горкичката Дара
.Не се притеснявай за Дуфалак-а, по-важно е на малката да й е добре, а и доколкото помня и други майчета бяха давали. Пък и може да е инцидентно, пиши утре как е 
. За теб съм останала с впечатление, че си много умна и оправна, не се давай на тия хора, обръщай внимание основно на детенцето си, то е най-важно 
ценна както винаги със съвети
. Иначе напълно споделям мнението ти за сокчетата - не смятам да давам на Алекс скоро.
, направо съм си скъсала нервите с всякакви държавни институции - винаги се чака, става много бавно и все има нещо объркано
. Нико как е? 

поне успяхме да изкъпем бебчо- аз с маска и вир вода от температурата

Биха му двете ваксини и не плака въобще, държа се мъжки на мама юначето 
Ще споделиш ли с какъв термометър си, защото виждам, че си писала, че си доволна.

Надявам се наистина да съм умна, но съм и емоционална, което понякага пречи. Иначе мама ни научи и двете със сестра ми да се оправяме сами и затова не търпя някой да ми се меси. Надявам се и Йо да стане такава.

Изключително любим наш филм. Тогава някой от нас каза Александра, другият се съгласи. Не помня кой беше точно пръв 
Аз викам "Ама, чакай! Прочети докрая!"... "Няма какво да чета - не ти ли харесва Ралица? Виж колко ще е хубаво.. Ралица.. Ралица.. Ралица..."
И така...
Аз по тоя повод вече съм при мама (не точно заради излизания, но постояните скандали и отчуждаването), ще ти кажа как е след известно време. Междудругото, той утре се прибира, а тази вечер отиде в Созопол. А за яденията- и Дара е така, почна да яде на 4 часа, а през нощта прави 7-8 часа
, но пък наддава добре, слава Богу!

За багажа.. ясно ми е
КАТУН! 

Препоръчани теми