Отговори
# 285
Аз нищо не прилагам като методи за обучение, но много искам.

Хейл, има хора им идва от вътре, на други не (като на мен). Това не значи, че нашите деца няма да се научат на боц и на па-па. И аз бях като тебе със Симона. Четях некви си Монтесорите и други такива разказвачи на приказки и много исках да прилагам разни умни методи, ама все си оставах с желанието. Накрая сядам с нея и си й обръщам внимание по мой си начин и да ти кажа и това й е хубаво, и това я учи на неща, и така е щастлива. Викам по-добре малко и нескопосано ама от сърце. Иначе, евала на майките, които успяват да прилагат разните му там методи. Не се базикам, както обикновено, съвсем сериозно си го пиша. Да не се помисли някой, че се подигравам.

Мираж, само хабиш пространството. драсни два реда, не се скъпи на думи.  Naughty

# 286
  • В сърцето на моите съкровища...:)
 smile3534
http://vbox7.com/play:1bfdcb83&al=2&vid=4561789

БебОле, на моренцеее...., това с цеденето отдавна е само мил спомен  hahaha

Иначе откакто се научихме да махаме с ръка за здрасти и чао,поздравяваме наляво и надясно всичко наоколо,даже като си видим отражението някъде и на него му махаме.. hahaha

Честити месечинки! Да са здрави и весели!

Мнооооого са сладки октомврийчетата за колажа !:love:

# 287
И аз да добавя за нашите умения: Преси дава ръка за боц, даже я научих да посвива другите пръсти и само с един пръст, много съм горда с нея newsm03. Също така я научих да пляска с ръце и да ми подава разни неща. Всичко това беше в резултат на доста тренировки, но не си мислете, че съм я " насилвала", всичко беше под формата на игра и тя доста се забавлява. Защото имаше и някакви кометари, че едва ли не като и показвам как да прави това и онова я "насилвам", което за мен си е доста глупаво. Нали все пак трябва да я науча на нещо, щом тя го възприема значи и харесва и разбира.

# 288
  • София
Heilie - хич не се притеснявай. Аз даже не дочетох цялата страница, която МАрви пусна. И аз като Олето се занимавах с РАя.

Дайла - тум млечната кухня не е пусната още, но Гого си яде от моето готвено. Отделно, ако не съм смогнала да му сготвя си разменяме бурканчета с една мама тук. Нейното момченце е на 1г1м. Така ми е по - добре. Хем опитва чуждо готвене, хем аз си почивам.

Мишана - номер 10 най - ми хареса.

# 289
Честити поводи,вчера изключих направо.
Незнам има ли други като нас,които толкова трудно да вадят зъби. ooooh!На Ники пак му излиза зъб и няма спане,само мрънкане,постоянно дърпа с ръка венеца,но толкова слно,че вчера го разкървави няколко пъти и пищи от болка Cryмного ми става мъчно като го гледам.Давам хапчета,но паг го боли милото ми.
Ники въобще не се отпуска сам да ходи.
Иначе вече показва колко ще порастне,като го питам как кашлям и той кашля Heart Eyes.От животните разпознава любимото конче,котето и кучето.Купих му една детска книжка и от нея учим животните.
Беболе,за морето многоооо ти завиждам,искам и аз пак,но за цаденето хич Mr. Green
Вече определихме дата за Кръщенето 01.10 и кумовете ни казаха,че са на сватба,макар че знаеха предварително за Кръщенката и един вид все едно се отказват да кръстят детенцето ми,много се ядосах,но на сила хубост е става.Да видим дали ще се споразумеем нещо.

# 290
Daila777 и Пецата на носледък взе да не харесва супите нещо  newsm78 със сухар, без сухар все тая, не ги ще и това е, а вече близо 3 седмици сме на ДК и ги хапваше.....инъче основното и десертите винаги си ги е изяждал  Laughing има едни крем Здраве, той е под въпрос всеки път.....но и от други майки разбрах, че не е предпочитам и от техните деца.....

# 291
  • София
Здравейте милички,
не съм чела, имам да наваксвам 5 страници - довечера ще е!
Снощи имаше страшен рев и безсънна нощ и днес се показа първото зъбче на Ева - горно и странично, като вампирче  ooooh!  hahaha
Дано другите да излизат по-лесно, че с това доста се измъчи пиленцето ми.

# 292
ЕЕЕ., МИРЧЕ, ЧЕСТИТА РАДОСТ! ДАНО НАИСТИНА ДА Е ПО-ЛЕКО С ДРУГИТЕ

# 293
Аз пак да ви подосаждам, но гледам да си наваксам, че след ден пак тръгваме на пътешествия из страната. Вижте какво заснех днес:

и пак сме с разстройство Weary.
Момичета как правите чаят от шипка? В смисъл с колко вода го приготвяте? Страхувам се да не го правя много силен. Дали мога да заменя водата въобще с чай или не? По колко на ден максимум чай на ден  може да изпива бебе?

Мирче - честито зъбче Hug Много се радвам за вас.
Rorr радвам се, че използвате поощряването, за което ти споменах, че използвам при Преси и най-вече се радвам, че има ефект и при вас Grinning

Последна редакция: сб, 27 авг 2011, 20:56 от briksi

# 294
Мале, Брикси... Браво на прекрасната сладурана! А за р-рвото - по-добре потърси лекар или даже в спешното? Помисли дали може да е реакция от храна Rolling Eyes Приятни пътешествия и много позитивни емоции, дано бързо се оправят неразположенията ви!

Бобинка, милото ти бебенце, как се мъчи ooooh! . Дано другите гадове по-лесно да излизат! А за кумовете - ми, изберете си други кръстници Peace Wink

Оле, Нинче, много ви благодаря за отг. Ще почета малко и набързо ако нещо ми хареса като подход ще приложа. Ама той и моя един мързелан - хич не си дава зор, голямо спокойствие! Laughing

Мишанче, моя от как казва "здравей" и "чао" си избира на кого да го прави. И ако някой му аресва - кучета, камиони, метро - маха без да казвам hahaha

# 295
Хаха, снимката на Далия супер ми хареса, перчемааааааа.  Heart Eyes
Joy Joy

Briksi браво на сладуранката ,браво Peace
Арим честито зъбче ,нека е здраво  Hug измачило се е детенце...
Vessi-barabesi точно така действаме и ние десертите ги хапва ,супа не мога да я накарам  ooooh!

# 296
Брикси, хаха, много е напред! Направо нямам думи.  Heart Eyes

Беболе, благородно завиждам за моренцето. Ох, как ми липсва.
И като знам колко е топличко там. А тук...днес само дъжд и има-няма 18 градуса.  Sick

Мен ми е едно болно и уморено и мисля да пия един грипекс преди лягане,
че утре трябва да съм в добра кондиция.

Вашите деца бъркат ли из шкафовете?
Нико направо не мога да го спра и ще търся да ги заключа с нещо.  newsm78

# 297
  • Sofia
Мирче честито зъбче! Дано другите избиват бързо и лесно.

Брикси - много е пъргава малката!

Мила моя Ники не остави шкаф или чекмедже неотворени. Такова чудо не съм патила с Тея. Купихме предпазители да ограничим достъпа до опасните шкафчета...

Марвина Тея я тестваха преди време по погрешка за детска градина по метода на Монтесори /беше в чужбина и трябваше племенника да препитват ама той беше с по-дълга коса от дъщерята и докато ние говорихме с директорката комисията ми взе детето  Laughing/. Без да съм я учила на нещо различно на което всяка от нас си учи детето се справи с тестовете им. И сега не мисля да прилагам някакви различни методи...

# 298
Вашите деца бъркат ли из шкафовете?
Нико направо не мога да го спра и ще търся да ги заключа с нещо.  newsm78

Първата му работа сутрин като го пусна в хола е да се провлачи до шкафовете. Вече всичко е заключено и обезопасено, с изключение на едно чекмедже, в което има негови играчки, провери го 3-4 пъти, видя, че няма нещо "за него" и повече не го и отваря Joy . Вечер след баня сядаме пред неговите шкафчета с дрешки и започва едно отваряне и затваряне на вратички Crazy . Ха, до едното шкафче, ха, до другото - ако го оставя по един час може да се занимава (често с това се приспиваме на обяд Laughing )
Дано го пресечеш това дето те мъчи! Hug Едно разтворимо аспиринче с вит.Ц ако имаш, също може да пийнеш.

Честити месечинки на Евичка, Мина и Никинце! И на тримата - специално! Heart Eyes Да им избиват леко и безболезнено зъбките! И много да са здравички, послушни, да радват мама, тати (и бати)!

Да се почерпят децата с по едно сокче Mr. Green

Последна редакция: нд, 28 авг 2011, 00:02 от hailie

# 299
Привет и от мен!!
Не съм писала отдавна ,но когато имам време гледам да прочета някоя др.страничка  Blush
Честито на тези ,които празнуват я зъбче ,я нещо друго!
Бобче,стискам палци всичко да се оправи по-скоро.
На болничките-скорошно оздравяване  Hug
Briksi,опасно маце  Simple Smile
Малко инфо за нас.Оказа се ,че  и Дани се е от сорта на бятко си-голям бяс!Да ми е жив и здрав!!
Проходи на 9 месеца,изправя се сам в количката и столчето за хранене/то е хванато за масата и няма колани,но пък уж е дълбоко ooooh!/,качва се на леглото и слиза от там/пълзи назад/,рови навсякъде,яде всичко.За спането -спи 2 пъти на ден с цица в уста или рев,местя го от леглото в кошарата .Казва мама,тати да- да/вода/,котка,коте ,всички останали животни са,, кон,,понякога показва чао-чао и как прави прасето.Имаше ниско желязо и му изписаха сиропи,но аз не му ги давах,а се консултирах с хомеопата от ,,Денят е прекрасен,,и давах  фреш от цвекло,ябълка и морков и хомеопатични перлички.Др.седмица ще пусна изследвания и ако няма резултат ще прибегна до традиционната медицина.
Спирам да пиша,че станало утре!
 Heart Eyes на всички!!!

Общи условия

Активация на акаунт