24676171

# 100
  • София

Ето при мен как не действат:
http://vanyaes.snimka.bg/children/on-line.534404.24676146

от този акаунт не съм пускала поръчка от половин година

Сега пробвах същият код при мен намалява,но имам друга блузка/ако това е от значение/- Ref :2557584 .

http://prikachi.com/images/5/3710005M.png

Ms.Gorgeous, Hug Hug Hug

Последна редакция: пт, 19 авг 2011, 00:49 от tedichka07

# 101
  • София

да, точно от линка на евка, където са и намалени на по 6 евро

ето при мен как е:
http://vanyaes.snimka.bg/children/on-line.534404.24676171
Добре де, сложи нещо поне до 33Е. Няма как да ти намали иначе, няма смисъл да пробваш....

# 102
  • близо до морето
Аз вкарвам тази блузка реф. 4204549

# 103
  • Варна
Мале, колко съм т*па, чак сега забелязах, че сумата ми е под 33 евро. Мерси, почвам да връткам пак ooooh! Embarassed Peace Hug ...знаех си, че нещо пропускам....

# 104
  • София
Мале, колко съм т*па, чак сега забелязах, че сумата ми е под 33 евро. Мерси, почвам да връткам пак ooooh! Embarassed Peace Hug ...знаех си, че нещо пропускам....

Дам и аз тъпях 2 мин....защо така Laughing Изпуснах си вампирите, хайде, успех!

Общи условия

Активация на акаунт