Върти се без проблем МАРТенче от гръб по корем - тема 7

• 26 730
  • 738
  •   1
Отговори
# 315
И ние сме на babylove и съм много доволна! Вече взимам 4-ката...
jozyy, мерси за инфото за пюретата. По темата да вметна, че търсих пюре от картофне за друго, ами защото с предстоящото ни пътуване доста отлагаме захранването Confused А на малкият явно не му стига кърмата, яде по 7-8-9 пъти. Нощните хранения спрях да ги броя. Покрай това и аз съм като парцал.
 А за тези нахални доставчици пред вас, пусни и в "Господари на ефира" оплакване! Големите фирми май само от медиите имат някакъв респект!
Bub_, и аз от сребърната водичка капвам по 1 капка, но ме е страх по повече от 3 пъти дневно. Мисля, че има ефект вече!

# 316
Джоузи, щом си ги харесваш Бейбилав памперсите, можеш да си се зареждаш с Мега Пак покрай някой близък рожденик с 15-тте процента. Аз за себе си не ги одобрявам, защото въпреки качествената им изработка, са твърде дебели спрямо Памперс, нямат анатомични извивки, и остават влага към бебето, когато се напишка. Памперс наистина се пълнят (издуват) бързо още от първото пишкане в тях, но пък после с часове не мръдват на обем, колкото и да са пълни. Както писах, окончателно се спрях на оранжев Памперс за през деня (важната разлика е, че гелът не им е с алое, а  с лайка, като за недостаътк мога да изтъкна, че лепенките не са разтегателни, за големина на бебето в началото на кг-те за 4-ка, това не е проблем) и син за през нощта. Белият памперс се пълни най-бързо от всички; само четворката памперс за момчета ги конкурира по неиздръжливост, но тяхното предимство пък идва при прохождането и при приучаването на гърне, защото те са си гащички, а и определено са по-красиви.

# 317
Благодаря на всички за честитките!Маца83 Hug, страхотен букет!
Аз съм като парцал. TiredТемпературата не мога да си я сваля вече 2-ри ден Tired, ама от инат не пия нищо, все пак е 37.9, не е много, но съм на прага на силите си.Дано само децата да не заразя, че отиваме на море. Люба Ризова,  дано като отидем и ние на Дюни да свежна малко, че не се издържа с този вирус. Tired
За памперсите-аз купувам от турските. Мног Tired съм доволна, има ги близо до нас Tired в едно малко магазинче за бебешки стоки, пловдивчанки могат да пробват.66 бройки от зеления 4-ката са 19 лв.Мисля, че няма по-изгодни никъде в града. Peace
ВuB, милата, измъчи се с тези запушени канали. И на мен ми се случва често, но с горещ душ и често сукане се оправят нещата.
А аз сега като нищо не ям/само сухари/ и имам чувството, че кърмата ми намаля. Cry
Хайде, ако не се включа да знаете, че сме морски. Hug

# 318
  • София
danaqv, аз купувам Premium Care. В продавалник са 19 лева. Като поръчаш 2 пакета, доставката е около 5 лева, така че един пакет излиза 21,5 лева.

В Била са към 26 лева. Освен това там не зареждат номер 3. Знам, че ги има в Кауфланд. Не знам каква е цената там, но до нас няма близо Кауфланд, така че за нас е най-изгодно да си ги поръчаме по интернет.

# 319
За памперсите и ние като sirence сме на оранжевия памперс 4-ка - много са тънички и са супер за лятото. Днес ги взех от Вис Виталис за 15.74 - 50 бр - 31ст./бр.
А до кое Джъмбо говорите да има ДМ - това на бул. България ли, че незнам там да има newsm78

veset0, можеш да си я изкарваш навън, където няма хора, то иначе ще се побъркаш да не излизаш толкова време. Ние тогава бяхме на село и по цял ден откарвахме навън. Иначе заразния период педи каза, че е 9 дни, а самата карантина е 21 дни. При нас до 3-тия ден избиваха пъпки и от 4-тия започнаха да завяхват. Дано и при вас мине леко Hug

енач, бързо да се оправяш, че е много гаден тоя вирус. Баткото го изкара вчера за един ден с повръщане и Т, добре че бързо мина и се опазихме, пу-пу. Весело изкарване на морето Hug И аз го чакам с нетърпение Whistling

А сега лека нощ Hug

Последна редакция: ср, 31 авг 2011, 21:58 от matza83

# 320
Маца83,а с температурата как се справихте? Аз давам Панадол....сега преди да заспи и дадох,че много топла беше....час и малко мина,а още е доста топла.... Тая температура мен най-много ме притеснява

# 321
  • Видин
Аз под 38.5 не давам нищо температуропонижаващо. Над 38.5 давам Нурофен (не съм никак фен на парацетамола), а над 39 и нещо - Хексалгин.
Габи ми е вдигал Т над 39.8  Laughing Важното е, че не се шашкам в такъв момент, а действам рационално.

# 322
matza83, говорим за ДМ и Джъмбо на Ботевградко шосе, май извън София се пада. Има и Lidl там.
На мен синия Памперс ми харесваше как стои и колко поема, но бебо се обрина от него, както и от белия преди това. Намирала съм парченца гел няколко пъти и не ми харесва, че бебешката кожа има пряк контакт с него Confused Бях купувала оранжев 1-2 пъти и с тях не сме имали проблеми. Сега вземам Бейбилав и нямам оплаквания.

ena4, пий повече водичка и хапвай диня. Оправяй се бързо и приятно моренце (времето май ще е хубаво  Sunglasses).

Ние днес опитахме за първи път пюре от тиквичка. Реакцията на бебо беше направо отчайваща...няма така погнуса  Sick А вчера като го гледах как лакому облизва празна лъжица, чак се притесних дали няма да предпочете да яде, вместо да се кърмим, а аз още не съм готова да се разделим с тези моменти на близост. Явно няма и да е скоро  Whistling Не знам дали вкуса или консистенцията му бяха проблем. Аз уж се канех да сложа малко кърма, но така и не го направих. Мами, вие слагате ли кърма/АМ в домашно приготвените пюрета?

# 323
А до кое Джъмбо говорите да има ДМ - това на бул. България ли, че незнам там да има newsm78
matza83, за Джъмбо на Ботевградско шосе говорят, на изхода на София. Там има ДМ.
Аз също като sirenceползвам оранжев Памперс за през деня (толкова е тъничък, мекичък и фин, точно като за лятото, само лепенките много ме дразнят, че не са еластични) и синьозеления за през нощта. Като се роди малчо реших да взема от всички видове и марки по един малък пакет за да ги изпробвам и да реша кои ще ползвам, защото с баткото само Памперс бях ползала, то преди 7 години нямаше и такъв голям избор. Е, останах си и сега на Памперс. Едни протичаха, други бяха прекалено дебели, да не говорим, че общо взето всички ми се струваха много по-груби и хартиени от тези на Памперс. Обаче сега вие с този Babylove ме съблазнихте, май само тях не съм опитала и ще трябва да си купя един пакет да ги изпробвам  Wink

# 324
Благодаря момичета за пояснението, много ми е далечко там Wink

veset0, те и двамата не ми вдигнаха Т, но по принцип съм се заредила с Тайлол за бебчо, а с баткото от бебе ползвам само Нурофен. Давам само при Т над 38.1-2. Хубаво е организма сам да се справи с инфекцията при по-ниска Т.
Аз си направих маникюр и педикюр децата докато спят и сега отивам и лягам.
Лека нощ! smile3524

# 325
ДОБРО УТРО ОТ МЕН!!! Хайде да се запиша първа в новия месец септември.  newsm53 newsm53 newsm53
Снощи моят малъкк мъж се събуди в 4,30 и заспа чак в 6...не мога да разбера как се беше наспало това дете и не мрънкаше, смееше се и на баща си и на мен- луда работа. Искам да питам мамите, които са по-напред със захранването или с по-големи деца- след като вече е въведено зеленчуковото пюре и да кажем почти сме заместили обедното хранене с него, кога се започват местни пюрета и кога се дава жълтък. Ние сме чак на 20 септември на консултация, до тогава ще изчакам, за да чуя и мнението на лекарката, но все пак и вас да питам Simple Smile))

# 326
  • София
Добро утро  bouquet
Veset0, не се притеснявай за варицелата, не е задължително детето да я изкара тежко.
Малкият ми син я изкара като беше на 7 месеца, баткото я довлече от детската и зарази всички.
Помня,че лекарката каза,че колкото по-малко е детето толкова по-леко я кара.Найстина беше така Peace
За памперсите, ние сме на пуфис и съм много доволна, малко са по-плътни но не и се отпечатват на крачетата ластиците.

# 327
Здравейте, момичета и бебчовци!
Приветствайте и нас в отбора на Зъбльовците  Grinning То голям зор, голямо чудо докато избие, горкото детенце, измъчи се много, но първото зъбче е вече факт. Започнах да давам Дентокинд и мисля, че действа. Тези, които сте го ползвали, ще се радвам да споделите и вашето мнение по въпроса.
Хубав и слънчев ден от нас!  Hug

# 328
Забравих да споделя, че след като се похвалихме на таткото за новата придобивка, той ме разкритикува, че ето, видиш ли, детето вече зъби си имало, пък аз още не съм го захранила, искала съм умишлено да му забавя развитието, но то детето ми се противопоставяло с ранно никнене на зъби  Laughing

# 329
Благодаря ви,мами!
Ама Ванеса не я кара много леко....с температури сме,а да не ви говоря колко пъпки има...Очичките и едни червени,щото и там от където и никнат мигличките има,личицето и направо е обезобразено...страшно много пъпки има......Мажа я с Галена Алба и така плаче горкото...пък как си чеше главичката,щото там има също много пъпки...ама немога тях да ги намажа заради косата....с това чесане голям зор ще видим...дано лицето не почне,че........
Може би защото ми е първо дете,ама такава мъка ми е,толкоз тежко ми е ,че страда така малката ми мишона.... Cry Cry Cry

Общи условия

Активация на акаунт