САМО ЗА КОДОВЕ ОТ ЛА РЕДУТ 69

• 49 089
  • 754
  •   1
Отговори
# 630
Нещо интересно за да допалня кода за 25 от 39 ...за 5-6 евро....и с това смятам да се спра,4е пове4е поръчки отколкото по намалението направих...от вси4ки видове кодове ве4е Simple Smile добре 4е си направих 3 акаунта Embarassed
благодаря на всички,които ми помогнаха Hug
   Когато трябва да допълня до 3-4 евро слагам кабела,а когато  ми е нужно нещо за 5-6 евро слагам един  чорапогащник,много добро качество на Софт грей,Реф.номер-5828570

# 631
  • Там....където всичко е възможно ....
Нещо интересно за да допалня кода за 25 от 39 ...за 5-6 евро....и с това смятам да се спра,4е пове4е поръчки отколкото по намалението направих...от вси4ки видове кодове ве4е Simple Smile добре 4е си направих 3 акаунта Embarassed
Ако имаш момиченце... http://www.laredoute.fr/vente-culotte-(vendu-par-lot-de-3)-enfan … e=1&pos=8_n_n
Не съм пробвала дали с кода 25/39 се намалят понеже така и не успях да си налучкам такъв код  Rolling Eyes
Ако някой има излишен,ще съм му много благодарна  Heart Eyes

# 632
kras8204 имам само един, няма да го ползвам, но е без подарък, ако го искаш пиши на лични  Peace

# 633
Може ли код 20/33 ако има излишен?

# 634
  • близо до морето
Ако имаш момиченце... http://www.laredoute.fr/vente-culotte-(vendu-par-lot-de-3)-enfan … e=1&pos=8_n_n
Не съм пробвала дали с кода 25/39 се намалят понеже така и не успях да си налучкам такъв код  Rolling Eyes
Ако някой има излишен,ще съм му много благодарна  Heart Eyes
И аз имам 2 без подарък .  Tired

# 635
  • София
Хартиените и ел. каталози еднакви ли са? Нали понякога в хартиения каталог цената е по-ниска от тази в сайта,но сякаш не съм забелязала такова нещо при ел.каталог  Thinking .

# 636
  • София
Хартиените и ел. каталози еднакви ли са? Нали понякога в хартиения каталог цената е по-ниска от тази в сайта,но сякаш не съм забелязала такова нещо при ел.каталог  Thinking .
Електронните каталози се пускат 2-3 месеца преди сезона, тоест- вижте, какво да очаквате. Хартиените имат печет, препечат и т.н. Електронните са винаги на 100 % на цените Peace

# 637
Искам да помоля за код -25/39 ако някой има излишен. Надявам се с него да успея да намаля някой детски халат, че от преди намалението не мога да докарам по-изгодна цена и да поръчам.  Embarassed

Благодаря, имам кодче.

Последна редакция: пт, 02 сеп 2011, 08:48 от Coolmummy

# 638
Искам да помоля за код -25/39 ако някой има излишен. Надявам се с него да успея да намаля някой детски халат, че от преди намалението не мога да докарам по-изгодна цена и да поръчам.  Embarassed
имам но е без подарък ако го искаш пиши

# 639
Може ли код 20/33 ако има излишен?

WCQG7
RGF7B
WC7GQ
BGGR4

# 640
Момичета, търся още един 20/33 с подарък, искам адидас с чанта за подарък на детенце за 15.09 Hug  bouquet
Имам за размяна 15/25 с подарък грис розе и БД
Нацелих си, Благодаря!!!

Последна редакция: пт, 02 сеп 2011, 08:59 от mama bobo

# 641
  • София
Да помоля собствениците на хартиен каталог да погледнат дали случайно тази рокля я има на по-ниска цена с референ http://www.laredoute.fr/vente-robe-pull-en-jacquard.aspx?product … =1&prodsize=0 .

# 642
Благодаря за помоща на всички  Hug

# 643
  • София
Да помоля собствениците на хартиен каталог да погледнат дали случайно тази рокля я има на по-ниска цена с референ http://www.laredoute.fr/vente-robe-pull-en-jacquard.aspx?product … =1&prodsize=0 .
В големия хартиен каталог цените са същите като в сайта.  Peace

# 644
  • София
Мерси Еva.

Общи условия

Активация на акаунт