все едно беше вчера,когато се засякохме в Шейново
,а принцесата е вече на шест месеца

Гледам, че има някакви в интернет, ама дали ще станат на нашето столче
Нас утре ще ни мерят, и ще пиша цифрите.
.Оставям Бобо на земята в хола върху килима слагам една олекотена завивка и там играчки и да си лази,че спалнята вече му е тясна и онзи ден падна за пореден път.Та излезнах за малко от стаята и като се върнах той беше стигнал до количката си,която е на 4м. от там където го бях оставила,гонейки една бутилка от минерална вода и ближеше едната гума на количката.Направо съм в шок и толкова виновна се чувствам,че не можах да го предвидя
.Мих му устата,езика,после почнах да го кърмя да му дам малко антитела
.Сега ме е страх,от тази мърсотия може да му стане какво ли не
Мислих си, че и на двете деца съм им избрала хубави имена, но без имен ден. Сега се оказва, че само баткото няма или пък аз не съм разбрала
Ще трябва и на него да му измислим някой ден да не се сърди
Честито и на теб и на Таша! Ена4, благодаря за пожеланията.
Като си помисля, че по това време горе-долу (осмия месец на баткото) сме били готови за второ и чак ми е чудно в момента. Ако ще има трето ще са с по-голяма разлика - поне 2 години.
. Не ми идвай на гости, че ще ме анатемосаш тогава. Никола редовно се въргаля по земята, без да имам претенции, че е чисто, като редовно Митко влиза от терасата с полепнали по краката боклуци. Та сигурно си похапва боклуци всякакви. Аз се притеснявам само от хартии и особено хартии с мастило. Разбира се, че няма да му дам да джвака гумите на количката, но и да се случи докато не го гледам, едва ли ще се притеснявам много. Просто другия път ще го имам предвид. (аз не си позволявам да си представям какво ли може да съм прегазила с количката/обувката и внесла вкъщи, защото ми е твърде гнусно)
Знам,че щото е сладък,ама пак е нещо...
,че ме успокоихте.Не ми е първо дете и не се втелясвам толкова и каката събираше и ядеше фасове от земята,ама започнахме много лежерно да го гледаме това бебе,а гледката с гумата беше супер гнусна,много ми дожаля за миличкия,ами то в хола имаме и едно цвете,ако беше стигнал до него можеше и да си попасе,а май е отровно

Аз напълно те разбирам, защото преди месец някъде, падна бибероната на Дара на земята, в едно заведение навън, в парка и аз я отделих, но като я сложих в количката, забравих и й я пъхнах в устата
Но слава Богу, нямаше проблем
Абе май ще трябва да свикваме, че после наистина става страшно. Аз все се успокоявам, че после вече ще са по-големи, ще имат някакъв имунитет, ама май само се залъгвам - пак ще ми е притеснено като знам каква съм си 
Ще видим какви ще ги вършим 
Препоръчани теми