А коя книга четат в момента децата ви? - 2

• 55 712
  • 748
  •   1
Отговори
# 135
  • София

Каза, че е страхотна!

# 136
  • София
liebesbaer, на каква възраст е детето?

# 137
Биографията на Стив Джобс. Много му е интересно. Девети клас е.

# 138
liebesbaer, на каква възраст е детето?

Синът ми е на 11, прочете я лятото за седмица.

# 139
  • София
Благодаря. Значи Дядо Коледа може да я сложи под елхата.  Grinning

# 140
  • ГОре на черешата...
И аз благодаря за идеята  bouquet.
Моето добро и много четящо дете иска за Коледа и Нова година, че и за РД си после, от всички само книги.
Тази седмица ще имам труден избор, някаква енциклопедия май ще е и ще видя май Властелинът на пръстените ли Thinking...

# 141
Прочете и започна за n-ти път

# 142
Весела Коледа!
В момента чете Абигейл,феята на вятъра от Дейзи Медоуз и Хрониките на Спайдъруик (продължението) на Холи Блек и Тони ДиТерлизи.

# 143
  • у дома
Чете тази

# 144
От книгите, които получи за Коледа, започна първо тази:

Иска и следващите, не можел да чака да ги издават на български и си избра "The Wimpy Kid Do-It-Yourself Book".
После видях в интернет, че в нея има и празни места самите деца да си пишат нещо като дневник и да рисуват, но все пак ще я прегледам отново в книжарницата, преди да реша дали да взема точно тази. Да видя как точно са подканени децата да пишат. Предполагам, че момчетиите на тази възраст (моят е на 11 г.) няма да възприемат лесно идеята  Laughing

# 145
"Драконология" чете 10-годишната ми щерка. С 4-годишният ми син четем най-често за Петсън и Финдъс, за къртичко Монти, както и писмата от Феликс.

# 146
Ние четем този сборник с приказки на Андерсен:

В момента най-любимите й приказки са "Снежната кралица" и "Малката русалка".

# 147
  • у дома
Прочете третия том на Хари Потър и понеже в библиотеката липсваше четвъртия,си взе няколко нови за Лили Чудото и няколко от Страховитото в науката.Сега чете тази ,да не кажа,че почти си я прочете...

# 148
Свърши всички издадени книги от "Детективи с машина на времето" (януари се очаква издаване на нова от поредицата) и започна

Още няма твърдо мнение как е, засега казва "средна"...
С усмивки и здраве - до догодина с нови книжки!!! Simple Smile

# 149
Остави предната книга (предполагам временно) и още в леглото започна новогодишния си подарък

Общи условия

Активация на акаунт