Юлски деца-Тема 46

• 41 835
  • 738
  •   1
Отговори
# 585
Честит рожден ден, Мила, бъди здрава и обичана!
  bouquet

Хайде обявете място и час, да взема да си планирам деня, ако става дума за утре. В неделя няма да мога.

# 586
Мила, честит рожден ден отново, надявам се, че сте си прекарали чудесно.
Все тръгвам да пиша и нещо става, вчера си затворих страницата пък сама.
Няма да ви изброявам по именно, че пак ми пищят на главата.
Ние ще пропуснем защото незнам бацилни ли сме или не още, но сме си болни, та да не рискуваме. Вече давам на заето от време на време, само обикаляме по поликлиники и болници, егаси настинката 3 седмици се влачим и ще е така поне още една. За малкия много му треперя, понаплашиха ни, имам си в чантата направление за хоспитализация ако се влоши. Не съм спала като хората от не помня кога, само ставам, слухтя кой как диша.
Днес да ви възмутя ( във връзка с магазинерките и отношението) отиваме в Токуда, защото така ни  казаха, ако се влоши да се връщаме да ни хоспитализират, на мен ми се стори, че се влошава и отидохме. Педиатърката започна да ми се репчи, какво искам, аз ѝ обясних, че ми се струва, че се влошава да го прегледа, ако трябва да ни вкарват. Казах, че се притеснявам, че май не помагат инхалациите, променила му се е кашлицата, но незнам дали е добра реакция от инхалациите или не действат. Почна да ми вика, че то ако аз не съм можела да преценя дали се влошава където съм 24 часа с него, тя ли щяла да прецени. Те не били там за успокоение на родителите, аз какво точно съм била искала от нея. Още маса глупости ми наговори, не ми се разказва, че пак ми кипва. Аз ѝ казах, че ако мога да преценя сама, щях да си имам дипломата за доктор в къщи и изобщо нямаше да си говорим с нея. Не ми стана ясно какъв ѝ беше проблема, накрая го прегледа, пусна му пълна кръвна картина и като се върнахме за изследванията беше пък супер любезна, аз тъкмо се бях наточила да я завра на кучето в .... Накрая се разделихме любезно и сега сме с поредния набор лекарства. Много ми е притеснено, само го следя за спазми, че в поликлиниката така казаха и му треперя, само си представям как му колабират дробчетата и тн. Само си представям как се налага спешно урбазон да му бият, а ние сме си в къщи. Слухтя като луда, вчера мислех да събудя баща ми, че го чувах чак от неговата стая как хърка и не чувах малкия Crazy.
Та така от нашия лазарет.

# 587
Честит рожден ден, Мила! Пожелавам ти от всичко хубаво по много!

Драга, дано малкото човече се оправи бързо, че си е много гадно толкова малко дете да е болно. Не че за големите е по малко притеснително, но все пак..

# 588
  • София
Аз съм ЗА утре за среща, сега остава да уточним къде и в колко часа. Ние с Анди можем по всяко време. Но, ако искате да фиксираме час към 10.30 - 11.00ч? в някой парк. Само кажете къде?
А не можете ли да минете да ни вземете, предполагам ще сте двете  Praynig

# 589
Все тръгвам да пиша и нещо става, вчера си затворих страницата пък сама.
Няма да ви изброявам по именно, че пак ми пищят на главата.
Ние ще пропуснем защото незнам бацилни ли сме или не още, но сме си болни, та да не рискуваме. Вече давам на заето от време на време, само обикаляме по поликлиники и болници, егаси настинката 3 седмици се влачим и ще е така поне още една. За малкия много му треперя, понаплашиха ни, имам си в чантата направление за хоспитализация ако се влоши. Не съм спала като хората от не помня кога, само ставам, слухтя кой как диша.
Днес да ви възмутя ( във връзка с магазинерките и отношението) отиваме в Токуда, защото така ни  казаха, ако се влоши да се връщаме да ни хоспитализират, на мен ми се стори, че се влошава и отидохме. Педиатърката започна да ми се репчи, какво искам, аз ѝ обясних, че ми се струва, че се влошава да го прегледа, ако трябва да ни вкарват. Казах, че се притеснявам, че май не помагат инхалациите, променила му се е кашлицата, но незнам дали е добра реакция от инхалациите или не действат. Почна да ми вика, че то ако аз не съм можела да преценя дали се влошава където съм 24 часа с него, тя ли щяла да прецени. Те не били там за успокоение на родителите, аз какво точно съм била искала от нея. Още маса глупости ми наговори, не ми се разказва, че пак ми кипва. Аз ѝ казах, че ако мога да преценя сама, щях да си имам дипломата за доктор в къщи и изобщо нямаше да си говорим с нея. Не ми стана ясно какъв ѝ беше проблема, накрая го прегледа, пусна му пълна кръвна картина и като се върнахме за изследванията беше пък супер любезна, аз тъкмо се бях наточила да я завра на кучето в .... Накрая се разделихме любезно и сега сме с поредния набор лекарства. Много ми е притеснено, само го следя за спазми, че в поликлиниката така казаха и му треперя, само си представям как му колабират дробчетата и тн. Само си представям как се налага спешно урбазон да му бият, а ние сме си в къщи. Слухтя като луда, вчера мислех да събудя баща ми, че го чувах чак от неговата стая как хърка и не чувах малкия Crazy.
Та така от нашия лазарет.[/color]

Вземи се успокой. Знам, че си на предела на силите си, но ще издържиш. Първо кажи с какво са инхалациите? И второ трябва сама да направиш разлика между проблем с дробовете и проблем от хремата. Аз например вече мога само по слух да я определя Ния, но когато имам съмнение хващам един секундарник и броя вдишвания за минута - нормата е около 35 и по малко  за възрастта на Ния, а за малкия до колкото си спомням беше до 40. Дишането става по учестено и доста повърхностно. Сигурна съм, че сама ще можеш да направиш разликата.

И Ния си влачи някакви сополи втора седмица, тъпча я с хомеопатични.... Казаха, че и сливиците и са по сочни. ooooh!

Мила, ЧРД на патерица!

Вече едвам ви смогвам. През седмицата нямам никакво време за нет.

# 590
  • София
Аз съм ЗА утре за среща, сега остава да уточним къде и в колко часа. Ние с Анди можем по всяко време. Но, ако искате да фиксираме час към 10.30 - 11.00ч? в някой парк. Само кажете къде?
А не можете ли да минете да ни вземете, предполагам ще сте двете  Praynig
Ще дойдем, разбира се! Само да видим, ще има ли среща, че ние с теби при всички случаи ще си се видим утре! Hug
Драга, милата, скорошно оздравяване на Ники, а и на всички! Hug Hug Hug Звучиш много притеснена. Sad

# 591
Момичета, аз тръгвам към Борисовата градина, малко се забавих, но се събудихме късно. Идвайте...

# 592
Забравих... не можем да дойдем на срещата. Чакаме най-добрите ни приятели на гости и трябва да посготвя нещо.

Дано да си изкарвате добре, макар времето да не е супер.   bouquet

# 593
Привет!
Надявам се, че срещата е минала приятно.
Не успяхме да дойдем, защото, както каза в сряда нашата педиатърка "Дойде време Божидар да изпие първия си антибиотик." и сега си се гоним с Аугментин-а по три пъти на ден. Писах ви в понеделник, че е с 38,8 температура, до сряда поддържаше между 38,3 и 39,3, не можех да я смъкна, не искаше да яде, само се гушеше в мен, носехме се постоянно на ръце. В сряда почнахме АБ, защото отиваше към ангина, а и кашляше, температурата спадна, но изби обрив, мисля си, че може и да е изкарал Розеола, но не съм сигурна. Днес вече няма температура, почна и да се храни. Важното е, че не успа да разболее баща си, че в понеделник е операцията и трябва да е здрав. Ще ви помоля за едни стиснати палци за понеделник, дано всичко мине по възможно най-добрия начин
Praynig
Драга, Hug, ще се справиш, дано децата, а и вие, бързо да оздравявате.
Мила, честит рожден ден на патерица, пожелавам ти да си все така свежа и всички околко теб само да те радват.

# 594
  • Кърджали
Rosi, stisnati palci za ponedelnik. Dano vsichko mine po voda. Mila chestit rozden den na paterici, po mnogo ot nay hubavite emocii ti zelaya. Draga, da se opravyat drebocite. Nie sme na selo. Tuka e cyala detska gradina - bebeta,deca. Kati stra6no me revnuva ot bebetata. Parviya den kakto im se radvashe i gi celuva6e, kato vidya 4e gi gu6kam po4na da me darpa i da byaga ot tyah. Inache prodalzava da ka6lya no6tem, pobarkva me veche. Nakraya lekarkata 6te i izpi6e antibiotik a ne mi se 6te za6toto ni6to drugo i nyama. No pak nishto ne i pomaga.

# 595
Ехоо, сладурчета... срещата днес не успяхме да я осъществим, но пък ние с Калина имахме чудесен ден в парка.

Оля, дали не се разминахме нещо?
Роси, стикам големи палци Hug

# 596
  • София
Джил, много исках да дойдем, но монтираха климатиците почти до тъмно. Утре с Оля сме на цирк. Случайно и някой друг да е взел билети за постоянния цирк на Ботев?
Роси, имаш в понеделник няколко палци от нас   Hands Thumbsup

# 597
Роси и от мен стиснати палци  Peace
Последно имахте ли среща или никой не отиде  Mr. Green
Нашия татко вчера ме изненада като върна Изабел с продупчени уши. Исках аз пък да я заведа като почне да разбирааа и да иска самааа  Confused
Александра, ако продължава дълго кашлицата и не се оправя със сиропи май само антибиотик ще я оправи... а и нищо друго може да й няма ама се мъчи детето сигурно през нощта?
Миме да споделиш как е минало, дали  е седяла мирно София, че мен още ме е страх да я водя по такива мероприятия да не прави тя самата циркове като се тръшне за нещо. Преди 2 седмици така я заведох с мен на центъра сутринта, пихме кафе навън, тя пи сок, яде пуканки и до едно време беше спокойна и после взе да реве и да сяда по земята нон стоп, в чудо се видях.

# 598
  • Кърджали
Emily iskam ne iskam, kam antibiotik varvi. Ne spira da kashlya. Veche se predadoh. Da vidim utre sutrinta kakvo 6te kaze lekarkata. Kashicata se popromeni kato 4e li, ne e takava drezgava, ne znam za dobro ili lo6o e tova. Dano se opravi po-skoro i v blizko bade6te da ne se povtori pak.

# 599
  • София
Роси от сега съм стиснала палци и няма да ги пускам. Дано всичко мине успешно и да е за последно. Лекувай детенце, че лоша ситуация се е получила болно дете с опериран татко, няма да ти е лесно, няма ли кой да ти помогне за известно време.
Мимето и аз не смея да заведа Кати на цирк, струва ми се, че няма да мога да задържа вниманието й повече от 1 минута.

Общи условия

Активация на акаунт