Върти се без проблем МАРТенче от гръб по корем - тема 7

• 26 806
  • 738
  •   1
Отговори
# 195
  • Бургас
Момичета, когато стартирахте захранването, съобразявахте ли се с ваксините на детето? Педиатърката на една позната й казала да захрава 2 седмици след ваксините, за да се проследи ако има алергична реакция и да се знае от какво е.

Последна редакция: пт, 26 авг 2011, 18:16 от catwalk

# 196
  • София
Момичета,

За столчетата за хранене Вече споменах, че нашето ще ни го дадат едни познати. Вчера си го взехме и днес го почиствах. Ето какво е:

http://eshop.chipolino.com/?act=inside_product&product_id=22

Но впечатления все още нямам.

# 197
ena4 Внимаваш колектора да е залепен плътно за устните и най-вече където свършва отдолу. И съвето от мен,която имам над 15 взимания така - не слагай памперс,колкото пъти съм слагала памперс върху колектора,толкова са ми са се изливали урините в памперса. Дръж я голичка докато се изпишка,а ако се притесняваш да не те намокри и теб сложи някоя хавлиена кърпа... Около 10-20 минути след ядене пишкат най-много...

Ето ги публикациите  Blush

Тук Анастасия е с ПРАПРАдядо си Стоян,да ни е жив и здрав

# 198
redreny2000  
това столче много прилича по дизаин и характеристика на нашето столче http://www.shtarkel.com/products/1269-stol-za-hranene-mag.html  Петя вече си стои в него за храненията и аз съм много доволна ,защото и на детето му е удобно и на мама(за справка смъкнала съм седалката на най-долното ниво иоблегалката на 2 ниво)Успех с храненето! feeding

# 199
catwalk, нашата педиатърка също каза да изчакам 15-тина дни след ваксините! За това още отлагам захранването! И звучи логично, това са чужди антигени, както и съставките в пюренцата.

# 200
  • София
don4o71, благодаря за инфото.

marinels, страхотни сте:) Видях ви още преди няколко дена във фейсбук:)

# 201
Честит имен ден на всички празнуващи!  bouquet
marinels , Анастасия е истинска бебе- звезда из страниците на списания. Браво на теб за инициативата! Hug Чудесно семейство сте!
catwalk , за захранването след ваксина наистина е добре да минат поне 2 седмици време. Също така не е добре да се почва захранване в тези горещини, веднага след прекаран вирус, или др. здравословно неразположение, както и пика на растящите обикновено първи зъби, когато имунитета се предполага, че е занижен. Просто трябва детето да е в кондиция и добро настроение, за да се започне със захранването. Така част от тревогите и суетнята покрай първите лъжички нова храна са по- малки.

# 202
Привет, момичета!

Дара днес става на 6 месеца и съм много щастлива! Heart Eyes  Ето да се  почерпите за нейно здраве:

Честито на именниците! Да са живи, здрави и много щастливи!  bouquet

Маринелс, тъкмо щях да помоля ти да дадеш съвет за взимането на стерилна урина Wink Честно казано не знам как ще се справя, нямам и представа как изглежда този коректор, но да се надяваме, че ще успеем някак си  Confused

Момичета, днес се видях с една приятелка и тя ми спомена за някакви стабилизатори, които се дават 2-3 дни преди ваксина, в самия ден на ваксината и 2-3 дни след нея. Хомеопатични са и се давали, за да може детето да се пребори по-лесно с антителата, които се вкарват с ваксината....ако правилно съм разбрала и запомнила Wink Вие ползвате ли такива неща?  newsm78

# 203
Момичета, днес се видях с една приятелка и тя ми спомена за някакви стабилизатори, които се дават 2-3 дни преди ваксина, в самия ден на ваксината и 2-3 дни след нея. Хомеопатични са и се давали, за да може детето да се пребори по-лесно с антителата, които се вкарват с ваксината....ако правилно съм разбрала и запомнила Wink Вие ползвате ли такива неща?  newsm78
[/b]
[/quote
Вероятно става дума за Туя 15 СН. Аз я ползвам по препоръка на др. Михайлов. Peace
Маринелс, супер сладко е сигурно да си видиш семейството в списание. Heart Eyes Много сте готини!
Ама как си личи, че Ева спи в момента... Grinning

# 204
Привет и от нас!

Честит имен ден на Адриана на Лъки и ЧИД на Tasha!

Благодаря от сърце  Hug

Момичета ето нещо, което ме накара да се просълзя
Копирам снимката и текста

Това е снимка на нероденото бебе на 21 седмици, по време на операция извършена от хирург на име Иосиф Брюнер. Детето е с диагноза Spina bifida (вроден нелечим дефект на гръбначния стълб с който никой не може да стои и ходи нормално. Въпреки... това, хирургична интервенция на етапа на формиране на гръбначния стълб, кога...то бебето е все още в утробата, може да елиминира напълно този дефект) и той не би оцелял, ако не е бил опериран. Операцията включва премахване на матката чрез цезарово сечение в която се прави малък разрез през който да работи върху бебето без да го изважда от матката. Когато д-р Брунер завършва работата малкия Самуел, провира малката но напълно развита ръка през разреза и здраво хваща пръста на хирурга

В последствия Д-р Брунер заявява, че е най-вълнуващият момент в живота му когато той буквално замръзва и не може да мръдне. Издателите озаглавяват тази снимка на "ръка на надеждата." Текстът под снимката гласи: "Една малка ръка на 21-седмичен плод Самуел Александър Armas излезе от утробата да се възползва от пръста на д-р Джоузеф Брюнер, сякаш за да благодаря на лекаря за дара на живота. Майката на малкия Самуел разказва, че плакала в продължение на няколко дни, когато видяла тази снимка. “Тази снимка ни напомня че бременността не е болест или физическо увреждане"

Самуел е роден напълно здрав, операцията е била 100% успех.

# 205
Буб_, честити 6 месеца на Дара!
Аз не давам нищо преди и след ваксините. Приела съм ги като необходимо "зло", което детенцето ще изтърпи, без допълнително да му давам други "полезности". За мен в случая, колкото по- малко илачи даваме в този момент, толкова по- добре. Разчитам на това, че организма, колкото малък и крехък да е ще се самоочисти от вредностите.
 г-жа Стихийно бедствие , прочетох цитата, и за съжаление нещата са такива, но избор в случая по отношение на това какво да даваме на дечковците, а и за нас самите не остава много голям. Много хора са на мнение, че домашната продукция е най- добра (без торове, пестициди и др. добавени вредности), но не винаги почвата на която се отглеждат е чиста. Сега в БГ няма много големи производства, но в завещание от недалечно минало, а и по настоящем едва ли всяка селска градина е до толкова "еко". Както под съмнение остават и продуктите от разни еко магазини, с биологично чисти продукти. Но нали човек винаги се стреми да избере по- малкото зло. Та дали готови пюрета, или домашно направени такива, този път аз ще заложа на домашно сготвените. Само факта, че 80% от пюретата на нашия пазар са основно произведени в Унгария, ( а тя е една от страните, в които има ГМО, т.е. е разрешено) ме кара да не купувам пюрета. С Александър не готвех домашни такива, до като в 8-я месец сам не ги отказа тотално. И тогава започнах да правя сама. Сега мисля да правя вкъщи разни пюренца, а като реша винаги мога да купя. Та се лутам какво точно да слагам на масата всеки ден, колко е вредно и какво ли съдържа, но избора не е голям. Все пак никой не е по- голям от хляба.

# 206
Честит имен ден  на всички носещи имената Адриан и Наталия да са живи и здрави!
Днес имен ден има и нашата кака Наталия-честитиме и именния ден и нека знае колко много я обичаме( и как мама не иска да порастваш толкова бързо)Обичам те бебчо! baloni

# 207
Честито на празнуващите днес! Да са живи и здрави!  ura

Може би вече сте обсъждали, но ще си позволя да попитам - замествате ли цяло хранене с пюре? А добавяте ли АМ мляко или кърма към пюрето, ако се заместили хранене? Затопляте ли пюрето преди да го дадете? Признавам, че до сега не следях подробно постовете за захранване, все ми се струваше далече този момент, а сега ме обвзема паника Crazy С щерката не се втелясвах толкова, ама пусто сега с тези противоречиви информации за захранването се вкарах във филм Crazy

И още един въпрос - някой пробвал ли е вече да дава мляко/вода от чаша? На каква чаша сте се спрели? Ради най-после пропи вода, явно заради жегите, но отказва да пие от шише с биберон. С лъжичка приема водата охотно, но става мноого бавно. Много е смешен защото докато го поливам като го къпя се опитва да пие от водата Simple Smile

Последна редакция: пт, 26 авг 2011, 16:43 от jozyy

# 208
Изтри ми се всичко, и съм бясна...

Та накратко:

Честито на всички именници и специално за половин годинката на Дара Бубова Wink   Hug

Таша, наистина е трогателна историята! Hug
Джоузи - Вис Виталис на Стамболийски е мястото за избор на пюрета! На обяд само зеленчуково пюре (и вече понякога и с пилешко). Топля го на водна бяня в
такава чиния http://www.bebe-jou.com/product/show/52/Hot%20water%20plate.html
Пробвах да давам вода с http://nuby.bg/index.php?lnk=MDAzMDA3MDAxMDAz&pid=Njg%3D
Учи се малкият сега.

Браво на звездата Анастасия, Маринелс  Hug

Последна редакция: пт, 26 авг 2011, 16:48 от sirence

# 209
Честит имен ден на всички празнуващи днес! Със здраве и късмет носете името си и занапред! Весел празник!
Може би вече сте обсъждали, но ще си позволя да попитам - замествате ли цяло хранене с пюре? А добавяте ли АМ мляко или кърма към пюрето, ако се заместили хранене? Затопляте ли пюрето преди да го дадете?
jozyy, не замествам обедното хранене, хапват по 50-60г, добавям кърма. Пюрето го предлагам толкова топло, колкото е млякото (кърмата), т.е. телесна температура. Не се топли в микровълнова, а на водна баня. Аз имам уредче на НУК:

Marinels, много Hug за Анастасия!
katilias, благодаря за отговора!

Общи условия

Активация на акаунт