Британците, британците! - Брит или не, да си бонобо най-добре! - тема 27

• 24 223
  • 724
  •   1
Отговори
# 495
  • София
Така е, но от една страна това си е ера... доста вамп-филми няма да се помнят от нея, но все пак този е първи в нея... А и имаме чудесен актьор, станал известен заради него! Поздрав

# 496
  • Разпиляна във въображението
София я знам от "Лунна светлина" Wink

# 497
  • София
Мириел и аз! И аз!  hahaha
(за акцента де)

# 498
Така е, но от една страна това си е ера... доста вамп-филми няма да се помнят от нея, но все пак този е първи в нея... А и имаме чудесен актьор, станал известен заради него! Поздрав

Ммммъх.

# 499
# 500
  • срещу двата комина :)))
ах снимката е невероятна ( и на Едьо също ) Joy мисля да я крадна  Blush

# 501
  • София
Тва с Едьо ми е от любимата ми сцена в Здрач 1, когато му стана лошо от миризмата на Бела. Просто в този момент се влюбих във филма. Ма ще кажете колко малко ми трябва  Mr. Green

# 502
  • Разпиляна във въображението

Той добре, но заекващата Бела направо ooooh!

# 503
  • София
Е, аз него гледах тогава! Имаше нещо много невероятно в озъбването му тогава... как през зъби и изсъска нещо  Heart Eyes , а тя се препоти 3000 пъти  hahaha

# 504
Мириел, страхотно!

Ване, защо след двайсет-и-кусур теми за пръв път научавам, че си била Флюбена в Здрача?  Crazy

Отивам да си доспя, неделя е все пак, след шестдневна работна седмица Tired

# 505
ах снимката е невероятна ( и на Едьо също ) Joy мисля да я крадна  Blush

С какви цели ше я крадваш, моля?  Flutter

Аз погинах още в момента на появата му, много срамно, ама факт.  Blush

# 506
  • Ænima/Albuquerque
Заздрачавате се, а?  Flutter
Аз пък, след като го гледах се вайках, че така безрасъдно и безвъзвратно бях загубила 122 минути от живота си.  Mr. Green

# 507
А, и аз бях така  Mr. Green
Не знам кой ме би да гледам втория филм (нещо май исках да им се смея на глупостите), та посегнах и към книгите...  Blush  Whistling

# 508
Сори, ама от Сагата винаги ме напушва смях. Ей го сега новия трейлър, там където Едьо ощастливява Пръчката...ми няма такава евтина романтика с това чупене на леглото  hahaha И той кви перки е опнал  hahaha Стефани според мен я е писала тая книга в период на ична сексуална сушевина и романтика в брака. bowuu Кажете ми вие друго. Гледахте ли трейлъра на Kill elite, където ще се подвизават Стейтъм, Оуен и Де Ниро. Ей това е романтика  Mr. Green

# 509
Ти пък, Вал, как няма да троши легла, нали е натрупал сто годинки стаж в целибата?  Joy  Joy
Всеки на негово място би бил неудържим  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт