Върти се без проблем МАРТенче от гръб по корем - тема 7

• 26 788
  • 738
  •   1
Отговори
# 210
Здравейте момичета,
Буб,честита половин годинка на Дара,много да я нацелуваш,кога минаха 6 месеца...Simple Smileвсе едно беше вчера,когато се засякохме в Шейново Simple Smile,а  принцесата е вече на шест месеца Hug
marinels поздравления за Анастасия Hug
Честита половин годинка и на Ева на ena4 Hug
Честито на всички именници и специално на Наталия на don4o71 Hug

# 211
И от мен честитка за всички празнуващи! Брей, не знаех за днесшните именници! Да са ни живи и здрави  Hug

# 212
Открих чудно магазинче на ъгъла на Патриарх Евтимий и Цар Иван Асен - магазинчето е малко, но има страхотно разнообразие от пюрета и цените са прилични. Купих три вида пюре - пащърнак, картоф и ранни моркови. Живот и здраве в неделя, когато и тате си е в къщи ще пробваме първата лъжичка пюре Grinning

# 213
  • София
Привет, момичета!

Tasha, изключително трогателна история!

Bub, честита половин годинка на Дара!
Ние един път по препоръка на педиатърйата давахме 3 дена преди и след вит.С и калциев глюконат. В крайна сметка ние давахме само преди, защото ни се размина ваксината заради едни сополки.

Честито и на всички други, които имат повод за празнуване днес:)

Помагайте
Нали споменах вече, че ще ни дадат използвано столче. На мен обаче ми се иска да сменя меката част на седалката или да я покрия с нещо. По този повод днес ходихме до Чиполино и за мое най-голямо учудване ни казаха, че нямали такива консумативи за столчетата им. И сега съм в чуденка какво да правя Thinking Гледам, че има някакви в интернет, ама дали ще станат на нашето столче Thinking

Последна редакция: пт, 26 авг 2011, 20:38 от redreny2000

# 214
Редрени, не може ли да купиш приятна пъстра мушама с детски мотивчета по нея и да дадеш за претапициране облицовката на седалката?
Ена4, честито специално на Евичка за вече отминалия 24-ти и половин годинката със закъснение! Ама виж какви големички сте станали - браво Simple Smile Нас утре ще ни мерят, и ще пиша цифрите.
Мами, друг някой свали ли леглото на бебето на долното ниво? Да ви кажа, свиква се много бързо, и определено е по-спокойно за мен, и по-интересно за малкия.

# 215

Мами, друг някой свали ли леглото на бебето на долното ниво? Да ви кажа, свиква се много бързо, и определено е по-спокойно за мен, и по-интересно за малкия.

хахаха ние всъщност сложихме кошчето на количката в леглото, за да  и е тясно и да не се върти  Twisted Evil

# 216
Ох какво ми се случи,каква съм патка Sad.Оставям Бобо на земята в хола върху килима слагам една олекотена завивка и там играчки и да си лази,че спалнята вече му е тясна и онзи ден падна за пореден път.Та излезнах за малко от стаята и като се върнах той беше стигнал до количката си,която е на 4м. от там където го бях оставила,гонейки една бутилка от минерална вода и ближеше едната гума на количката.Направо съм в шок и толкова виновна се чувствам,че не можах да го предвидя Sad .Мих му устата,езика,после почнах да го кърмя да му дам малко антитела Sad .Сега ме е страх,от тази мърсотия може да му стане какво ли не Sad

# 217
Честит имен ден на Адриана на Лъки и ЧИД на Tasha!
Адриана, благодаря ти за поздрава и да си призная не знаех, че има такъв празник  Blush Мислих си, че и на двете деца съм им избрала хубави имена, но без имен ден. Сега се оказва, че само баткото няма или пък аз не съм разбрала  Whistling Ще трябва и на него да му измислим някой ден да не се сърди  Crazy Честито и на теб и на Таша! Ена4, благодаря за пожеланията.
Сиренце, аз само се каня, но след морето вече ще я свалям, че е много шавлива. Трудно ще я пренасяме да спи, затова се ослушвам още. Сега я приспивам на чаршаф и я местим с него, не знам как ще става като свалим нивото...
От три седмици съм сама с тримата и чакам 1.09.,че баткото да тръгне на градина.
marys, нямам идея как се оправяш сама, хайде да идва първи, че да си отдъхнеш поне малко  Hug
Лъки, Katilias, я кажете като работите за №3, как ви се струва идеята да ви споходят №3 и №4?
О, мен не ме брой изобщо за трето в момента. Промяна в плановете, както се казва. Таткото и сега е много изморен  ooooh! Като си помисля, че по това време горе-долу (осмия месец на баткото) сме били готови за второ и чак ми е чудно в момента. Ако ще има трето ще са с по-голяма разлика - поне 2 години.
migeio, не се обвинявай. Ади също вече има 3 падания от спалнята, ама заспиваме, а тя не, заобикаля ни и пада...та всеки си има своите пропуски. Пръсни, ако имаш малко сребърна вода в устата и спокойно  Hug

# 218
  • София
 Joy . Не ми идвай на гости, че ще ме анатемосаш тогава. Никола редовно се въргаля по земята, без да имам претенции, че е чисто, като редовно Митко влиза от терасата с полепнали по краката боклуци. Та сигурно си похапва боклуци всякакви. Аз се притеснявам само от хартии и особено хартии с мастило. Разбира се, че няма да му дам да джвака гумите на количката, но и да се случи докато не го гледам, едва ли ще се притеснявам много. Просто другия път ще го имам предвид. (аз не си позволявам да си представям какво ли може да съм прегазила с количката/обувката и внесла вкъщи, защото ми е твърде гнусно)

# 219
Таша , настръхнах.....

Аз да ви се похваля...Бях ви споменала,че Ванеса яде зеленчукови пюрета само и единствено ако са 50% тиква и 50% всякакво друго...такава тиквоманка е ,че в чудо се видях...Днес преди да сложа тиквата в ранните моркови реших да пробвам само морков и изненадаааа-изяде го само моркова Simple Smile Знам,че щото е сладък,ама пак е нещо...

# 220
  • София
Редрени, не може ли да купиш приятна пъстра мушама с детски мотивчета по нея и да дадеш за претапициране облицовката на седалката?
По прицип е добра идея, но ние ще го връщаме столчето и не е удачно.

# 221
migeio кофти,ама не го изживявай чак толкова.Все пак тепърва ни чака ядене на какви ли не боклуци  Simple Smile .Успокой се,ще има и по-фрапиращи моменти

# 222
Мерси милички Hug ,че ме успокоихте.Не ми е първо дете и не се втелясвам толкова и каката събираше и ядеше фасове от земята,ама започнахме много лежерно да го гледаме това бебе,а гледката с гумата беше супер гнусна,много ми дожаля за миличкия,ами то в хола имаме и едно цвете,ако беше стигнал до него можеше и да си попасе,а май е отровно Sad

# 223
  • София
jozyy, аз купувам пюрета от детски магазин на Chicoo близо до входа на Южния парк при "Нишава", от Baby kid shop на ул."Нишава"( от тук може и online: http://babykidshops.com/ )  и от аптеки Ремедиум. В Ремедиум държат доста добри цени на детските храни Peace

Bub, относно изследванията, купуваш си от аптека колектор за урина за момиченце и стерилен контейнер, в който да излееш след като се изпишка. В аптеката ще ти обяснят как се поставя, не е толкова страшно Wink

# 224
Благодаря ви за честитките, момичета!  Hug
Сиренце, това с Дара Бубова мнооого ме разсмя!  Joy

Да ви се оплача......ние пак имаме проблем с акането. От онзи ден, когато имахме пак проблем и все пак се изходи детето, давам тиква....вчера дадох тиква и пащърнак и нищо! Днес вече мисля да не й давам нищо и евентуално само 3-4 лъжички круша на Хипп, че не сме ги почнали плодовите още  newsm78

migeio_, не се притеснявай!  Hug Аз напълно те разбирам, защото преди месец някъде, падна бибероната на Дара на земята, в едно заведение навън, в парка и аз я отделих, но като я сложих в количката, забравих и й я пъхнах в устата  Shocked Лелеееее направо откачих и се разревах и вече какви ли не мисли ми минаха през главата  Sad Но слава Богу, нямаше проблем  Praynig Абе май ще трябва да свикваме, че после наистина става страшно. Аз все се успокоявам, че после вече ще са по-големи, ще имат някакъв имунитет, ама май само се залъгвам - пак ще ми е притеснено като знам каква съм си Wink

zina_, мерси за инфото!  Hug Ще видим какви ще ги вършим Wink

Последна редакция: сб, 27 авг 2011, 10:34 от Bub_

Общи условия

Активация на акаунт