Върти се без проблем МАРТенче от гръб по корем - тема 7

• 26 792
  • 738
  •   1
Отговори
# 180
marinels и Елица се беше щурнала да се буди към 3-4 часа среднощ да яде.Сега яде по 5 пъти дневно(9ч.,13ч.,17ч.,21ч.,00.30-01ч.).Така по-изкарва засега разбира се.

# 181
Отчет след котнсултацията: +500 гр., + 1/2 см. или 8400 кг., 67см.
Преди да кажа на джи пи-то, че давам морковче от 2 дни , тя каза да захраня с оризова каша, че така обикновено се процедирало, когато бебето е на кърма първите 6 месеца, защото била най-щадяща стомахчето на кърменото бебе. Но сега не ми се ще да оставя зеленчуците и да започвам с каша. И нейния ред ще дойде , ама първо да се запознаем с някои зеленчучки. Laughing Нали не бъркам? newsm78 Има и задължителни кръв и урина този месец, та да питам как се справихте с тези колектори за урина? Вижда ми се мисия невъзможна. Thinking

# 182
Може ли някой на ЛС да ми напише паролата  Praynig

# 183
  • Видин
Има ли бебоци,които са на АМ и продължават да се хранят на 3-4часа през нощта?
Не просто на 3-4ч, ами на 2  Joy
Режимът е следният -
8ч - 160мл АМ
12 - пюре колкото поеме и различно количество АМ
16 - 160мл АМ
20 - 160мл АМ
Следва 00-1ч - 100мл
После към 3-4 - 100мл
и в 6 пак 100 мл  hahaha Побърква ме нощем! Но освен с ядене с нищо друго не заспива  Wink
Съвсем доскоро му давах през деня по 200мл - никакъв ефект. Яде си ги без проблем, но и само със 160 пак по същия начин се държи и огладнява.
Весето, ние сме на Милумил. Можеш да пробваш, но не знам дали ще има ефект. Млякото е сладичко, но може просто твоята девойка да иска да яде бавно  Rolling Eyes
Сами днес опита оризова каша. Взех на Прима - прилично количество на добра цена и с що-годе добро съдържание  Grinning
ena4, продължавай си с пюретата. Аз с Габи процедирах по същия начин, че той ми е бил на кърма  Peace За колекторите - много е лесно. Лепиш и чакаш  Joy

# 184
Привет!

Мами, аз съм в шок. Днес прекрах целият предиобед пред щандовете за пюрета в няколко магазина и съм в потрес. Не успях да си харесам пюренце за захранване Confused Следобяд ще отскоча и до Пикадили да видя какво предлагат, но май ще минавам на вариант домашно приготвяне, колкото и да не ми се занимава. Поне докато се захраним, де - после може да се престраша с готово пюре. Изумена съм от огромното разнообразие плодови пюрета и изключително ограничен избор на зеленчукови - особено пък еднокомпонентни.  Rolling Eyes

Ние сме в най-добрия случай на 7 хранения, по-често 8, че и 9. Да не говорим, че освен ако не сме навън с количката, шансът да заспи без да ми виси на гърдата е нулев. Усещам как това започва да ме изтощава, ама стискам зъби и се надявам със захранването и най-вече с отшумяването на жегите да се нормализират нещата.

Последна редакция: пт, 26 авг 2011, 13:19 от jozyy

# 185
katilias, имаш право за слинговете... Моят юнак също много ми натежава вече.  Confused В последно време много плаче и ръцете ми отекоха о т носене. И ща не ща за из вкъщи ще ми е най-лесно в слинг. Имаме кенгуру, но му е много неудобно, а и за мен е трудно цялото закопчаване. Аз не исках да купувам тази екстра, за това се бях хванала да шия Simple Smile  Надявам се и като дойде зимата, ако ми се наложи да скокна до магазина за нещо, да се справя със слинга!
marinels, днес видях, че Анастасия вече е звезда в списанията  Heart Eyes
Хубав ден на всички!
ПП. Няма да мога да се включа в табличката, защото заради едни изследвания така ни се разместиха консултации и ваксини и всичко, че сега  не знам на колко месеца колко е тежал малчо  Confused

# 186
Има ли бебоци,които са на АМ и продължават да се хранят на 3-4часа през нощта?

Алекс на 2 месеца сам спря да се храни нощем, но от 2 седмици си промени режима
Горе долу е така
8.00 - 8.30
12.00
15.30
19.30
12.00 - 12.30
4.00 - 4.30
Млякото което пие е 120 - 150 мл.
Даже и да увелича млякото той не изпива повече от тези 150мл
Споделих с педито и тя ми каза - Щом му се яде да му давам

# 187
  • Видин
jozyy, има ранни моркови на Хипп. После комбинация от картоф и морков има също в готово пюре. След това пащърнак и т.н.
Ако искаш да храниш само с готови пюрета има варианти Simple Smile
Гербер също имат еднокомпонентни зеленчукови, даже са в по-малко бурканче и са супер за начало на захранването  Peace

# 188
Благодаря за отговорите за храненията,да се успокоя че не само ние "преяждаме" Ще пробвам с по-голямо количество вечер...

veset0- не е от млякото според мен,защото Анастасия е на Аптамил АР,което не искам да ви обяснябам как мирише  Sick Колко пъти ми се е гадило само не е истина докато го правя...Обаче тя го пие и като трябваше да пие Лечебна Хумана,която е страшно вкусна - бананова тя с такова отвръщение я пиеше,че чак ми ставаше жал. Но за твое успокоение можеш да смениш млякото - не знам другите как сте процедирали като сменяте мляко,но аз когато ми се е налагало винаги съм сменяла лъжичка по лъжичка,т.е. ако дозата е 5лъжички на първото хранене слагам 1 от новото и 4 от старото мляко,на второто 2 от новото и 3 от старото и така докато заменим изцяло с новото мляко.

ena4 ако бебчо го понася добре пюрето не виждам защо да го сменяш

racholina   Blush
jozyy Що така бе newsm78 ХИПП имат еднокомпонентни пюрета, в нашия "любим мой град" друго освен Ганчев и Хипп почти няма,но знам че и Семпер имат еднокомпонентни...
Ето едни полезни снимчици:

# 189
Те фирмите, че имат в асортимента си такива пюрета е факт, проблема е че в магазините ситуацията е по-различна. В ДМ днес имаше само ранните моркови на Хип (ама нали сега ги пишат морковите алерген Rolling Eyes), и два вида пюрета на Овко - царевица и броколи, ама нещо не ми вдъхнаха доверие с описанието на етикета. В Била също беше много ограничен асортимента. Да не говорим, че единствените марки бяха Хип, Овко, Ганчев.  А аз исках да видя и пюретата на Нестле, Гербер и Бебевита Thinking Не знам - може би не съм улучила момент с по-пълно зареждане.  Мамите, които сте започнали захранването, от къде купувате пюрета?

# 190
Проблемът е че масово има само ХИПП и Ганчев,аз вчера бях в Кауфланд имаше и Нестле,и Гербер. Семпер май само във Вис Виталис съм виждала. В бебешки магазини е по-добре да търсиш отколкото в хипермаркет

# 191
  • Русе
Привет и от нас!

Честит имен ден на Адриана на Лъки и ЧИД на Tasha!

Почерпете се с нещо разхлаждащо

# 192
jozyy , ние не се захранваме още, но съм заглеждала какво има по щандовете за бебешки храни. Направи ми впечатление, че само в Пикадили е по-голям изборът, иначе както Маринелка ти е писала- в детските магазини! Решила съм аз да започна с картофче, което сама да приготвям, а после морковче- готово, не съм се спряла на марка. За начало ще взимам от тези, които имат малки бурканчета, че ми е много гузно да ги хвърлям  Blush

# 193
ena4,  За колекторите - много е лесно. Лепиш и чакаш  Joy
Да бе, лесно ви е на вас с пишоците. Laughing И аз с Емил не съм имала проблеми, ама сега с девойките дочувам, че както и да се залепи колектора, ни една капка не влизала вътре. Crossing Arms
Маринелс, я се похвали бързичко, покажи някоя снимка на малката звезда. Party

# 194
Мамите, които сте започнали захранването, от къде купувате пюрета?
Вис Виталис, Штъркел, както и в големите вериги супермаркети, но там изборът е ограничен.
О, честито на именниците! Не знаех, че имат празник днес! Лъки, да ти е жива и здрава госпожицата! Адриана, Таша-честито и на вас!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт