Британците, британците! - Брит или не, да си бонобо най-добре! - тема 27

• 22 861
  • 724
  •   1
Отговори
# 45
Коригирах.  Wink

# 46
  • срещу двата комина :)))
Boomer, една жена си имам и нея ли ми я набелязахте  hahaha
ще обмисля предложението, но очаквам още подмазване  Mr. Green

# 47
Boomer, една жена си имам и нея ли ми я набелязахте  hahaha
ще обмисля предложението, но очаквам още подмазване  Mr. Green

Eeeee, но пък е специална за мен, и тъй като съм закъсняла с 25 теми, я да видим...
Най-добрия приятел на момичетата са диамантите...

Плюс, за да не ти е единствена, предлагам половинка от която избереш от моите, всички имат... тъмни тайни Wink

Последна редакция: пн, 22 авг 2011, 17:58 от Boomer

# 48
  • срещу двата комина :)))
срази ме  Hug , но само защото ми предложи черен диамант  Mr. Green
а иначе бих споделила Церсей (въпреки, че много ме дразние, е много красива ) а.к.а Лина Хеди

# 49
Върви ми с жените и това си е  Peace
Имаме договорка  Hug
Поделяме си Лина Хеди и Емили Блънт  Heart Eyes

# 50
Отразих ви. Ай ся спрете се малко да си почина. Искам бира, мерси предварително.  Mr. Green

# 51
  • Разпиляна във въображението
Отивам да си взема децата и се загледах в списъка с новоприети в яслата. Сред тях се мъдри Альоша Уейн Фултън. Е, имаше и Анна-Мария Гонзалес Лопез. Shocked

# 52
# 53
Отивам да си взема децата и се загледах в списъка с новоприети в яслата. Сред тях се мъдри Альоша Уейн Фултън. Е, имаше и Анна-Мария Гонзалес Лопез. Shocked

Стига бе! Ужас. smile3532

# 54
  • КиТ
Да се вмъкна  и аз в новата тема  bouquet  bouquet  bouquet,страшно заглавие Пуци Crazy

Свръхнаглите се умножават с доста голяма скорост hahaha hahaha hahaha

Въх толкова изтъпанчени имена пък чак  Shocked Shocked Shocked Второто поне има нещо българско ма първото ме срази  hahaha hahaha hahaha hahaha

Слънчо поредното добро четиво   bouquet Joy Joy Joy Joy

# 55
Слънчо, тази тема, дето я пусна ме весели цяла вечер.  Hug Жива и здрава да си!  Hug

# 56
  • София
Мириел, срази ме!!!!  Joy Joy Joy
Горката Альоша, цял живот ще си носи името зарад родителите и!

# 57
Сетих се отде го знам и аз тоз Фасбендер дето Сарки и Кръш щяха да се бият за него  Joy- от сериала Hex, по едно време много го гледах, ама на последните серии ми беше досадил вече.

Че в таз връзка да си плюя по Колин Салмън

и Кристина Коул

Мириел, това сериозно ли  Shocked

# 58
  • Разпиляна във въображението
Да бе, мога да го снимам. Мислих да го направя, обаче една лелка излезе. Гледах, гледах и накрая викнах мъжът ми да го види.

# 59
Леле, какви имена Crazy Горките деца!

Удивлявам се откъде ги намирате тез екземпляри за оплюване?!? Ама браво, продължавайте все така Grinning

Общи условия

Активация на акаунт