САМО ЗА КОДОВЕ ОТ ЛА РЕДУТ 69

• 49 043
  • 754
  •   1
Отговори
# 735
Здравейте, може ли работещ код 30/45 (49) на лични. Пробвах три кода, които намерих на предходни страници, но не ми хванаха. Ако съм ползвала вече код за -25 евро, ще ми хване ли код 30/45 (49) от същия акаунт или трябва през друг?
 Hug
Поръчах си по- скъпата кана Брита, сега искам филтри и аз  Crossing Arms Моля за кодчета да пробвам  Hug

Благодаря, момичета. Успях  Whistling.

Последна редакция: пн, 05 сеп 2011, 14:37 от vanirka

# 736
Има ли някъде обобщена информация за буквените кодове и подаръците освен албумчето на Ева? Албумът не се отваря, иска ми парола, а не мога да намеря из темите коя чанта е Gris rose. Да не е онази за количка с жирафчето?  newsm78 А ако не е много нахално, кажете ми какво беше ts3 blue, че пуснах поръчка с такъв код и сега се чудя какъв подарък да чакам - син детски сак ли?

# 737
този код за CABAN не дава май намаления и БД

# 738
Има ли някъде обобщена информация за буквените кодове и подаръците освен албумчето на Ева? Албумът не се отваря, иска ми парола, а не мога да намеря из темите коя чанта е Gris rose. Да не е онази за количка с жирафчето?  newsm78 А ако не е много нахално, кажете ми какво беше ts3 blue, че пуснах поръчка с такъв код и сега се чудя какъв подарък да чакам - син детски сак ли?

Gris rose е лилавия бенсимон, а TS3 blue е синия детски сак с шишето от миналогодишните подаръци  Peace

# 739
този код за CABAN не дава май намаления и БД
                                                                                                                                                                        Може ли някой ако е наясно да ми каже дали от детските анцузи - от сканирания каталог 150 см ще стане за мен висока съм 150 и 47 кг

# 740

Gris rose е лилавия бенсимон, а TS3 blue е синия детски сак с шишето от миналогодишните подаръци  Peace

Благодаря!  Hug Аз си помислих, че може да е синия спален чувал, а хич не го харесвам. Чантата ме устройва  Mr. Green

И за да не е спам, да уточня, че кодчето за кабана ми хваща и само с един парцал от албанци  Peace

# 741
Може ли една основа за този код за кабан , може и на лична

# 742
Той за хващане, кодът CABAN хваща, но въпросът е че не маха доставката, нито дава намаление Peace

# 743
Може ли някой ако е наясно да ми каже дали от детските анцузи - от сканирания каталог 150 см ще стане за мен висока съм 150 и 47 кг  Имам код за  CABAN  ако му трябва на някой

# 744
  • Варна
Може ли някой ако е наясно да ми каже дали от детските анцузи - от сканирания каталог 150 см ще стане за мен висока съм 150 и 47 кг

Да, ще ти стане. Ако е Адидаса, даже може леко да то е голям. Mr. Green

# 745
Момичета, може ли някой ,който има код за намление 30/45 и не му е нужен да ми го изпрати на ЛС . Досега пробвах и никакъв не можах да налучкам   bouquet

# 746
SJDFS МОЖЕ И С РАЗМЕСТЕНИ БУКВИ SJFSD

# 747
Писах в другата тема, но накратко и тук (дано не се подразните за спама!): намалих ги от сайта, забелязах че има и допълнителен бонус още 3 бр .или 15бр общо. Така сметнато ми излизат по 4.50лв./бр. с вкл. доставка от превозвача.
в сайта ги намалих на 31 евро и нещо. Peace
ето линка
http://www.laredoute.fr/vente-pack-economique-de-12-cartouches-f … =1&pos=16_n_n

Петифурче, много, много ти благодаря за информацията, излизат много изгодни  Hug

SJDFS МОЖЕ И С РАЗМЕСТЕНИ БУКВИ SJFSD

swetla2001, и на теб хиляди благодарности, с втория код намалих филтрите на Брита (12 пакет+3 бонус) от 61,49 на 31,49 евро  Hug

# 748
дадох кодчето не ми пишете повече

# 749

Да, ще ти стане. Ако е Адидаса, даже може леко да то е голям. Mr. Green
Благодаря ,става въпрос за този http://www.laredoute.fr/vente-jogging-molleton-enfant-garcon.asp … =1&pos=tg_n_n

Общи условия

Активация на акаунт