САМО ЗА КОДОВЕ ОТ ЛА РЕДУТ 69

• 49 086
  • 754
  •   1
Отговори
# 645
Zdraveite momi4eta iskam da vi pomolq za malko pomo6t ako e udobno da mi pomognete da namalq tozi artikol s kod4e

http://www.laredoute.fr/vente-blouson-motard-aspect-peau.aspx?pr … =2&prodsize=0

Blagodarq vi predvaritelno.

# 646
Zdraveite momi4eta iskam da vi pomolq za malko pomo6t ako e udobno da mi pomognete da namalq tozi artikol s kod4e

http://www.laredoute.fr/vente-blouson-motard-aspect-peau.aspx?pr … =2&prodsize=0

shopping prix не се намалят

# 647
  • София

Ама ти не се научи,че във форума се пише на кирилица. Grinning
Винаги си избираш неща,които не могат да се намалят.
Цената е Shopping prix и за сега няма изгоден код. Peace

# 648
Нещо интересно за да допалня кода за 25 от 39 ...за 5-6 евро....и с това смятам да се спра,4е пове4е поръчки отколкото по намалението направих...от вси4ки видове кодове ве4е Simple Smile добре 4е си направих 3 акаунта Embarassed
благодаря на всички,които ми помогнаха Hug
   Когато трябва да допълня до 3-4 евро слагам кабела,а когато  ми е нужно нещо за 5-6 евро слагам един  чорапогащник,много добро качество на Софт грей,Реф.номер-5828570

Аз отдавна исках да попитам за размерите на чорапогащници и клинове - при положение, че съм 36-ти размер за панталони и съм 170 см висока, кой размер клин да си поръчам - 34/36 или 38/40?  newsm78  Защото от сивия клин от 1 евро от последните намаления си поръчах 34/36 и ми е малък   Confused

# 649
Искам и аз да помоля за малко помощ. Снощи пуснах адидаса (7065132) и блузка 7996829 с код GG777 и излязоха 14.80 Е с БД до френски адрес и сета с феите. От тогава се мъча да пусна 7065558 и 7996470 - това са същите две неща, но в друг цвят. Пак използвам код с феите (налучках и един за новия подарък). Нито един от двата кода не ми намаля цената. Дават ми само БД и подарък  ooooh! Може ли някой друг да пробва тази комбинация - аз ли нещо не правя като хората или кодовете са променени. Пробвах и на двата си акаунта и не ще и не ще  Rolling Eyes

# 650
Искам и аз да помоля за малко помощ. Снощи пуснах адидаса (7065132) и блузка 7996829 с код GG777 и излязоха 14.80 Е с БД до френски адрес и сета с феите. От тогава се мъча да пусна 7065558 и 7996470 - това са същите две неща, но в друг цвят. Пак използвам код с феите (налучках и един за новия подарък). Нито един от двата кода не ми намаля цената. Дават ми само БД и подарък  ooooh! Може ли някой друг да пробва тази комбинация - аз ли нещо не правя като хората или кодовете са променени. Пробвах и на двата си акаунта и не ще и не ще  Rolling Eyes
Ами вече си ползвала този код на този акаунт и няма как да ти хване пак. Трябва да пуснеш поръчка от друг акаунт. Един акаунт един код.

# 651
Ами вече си ползвала този код на този акаунт и няма как да ти хване пак. Трябва да пуснеш поръчка от друг акаунт. Един акаунт един код.

Не, не съм се изразила ясно. Аз ползвам друг код. Налучках няколко, защото ми трябват 2 екипа. Имам в момента 2 неизползвани кода и 2 акаунта и нищо не се получава  Sad Искам да пусна 7065558 и 7996470, но уви не става.

# 652
  • София
Искам и аз да помоля за малко помощ. Снощи пуснах адидаса (7065132) и блузка 7996829 с код GG777 и излязоха 14.80 Е с БД до френски адрес и сета с феите. От тогава се мъча да пусна 7065558 и 7996470 - това са същите две неща, но в друг цвят. Пак използвам код с феите (налучках и един за новия подарък). Нито един от двата кода не ми намаля цената. Дават ми само БД и подарък  ooooh! Може ли някой друг да пробва тази комбинация - аз ли нещо не правя като хората или кодовете са променени. Пробвах и на двата си акаунта и не ще и не ще  Rolling Eyes

Не, не съм се изразила ясно. Аз ползвам друг код. Налучках няколко, защото ми трябват 2 екипа. Имам в момента 2 неизползвани кода и 2 акаунта и нищо не се получава  Sad Искам да пусна 7065558 и 7996470, но уви не става.

Не може да не се получава ,ако не си използвала на акаунтите кодове 20/33 било с подарък или без.
Пробвай като смениш браузера или прави нов акаунт Peace

Сетих се - има нови кодове с феите/може би и с ТС3,но аз нямам такъв/ ,които не дават намаление,а само БД и подарък.
Явно си попаднала на такъв код.

Последна редакция: пт, 02 сеп 2011, 12:10 от tedichka07

# 653
Благодаря, Тедичка!   bouquet Аз бая кодове налучках и все от тези дето дават само БД и подарък. Може ли някой да ми прати работещ 20/33 ако има излишен? Предлагам БД + подарък. Имам с оранжаво-розов сет, сет с феи, чанта с капси, чанта с жираф, розово-сива чанта и сив сет... абе само каквото ми трябва нямам  Peace

Получих кодове от Тедичка, ДжейЛо, Шели и Тинкарбел, пробвах ги но с всички ми изписва Ce code est inexistant. Merci de modifier votre saisie. Знам, че звучи неправдоподобно,но мога и скрийншоти да дам. Благодаря на всички ви момичета. Ще продължавам да размествам буквите и дано нещо изскочи Simple Smile

Последна редакция: пт, 02 сеп 2011, 12:32 от MammaMmia

# 654
  • София
MammaMmia,смени акаунта или прави нов.

Ползвала си вече такъв код и затова ти излиза този надпис. Peace

Кодовете ,които си получила със сигурност работят,но ти не ги прилагаш правилно.

Ето какво пише в първи пост :

Буквените кодове са еднократни, тоест могат да се използват само веднъж на акаунт. Те се получават след произволно налучкване на съгласни и цифри. Веднъж използван, подобен код изписва в кошницата този надпис - Ce code est inexistant. Merci de modifier votre saisie. и не може да бъде използван от никого повече. Може да се използва само по 1 код за даден подарък(от една серия) на 1 акаунт.

# 655
Тедичка, 100 пъти мерси!!! На другия акаунт стана! Имам 3 свободни кода, защото ми пратиха 4 и позвах 1. Ако на някой му трябва да пише!

Ето малко кодове само с БД и подарък (поне при мен):

SET GRIS TT777, MVB55

SAC BLEU LAYETTE QWW11, KK1K1, QHQHQ, CVBNM, ZXCVB, F111G, GGGFG

SAC BLEU CLOUTE  BD: J11KL

ENSEMBLE 2 PIECES ORANGE ROSE XZXZX

SAC ROSE FEE CLOCHETTE  XZXZC

Последна редакция: Раздахох всички кодове 20/33, които не използвах. Моля не ме засипвайте вече с молби, защото нямам повече Hug Пратих излишните на ninnann, sisi_f и Amen. Успех!

Последна редакция: пт, 02 сеп 2011, 13:12 от MammaMmia

# 656
Моля, дайте код 20/33 за това:
Survêtement ado garçon
ADIDAS
Ref :7065558

и съвет с какво да се комбинира за да работи кода
Благодаря !:)
Адидаса и допълваш с тези блузки стават 14,88 общо след намалението 20/33
T shirt imprimé (vendu par lot ...
LA REDOUTE CREATION
Ref :4285840
или тази пижама
реф. № 9856447
Благодаря Ви момичета! Пуснах поръчка

# 657
Здравейте! Искам да поръчам това яке
http://www.laredoute.fr/vente-duffle-coat-velours-bebe-garcon-et … 11&prodsize=0
пробвах много варианти, но не ми го намаля с никакъв код, за разлика от другите цветове..
http://www.laredoute.fr/vente-duffle-coat-velours-bebe-garcon-et … amp;source=search ... ако някой има успех може ли да ми каже какво е добавил  Praynig Благодаря предварително!!!

# 658
  • София
elena.topalova аз поръчах точно цвят корал,използвай реф. номер от детския каталог и намаляваш с код 20/33.

# 659
Здравейте,и аз да помоля за код 20/33 ако някой има излишен да ми прати,благодаря ви предварително!!!

Общи условия

Активация на акаунт